2009 Nisan Anneleri buraya

allahım şifasını versin yarrabbimmmmm

gecmiş olsunnnn

KIZLAR GECE MUHALABESİNİ AYRINTILARIYLA YAZRMISIN HİÇ YAPMADIM BENDE .....

bi tarif verırsenız sevınırımmm

emelcim çok geçmiş olsun Allah tez zamanda iyileştirsin hepsini.....
melek ben muhallebi vermiyorum idile ama yaptığım zaman ülker gogly nin muhallebisini yapıyorum yada arımama

emelcim çok geçmiş olsun Allah tez zamanda iyileştirsin hepsini.....
melek ben muhallebi vermiyorum idile ama yaptığım zaman ülker gogly nin muhallebisini yapıyorum yada arımama

canım işte yazın içerikliiii

nasıl yapılıoo neler koyuluyorr

hiç bir bilgim yokkk

ayrıntılarıyla yazınn

arı mamayı merketten aldım meselaaa

nasıl yapıcammm?

geda çok geçmiş olsun

ben milupanın muhllebisinden alıyorum bazende bebelac
eskiden goglynin muh. yapıodum dr.umuz önermedi

geda çok geçmiş olsun acil şifalar..
kızlar bişey soracam etler parça parça oluyor sebze çorbasının içinde blendirdan rondodadan da geçirsem bölemiyorum ufalanmıyor topak topak oluyor siz nasıl yapıyosunuz

ben ne zamandır kereme muhallebi yedirmiyorum ne zaman yese kusuyo çünkü paket paket muhallebiler duruyo vallaha
bu günlerde hasta diye bilmem yoğurtta yemiyor siz neler yapıyosunuz reçel ve pekmez koymaktan başka fikri olan varmı?

hazır muhallebi alıyorsun sultannn

gülşennnnnnn

arı mamanın tarıfını ver nasıl yapılıooo

canm ben bugn yedrdm zeynebe ama ben kemik kaynattım düdüklüdee sonraa etleri iice elimle mıncık mıncık yaptımm içine biraz ekmek iici koydumm
bu aralar kakasını haff koyu yapıyodu bunu yeyince saniyesndee pırtlattıı

melek arı mamayı ister suyla istersn sütle yapp
1 su bardagı su
1 tatlı kaşıgı pekmez veya şeker
1 tatlı kaşıgı arımama

ben sabahları tereyagında yumurta pişiriyorum içine peynir koyyorum
geceyatmadan önce inek sütü veriyorum içine bebe bisküvisi pekmez
3 gündr nezle oldugu için portakal mandalinayı limon sıkacagından geçiriyorum içiriyorum

melek arı mamayı ister suyla istersn sütle yapp
1 su bardagı su
1 tatlı kaşıgı pekmez veya şeker
1 tatlı kaşıgı arımama

teşekkütrler yarın alayımda yapayım bakalım yıyecekmiii

egeyi yıkadım 4 de yarım saat uyudu uyandı ve halee uyanık

3. DİŞİMİZDEEEEEEE CIKTIIIII hafif görüyoorrr

burnuda tıkalı uyurken hırlıooo burnuu

ö.degil canm ayy ne güsel bi diş dahaaa darısı bizeeeee canım çıkmadan önce yerleri nasıl oluyooo
zeynebinde burnu şarıl şarıl akıyooo yaa

bende bugun koydum parça küçük parça et... şehriye çorbasına.. etlerini seçip tencereye geri koydum
vermedim yanlışlıkla bi kere gittimiş geveledi geveledi.. ağzından çıkardı

bende arı mamayı senı n yaptığın gıbı yapıyorum nagıhan sevıyo selen maşallah yıyoda
etlerı ben corbaya kucuk kucuk attım sonra rondadan geçirdim yedı selen sorun çıkarmadı ama ıyıce pişirdim

ö.degil canm ayy ne güsel bi diş dahaaa darısı bizeeeee canım çıkmadan önce yerleri nasıl oluyooo
zeynebinde burnu şarıl şarıl akıyooo yaa

canım ilk dişinde bende anlamadım ama artık anlıyorum öyle cıkacagı yer beyaz oluyooo kabarıyor sonradaaa

daha tam cıkmadı ama 3. dişin ucu gözüktü...

Urla dişiniz hayırlı olsun cnm nerden çıktı 3.diş?
Nagihan saol bende elimle dilyeyim bari sıcak diye heralde rondo falan öğütmüyor

hazır muhallebi kullanıyodum bende pirinç unu da aldım ama daha yapmadım

kızlar ben arımama verdiğimde şeker eklemiyorum gece aslında pekmez de vermiorum kiağır gelmesin die suyla yapıom.ama pirinç unu,pınarın 6-12 ay sütü var ilk adım die ondan muhallebi yapıom az da şekerlesevio azram çok onu.bu arada kocamla sinemaya gittik.tahmin edin filmi ;KURTLAR VADİSİ GLADYO romantizmin doruklarındayız yane :bbo: daha geldik kızımı babaannesinden aldık uyuttum şimdi.

yoğurdun içine meyve koy cnm ecemde normalde yemiyor ama içine meyveyi blanderdan geçiriyorum karıştırıyorum yiyor maşallah etlerde benim öyle kalmıyo eceme ben bebe robotu almıştım etleri düdüklüde haşlıyorum sonra ordan geçiriyorum içinde küçücük bi,r parça bile kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…