Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kizlar hergun Bayram olsa hergun tatil olsa yok dmiycem gele bide gezme olursa oooooo kaymakli kadayif::)))))
antep urfa kesfettik AMA buralar supermis ben bayildim heleurfaya 10gun falan kalip gelebilirim ama kocamla fena kavga ettik urfada
10kisilik bir arkadas gurubuyla gezdik Annem babamda vardi Babam cok kiskanc ve huysuz biridir urfada cileden cikti Adam annemi beni kardesimi kollayacagim diye hic jeyif alamadi
urfadada sagolsunlar bizimle ayni Dili konusmayi red Eden bir esker grupcogunlukta
ve bize herhalde beyaziz diye uzunca!!!!!! Bakiyorlardi hem Babam hem kocam cileden cikti olan bize oldu Sanki fibgirdek olduk
Urfa nasıl yaşanır mı sence Didem?
yok canm patlamadııı mafoldumben daha sizin diş hayırlı olsnnnbencede valla allah esirgesin:)2 çocuk düşünsene kafayı yer insan hala dişleriniz patlamadımı olsun cnm ya o ırsi diyor doktor anneye ve babaya bağlıymış bizim fındığında yeni patladı ve ne kadar geç patlarsa o kadar sağlıklı olurmuş üzülme yani bu arada herkezin bayramını kutluyorum geç oldu ama....
kuzum sizin bebeler günde kaç kere uyuyo da akşam 8de yatıyolar demir sabah 8de uyanıyo kahvaltsnı yapıp 10da yenidn uyuyo 12gibi kalkıp 4de yenıdn uyur sonra aksam 10da gece uykusuna gecer
selam kkızlar... inş. herkes iyidir... hepinizin bayramı mübarek olsun... benim canım çok acıyo çünkü annemler kaza geçirmiş..... geçirdi diyemiyorum gitmedim ve gidemiyorum gitsem de bi işe yarayamıcam.. sizden tek isteğim du etmeniz... annemin üst çenesinde kırık varmış babamın direksiyon darbesiyle göğsünde ağrı var.. en kötüsü de yengem (ki daha düğünü olmadı) abimin nişanlısı... kürek kemiğinde iki kırık....................... offff yaaaaaaaaaaa................ araba zaten hurda olmuş çok şükür ki canlarını bağışlamış Rabbim.............
kuzum sizin bebeler günde kaç kere uyuyo da akşam 8de yatıyolar demir sabah 8de uyanıyo kahvaltsnı yapıp 10da yenidn uyuyo 12gibi kalkıp 4de yenıdn uyur sonra aksam 10da gece uykusuna gecer
selam kkızlar... inş. herkes iyidir... hepinizin bayramı mübarek olsun... benim canım çok acıyo çünkü annemler kaza geçirmiş..... geçirdi diyemiyorum gitmedim ve gidemiyorum gitsem de bi işe yarayamıcam.. sizden tek isteğim du etmeniz... annemin üst çenesinde kırık varmış babamın direksiyon darbesiyle göğsünde ağrı var.. en kötüsü de yengem (ki daha düğünü olmadı) abimin nişanlısı... kürek kemiğinde iki kırık....................... offff yaaaaaaaaaaa................ araba zaten hurda olmuş çok şükür ki canlarını bağışlamış Rabbim.............