2009 Nisan Anneleri buraya

Zor soru........
Gerekirse tabiki yasanirda ben kendini orda cok fena yabanci hissettim
onlar ve biz vardi
gulen vesamimi bakislar yoktu
tum cocuklarinoyuncaklari silah yada kalasnikof mesela:::::KK43:((((((

ii akşamlar kızlarrr nasılsnzzz
biraz önce geldik evee zeynebi banyo yaptrdmm
kızlarr benm eşimn teyzesi fala bakıyoo benm kaynanada baktrmşş ve teyze demişkii oglundan bi müjde alcnn çoçukla ilgili demişşş benm aklıma hamilelik geldi allah esirgesnnn
ama inşş zeynebin dişi falan çıkarr

bencede valla allah esirgesin:)2 çocuk düşünsene kafayı yer insan hala dişleriniz patlamadımı olsun cnm ya o ırsi diyor doktor anneye ve babaya bağlıymış bizim fındığında yeni patladı ve ne kadar geç patlarsa o kadar sağlıklı olurmuş üzülme yani bu arada herkezin bayramını kutluyorum geç oldu ama....

Ya kizlar hergun Bayram olsa hergun tatil olsa yok dmiycem gele bide gezme olursa oooooo kaymakli kadayif::)))))
antep urfa kesfettik AMA buralar supermis ben bayildim heleurfaya 10gun falan kalip gelebilirim ama kocamla fena kavga ettik urfada
10kisilik bir arkadas gurubuyla gezdik Annem babamda vardi Babam cok kiskanc ve huysuz biridir urfada cileden cikti Adam annemi beni kardesimi kollayacagim diye hic jeyif alamadi
urfadada sagolsunlar bizimle ayni Dili konusmayi red Eden bir esker grupcogunlukta
ve bize herhalde beyaziz diye uzunca!!!!!! Bakiyorlardi hem Babam hem kocam cileden cikti olan bize oldu Sanki fibgirdek olduk

:)))))))))
canımcım ben urfada okudum üniversiteyi seni çok ii anlıyorum
ama bi kere görsen yeter 4 sene kalmaya gerek yok :))

günaydın kızlar
ege geceleri 8-9 gibi uyuyor ama sabah 5-6 ayaktayız.
okadar tatlı bir uyku varki şuan başımı yastığa koysam uyurum.........

gunaydın kızlar benım bayramda bu gun bıttı çok yorucu gçti ama şükür selen hasta falan olmadı
hasta bebeklere geçmiş olsun sultancım keremde çabucak iyileşir inallah
aysuncum sende evıne yerleştin sonunda allah gule gule oturmayı nasip etsın sağlıkla canım selende aynı gece erken yatarsa 5 ten sonra ayakta akşam inat ettı akşam üstü 4.5 tan gece 10 a kadar uyumadı bu gunde saat 8 de ayaktaydı

Kızlar günaydın!
Kerem im Şantim e çok geçmiş olsun,kuzucum hemencecik iyileşsin!
Ben de hasta oldum başımı kaldıracak halim yok,birazdan anneme gitmeyi düşünüyorum,eşim de evde yok,evde yalnız çocuğa bakamam bu halde.
neden böyle oldu bu sene bilmiyorum,normalde çok hasta olan bir tip değilimdir ama,bu sene en ufak şeyde grip nezle oluyorum,bağışıklık sistemim çöktü herhalde!!

günaydıınnnnn
dün akşam 9 da demiri yıkadım ilk defa akşam yıkadım
ve emzirip uyuttum Allahhımmm sana şükürler olsun
sabah 6 ya kdr kesintisiz uyudu 6 da yine emdi
8.30 da yeniden kalktı kahvaltı yaptık şimdi sıra bizde
demir şuanda serenata başladı
çığlıklar atıyo çookkk mutlu bebişim yaaa
bendeeeeeeee

kıslaar günaydın
bnm cimcime de saat 9 da kalkdı bıcır bıcır kendi kendine konuşuomuşş.ben panik halde zıpladım tabiki çocuğum acıkmadımı hala die ağlamıoda emziğiyle oynuodu cadımmmm kalkdım doyurdum şimdi uyuttum babasının yanına koydum.baba-kız mışıl mışıl uyuyolar.ya bazen şu kocama gıcık olsam da tüylerimi diken diken etsede onu ve kızımı ÇOOOOKKKK SEVıYORUM...

kuzum sizin bebeler günde kaç kere uyuyo da akşam 8de yatıyolar demir sabah 8de uyanıyo kahvaltsnı yapıp 10da yenidn uyuyo 12gibi kalkıp 4de yenıdn uyur sonra aksam 10da gece uykusuna gecer

kuzum sizin bebeler günde kaç kere uyuyo da akşam 8de yatıyolar demir sabah 8de uyanıyo kahvaltsnı yapıp 10da yenidn uyuyo 12gibi kalkıp 4de yenıdn uyur sonra aksam 10da gece uykusuna gecer

bencede valla allah esirgesin:)2 çocuk düşünsene kafayı yer insan hala dişleriniz patlamadımı olsun cnm ya o ırsi diyor doktor anneye ve babaya bağlıymış bizim fındığında yeni patladı ve ne kadar geç patlarsa o kadar sağlıklı olurmuş üzülme yani bu arada herkezin bayramını kutluyorum geç oldu ama....
yok canm patlamadııı mafoldumben daha sizin diş hayırlı olsnnn
bizim dişlerimz altlı üstlüü kabardı ama ortada yok dahaaa hayırlısı bekliyorzzz
anca rüyada göryorum zeynebin dişiniii kaydirigubbakcemile3

mügecm bende şaşıyorummm yaaa benm kızın akşam 8 göz dinlendrme uykusudrrr
23 23 30 arası uyur benm kızzz

mügecim;
bnm kızım akşam 9 da uyur 12 de mama veririm o uyurken sonra 6,30 da uyanır 8,30 a kadar uyanık sonra 8,30 dan 10,30 engeç 11 de uyanır 15,00 de uyur 18,00 de uyur ama hep 2 şer saat.düzenlidir bu zamana dek öyleydi en azından

merhabalar............................

bayramda bitti.......

kereme ve diger hasta bebeklere gecmiş olsun.....

benımde bademciklert şişti inşaallah egeye bişey olmazzzz

bende bugun egeyı yıkıcaammmm

selam kkızlar... inş. herkes iyidir... hepinizin bayramı mübarek olsun... benim canım çok acıyo çünkü annemler kaza geçirmiş..... geçirdi diyemiyorum gitmedim ve gidemiyorum gitsem de bi işe yarayamıcam.. sizden tek isteğim du etmeniz... annemin üst çenesinde kırık varmış babamın direksiyon darbesiyle göğsünde ağrı var.. en kötüsü de yengem (ki daha düğünü olmadı) abimin nişanlısı... kürek kemiğinde iki kırık....................... offff yaaaaaaaaaaa................ araba zaten hurda olmuş çok şükür ki canlarını bağışlamış Rabbim.............

selam kkızlar... inş. herkes iyidir... hepinizin bayramı mübarek olsun... benim canım çok acıyo çünkü annemler kaza geçirmiş..... geçirdi diyemiyorum gitmedim ve gidemiyorum gitsem de bi işe yarayamıcam.. sizden tek isteğim du etmeniz... annemin üst çenesinde kırık varmış babamın direksiyon darbesiyle göğsünde ağrı var.. en kötüsü de yengem (ki daha düğünü olmadı) abimin nişanlısı... kürek kemiğinde iki kırık....................... offff yaaaaaaaaaaa................ araba zaten hurda olmuş çok şükür ki canlarını bağışlamış Rabbim.............

ayy canım benm çookk geçmişş olsnnn rabbm şifa versn çok üzüldümm tabiki ederz duaa sen meraketmeee

çok geçmiş olsun canım yaa..

çok geçmişolsun canım allah tez zamanda sağlık versın valla selende sabah 8 de kalkar 10 gıbı uyur bıde 3 gıbı uyur sonrata gece 9 da uyuyo zzıllı

X