2009 Nisan Anneleri buraya

canım kızım sabah uyandı aramıza aldık kocişle kızışı sevmek için tel sarar yapıo yaa bipppiiibb yapıoo

yarın için yarım gündü ya, diğer yarısı için izin aldım yarın tatil:)oleyyyyyykaydirigubbakcemile2

slm kızlarr nasılsnzz
çokk yorguumm zeynep yüzndren yine bu aralar gece uykusunu bozuldu
sabaha kadr ayagımda salladım yerine koyyorum aglıyoo
dişimizden hala bi haber yokk bekliyorzzz bu aralar durup durup aglıyooo çıldrcm yaaa

kızlar yarın başlıyor benim tatil.şimdiden görüşemezsek bayramınız kutlu olsun.sevdiklerinizle güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum.

kızlar yarın başlıyor benim tatil.şimdiden görüşemezsek bayramınız kutlu olsun.sevdiklerinizle güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum.

seninde bayramın kutlu olsun deniz....
bende öğlen çıktım idile bayramlık almıcaktım sözde 2 tane birden aldım( aslında sevindim ama bazen fuzuli mi yaptım diyede düşünüyorum..yok yok gönlümü bulandırmyım iyiki aldım:))

slm kızlarr

yok canım şükürki öyle değil geçici bişey ama gerçkten çocuk evrsi bizi yıprattı

şimdimi koklayıp geldin dün annene gelırkenmi sacma oldu herhalde

dündüüüü

cok acıklı konuşmuşsunn

pc olsu tşkler
hehe evet cnm buraya gelmeden önce

iyi akşamlar arkadaşlar.şöyle bi bakayım dedim.

sultan yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.ama sevgi olduktan sonra üstesinden gelinemeyecek hiç bi sorun yoktur.dualrım seninle canım.
saol gülercim

sultan gelmiş..

nasılsın bugün sultanımmm:)

hoşbulduk cnm sen nasılsın

ay artık benim konum kapansın boşverin sağolun kızlar her akşam mesajlaşıyoruz nasıl ayrılıksa hihihi

herşey olacağına varır
babasına söylmeiş bizim dururmumuzu ve adam bir kez bilee aramadı neler oluyor diye
akılda verniştir
arama nasıl gittiyse öyle gelsin şımartma die klava:klava:

valla gülşen bizde bayramlık bütçesi ayırmıştık irfana almıcam dedim fazla bişey.
gene dayanamadım birsürü şey aldım.bütçeyi çoktan aştık yani.
kendime hiçbişey alamadım valla.

yaa insan dayanamıyor deniz gerçekten....bende kendime çorap dahi almadım evden giyeceğim...ama ona kıyamıyorum...eminim 1-2 ay sonra hiçbiri olmıcak ama yinede alıyoruz...zaten bayram çocukların değil mi anlamasalarda onların

bende girdim walla; bizim bayramlaşma töreni oluyor bayramdan sonra salı günü olur bölge müdürü yok çünkü.

sıraya giriyoruz; herkesle bayramlaşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…