aksiliklerle dolu berbat bir gün...
sis yüzünden gidemedik
sular kesik bulaşık yığıldı
ecrin yeni yıkattığım daha dün serdiğim halıya 1 kase sebze çorbası döktü tekme atmak suratiyle
su da yok ıslak mendillerle sildim.
bol bol kustu
bir de üstüne tüy dikmek için altına açtığımda işedi aylardır yapmamıştı bunu
bir makine dolusu çamaşır çıktı yarın gideceğiz bir aksilik olmassa ama yığınla bulaşık 1 makine ecrinin 1 makine benim çamaşırım yıka çamaşırı as ecrini bol bol sildim ama yıkanması gerek tabi halen su yok uyuyakaldı haliyle yarın onu yıkamam gerek halıyı silerim falan derken halim kalacakmı bilmem
bir de boynum tutuldu ohh tam oldu.
sultancım eminim barışacaksınız.hatta belki barıştınız bile inşallah.ama oluyor yani hepimizin az çok yaşadığı şeyler...ama ne olursa olsun onlarsız olmuyor.eşlerimiz odun kazma öküz bilmem ne değil bebişlerimizin babaları hayatımızda ki en önemli insan.en azından benim için öyle :) istediğim kadar kızayım asla öyle sıfatlar kullanamam saygım sonsuz.zaten biz tanışalı 4 yıl olacak ama biz sadece onun ailesi yüzünden tartışmışızdır.ama yinede uzun süre küs kalmadık hiç.
sultancım bi yerin inceldiği falan olmaz zaten eminim kolay mı öyle kopmak..sende biraz ayrı kalınca özlemişsindir.gözünde büyüyen şeyler basitleşmiştir.çok süründürme de kırgınlık büyümesin canım.
aman ne çok konustum gece gece bu yorgunluk ve üstelik boyun ağrısıyla.ben eşime o kadar aşığım ki o benim dünyadaki cennetimin mimarı hep öyle derim :) o yüzden empati kurduğum zaman ayrılık bana çok üzücü gelir olmasın ayrılıklar küslükler...hassaslaştım.tamam sustum :)