2009 Nisan Anneleri buraya

selam kıslar..
sık katılamıyom size ama takip ediyom...
önce tüm meslektaşlarımın gününü kutlarım geç de olsa.....

ve sultan.............. çok üzüldüm okuyunca... inşallah kısa zamanda düzelirsiniz... aslında hepimizin oluyo iniş çıkışları ama işte...................

belki daa katılamam size şimdiden hepiniizin bayramı mübarek olsun.... biz de 4 günlüğüne tatile gisiyoz burda kuzuluk diye bi yer var oraya.. (ben de amaç tatil değil eşimle başbaşa kalabilmek ya da kaynana kayınpeder in tatilimde beni rahatsız etmelerine engel olmak....)
neyse öptüm sizi ve bebişleri.... iyi akşamlar Allah a emanet olun

iyi akşamlar kızlar
bende bugün bayram temizliği yptım ama nasıl oldu bilemem
eşim yoktu annem yoktu
demirle birz zor birazda eğlenceli geçti
elektrik süpürgesi çalıştıkça göbek attı
gülücükler havada uçuştu
sanrım büyüyünce bana yardıkm edecek
kıymalı çorba yerine tavuklu çorbayı daha çok sevdi
veeee bugün bnm oğluşum alkış yapmayı öğrendiiiiiiiii
çok sevindim yaaaa sıpam bnm
yarın hava güzel olursa gezmeye gidicez
biz bayramda bi yere gitmiyoruz acaba nedennnnnnnnnnnnnnnnn :)))

güle güle kullan denizcim

tabi ben eşyaları toplarken paşam play station oynadı...
kendini kaybediyor resmen oynarken..

heheh aynı benim abim lig yapmış habire oynuyo yaa

çok güzel...:lepi:

ay kıyamam ya bende bazen bağırıyorum pişman oluyorum ama oluyo napalım

bizimkide alkış yapıyo gel gel yapıyo biz alkışlayıp şarkı söyleyince ileri geri sallanıyor alkış yapıyor çok datlu oldular yaa

bide yatarken iki bağaını birden kaldırıp attırıyo ay korktum senden dedikçe coşuyo daha çok yapıyo oyun yapıyo bana yaramazım:))

demir geceleri çok sık uyanır oldu
dişleri kaşınıyo sanırım ya 10 da yattı 2 kere uyandı
yazık yavruma yaa
dişleri çıkarken ona of dediğinizde
ah anneeee keşke bnm çektiğim eziyet sen çeksen dermiş
rivayet tabii
ama eminimki çok canı yanıyodur
bnm bile 20 lik dişlerim çıkarken ne acı çekmiştim

sultana ne oldu ben geçmişi okuyamadım..
tam ekranın karşınına geçiyorum . mutlaka bişey çıkıp kalkmak zorunda kalıyorum.
ekran açık ..
sıpalar büyüdükçe ilgi daha çok artıyor..
biz artık uyumayı yan yana yapıyoruz. elimi tutarak uyuyor..
bazen onla beraber bende uyuya kalıyorum..

baktım biraz geçmişe eşiylr tartışmış anlaşılan..

canım kendini boşuna üzme..her evde oluyor tartılmalar..
esasında dğşğndğpğnde ufak tefek şeylerden çıkıyor tartılmalar..
ama bizler bütün gün çoçuklarla ilgilendiğimizden biraz boğuluyoruz.. eski günlerdeki gibi rahat nefes almak istiyoruz..
bu yüzden de en ufak tefek şeylere patlıyoruz..

mesela bu saat olmuş . baran uyumamış,, bir yandan baranı sallıyorum. bir yandan koca ya çay servisi yapıyorum. bir yandandan bursa bişeyler yazmaya çalışıyorum. beyefendi de yatmış tv seyrediyor..

ne olcak bunların hepsi aynı en kötüsü seninki diye düşünme hepsi birbirinden beter... yapıları rahat olmak ...

o yüzden sakın üzme o tatlı canını.. o güzel gözlerinden yaşlarda akmasın boş yere...

aman şirvan senin kocanda müümkünse çayınıda kendi alsınnn..10 parçaya bölünüonn..baştan herleyi ayağına götürmeye alıştırmışsınnn..şimdi de istiyo demiii????

kağan uyuduuu..eşimde uyudu..4 saatlik uykuyla duruyodu canımm..sabahn 6 sındada kalkıp okula gitti..benim hiç uykum yok..uyandığımda 11:58 diiii..:))eşim geldi o uyandırdı biziiii..

eşimi beter beyler katogorisine koymuyorum mümkünseee..:))o benim kocam yaaa..var mı ötesiiiii..

aman şirvan senin kocanda müümkünse çayınıda kendi alsınnn..10 parçaya bölünüonn..baştan herleyi ayağına götürmeye alıştırmışsınnn..şimdi de istiyo demiii????

valla alıştırdın-m bir kere .... kalk çay koy diyorum.. mutfağa en yakın sensin diyor..
ona kalsa doldurmayacak .. ama benim çay içmek istiyor.. kendime çay almak için gittiğimde onada veriyorum mecburen..

eşimi beter beyler katogorisine koymuyorum mümkünseee..:))o benim kocam yaaa..var mı ötesiiiii..

iyi bakalım öyle olsun..

koca yattı.. baran yatmak bilmiyor...
sabahta 11 den önce kalkmıyoruz.. öyle oluncada tüm gün bitiyor.. hiç bir şey anlamıyorum..

evet çok güzel bir hikayeymiş.Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
koca yattı.. baran yatmak bilmiyor...
sabahta 11 den önce kalkmıyoruz.. öyle oluncada tüm gün bitiyor.. hiç bir şey anlamıyorum..

aynen şirvan ya. biz de 11-12 gibi kalkıyoruz. selen gece 1-2 gibi uyuyo. bi de ben akşamları 5.30 da kursa gidiyorum. 12 ile 5 arası ne yapabilirsem artık. ev işi, selene çorba falan. çok giremiyorum artık. sabh klktığım gibi açıyorum sayfayı bazen. tm yazıcam selen bi başlıyo, yazmadan bişey akşam oluyo

evet benimde çok ağrımıştı
bizimde ön dişler damak bembeyaz olmuş...
yakında çıkar heralde

ey ne güzel bebişler geç uyanıyo peki siz kahvaltı hazırlamıyomusunuz 8.ayına girdiler
artık düzenli yemeleri gerek
biz mecbur uyanıyoruz yedikten sonra uyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…