2009 Nisan Anneleri buraya

ben hala işteyim ühhüüü kdv nin son günü......ve sanırım 1 saat daha burdayım .....kızçemi ösledim ben oda beni öslemiştir....:KK43:(

kdv deme nolurr bende öldüm bugünn gıcık bi ay yine geçicisi kdv si ba bs si aha da sene sonu kapanışlarr bitti gitti 2 ayysenağlama

Ii geceler
ogretmenler gununuz kutlu olsun sevgili ogretmenlerimz::))))
sultan kiz ayaklarina kapanacak kazma kocan bak goreceksin deliyii hem deki benden iiyinide bulamazsin de:)))))
sirvan duyumlarima gore Araba gelmisss kazasizbasiz olsun insallahhh
bayramda gaziantepe gidecegizinsallah Esra anteptemisin sencanim
Kk antepte yapariz:::)))))

Kizlar kdv demeyin sizo kari hesapliyorsu uz ben hesaplamakla kalmayip oduyorumda
ustelik yol su elektrikolarak geri donmuyordaaaa::))))

:)))) uff bugün hele çok sıkıldım valla biz bi damgayı ödedikk devredenim varr kızlar bizim şirkette işler kötü valla maaşları bile geç alıyoss kriz hakkaten varrr

huhuuuuuuuuuuu
ben geldim
demir bu aralar çok huysuz
bide herşeyi ister oldu durduramıyorum çocğu
geceleri hala uyanmalarımız mevcut
dişleri kaşınıyo sanırım

idrar külütürümüz temiz çıktı çok şükür

kızlar hipp in muhallebisini kullanan varmı ya ben bu akşam yaptım
ama şekersizdi tatsız bişy oldu
bide tam yağlı sütle yapın diyo ben anne sütü koymayı düşünüyorum
tatsızdı ama bizim demir hamur humur yedi valla maşallah

Merhaba arkadaşlar
Saat 3'ten beri siteye bakıp çıkıyorum.Ancak tamamlayabildim geçmişi.

anbercim ben kaçırdım galiba geçmiş olsun... inş şimdi iyidir... evet okul ev ve bebek zor oluyo.....

Canım teşekkür ederiz.Doruk bugün iyiydi çok şükür.Dediğin gibi gerçekten çok zor oluyor.

canım hasta olunca öyle iştahsız oluyorlarr.. ballı irmikli yada muzlu olan kaşık mamalarını dene iştahsız bebekler onu iyi yiyebiliyorlarmmışş

Sağol canım önerin için.Onu da deneriz:)

selammmm herkese...

bugün benim doğumgünüm...

Denzcim biraz geç kaldım ama neyse ki gün bitmeden yetiştim.
Nice yıllara...

evet ne kadar kalacağımı bilmiyorum sevrey aramız iyiydi ya ama birden bire böyle oldu küçük şeyler birikti böyle oldu

en son anneme kalmaya gelmiştim 2 günlüğüne arabamız tamirde diye 2gün kalmıştım bişey yoktu o zaman neyse beni almaya gelirken tel açtı hazırlan ben girmeyeceğim içeri hemen kapıdan çıkarız bende neden falan die sordum o arada sesler geldi kim var yanında dedim

kimse yok falan dedi konuşmadı geldiğinde bir surat bir surat sanki 2 gündür beni görmeyen insan değil suratıma bakmadı başkasına sinirlenmiş bende çıkardı o tavırlarıyla anneme aynen o şekilde kimsenin yüzüne bakmadı annem şaşırdı oğlum bişey mi oldu sultanla aranızda 2 gündür görmemiş gibi değilsin ne yapsaydım üstüne mi atlasaydım deyince zaten ben de ffilm koptu aileme haleki anneme saygısızlığı kesinlikle kaldıramam onun ailesi bana neler neler söyledide ben hç bir saygısızlık yapmamışken benim aileme böle davranması beni çileden çıkardı tabiki bu son damlaydı öncesinde de bazı şeyler vardı

Sultan çok üzüdüm canım.Burnu sürtmüş gibi görünüyor.Umarım kısa zamanda halledersiniz.Üzme kendini çok olur mu?

Ben artık yatayım en iyisi.Göz altlarım morardı diyemiyorum;çünkü artık siyaha döndüler:KK43:
İyi geceler.

geçmşi şimdi okudumda sultancım üzülme ya geçer eminim o da çok pişmandır
birbirimizi seviyoruz diyosun kimbilir şimdi ne çok arıyodur sizi

aksiliklerle dolu berbat bir gün...
sis yüzünden gidemedik
sular kesik bulaşık yığıldı
ecrin yeni yıkattığım daha dün serdiğim halıya 1 kase sebze çorbası döktü tekme atmak suratiyle :KK43:
su da yok ıslak mendillerle sildim.
bol bol kustu
bir de üstüne tüy dikmek için altına açtığımda işedi aylardır yapmamıştı bunu :KK43:
bir makine dolusu çamaşır çıktı yarın gideceğiz bir aksilik olmassa ama yığınla bulaşık 1 makine ecrinin 1 makine benim çamaşırım yıka çamaşırı as ecrini bol bol sildim ama yıkanması gerek tabi halen su yok uyuyakaldı haliyle yarın onu yıkamam gerek halıyı silerim falan derken halim kalacakmı bilmem
bir de boynum tutuldu ohh tam oldu.

sultancım eminim barışacaksınız.hatta belki barıştınız bile inşallah.ama oluyor yani hepimizin az çok yaşadığı şeyler...ama ne olursa olsun onlarsız olmuyor.eşlerimiz odun kazma öküz bilmem ne değil bebişlerimizin babaları hayatımızda ki en önemli insan.en azından benim için öyle :) istediğim kadar kızayım asla öyle sıfatlar kullanamam saygım sonsuz.zaten biz tanışalı 4 yıl olacak ama biz sadece onun ailesi yüzünden tartışmışızdır.ama yinede uzun süre küs kalmadık hiç.

sultancım bi yerin inceldiği falan olmaz zaten eminim kolay mı öyle kopmak..sende biraz ayrı kalınca özlemişsindir.gözünde büyüyen şeyler basitleşmiştir.çok süründürme de kırgınlık büyümesin canım.

aman ne çok konustum gece gece bu yorgunluk ve üstelik boyun ağrısıyla.ben eşime o kadar aşığım ki o benim dünyadaki cennetimin mimarı hep öyle derim :) o yüzden empati kurduğum zaman ayrılık bana çok üzücü gelir olmasın ayrılıklar küslükler...hassaslaştım.tamam sustum :)

Son düzenleme:

memurların grevi.. yani bizim....

heheh ii olmuş:)

urla okadar işi nasıl yapıyosun ya maşallah sana
hee bu arada unutmadan yazayım regli oldum dün oh beee

ben daha hiç olmadım regli nezaman olcam yaa. artık sıkıldım...

benim sıpada alkış ve el sallamayı öğrendi..ama devreleri karışıoo..hadi el salla babaya diomm düşünüoo düşünüoo alkış yapıoo...yavrum hanisi bay bay daha çözemedi..çok komik oluyooo bi el salllıyo bi alkışşş...

ay canım kıyamam ben...

kilo tickerı düzeltmek çok zevkli oluyomuş kilo verince :))))9:lepi:

negüsel bir duygu..

Bu dönem geçtikten sonra bebeğinizle bir daha hiç bu kadar yakın olamayacağınızı da unutmayın..

ben iyce sulugöz oldum ya.çok duygulandım.ne kadar da çabuk büyüyorlar gerçektende.her anın tadını doyasıya çıkarmak istiyorum ama doyamıyorum hiç bi haline yavrumun.hala anne olduğuma rabbimin bu güzelliği bana da yaşattığına inanamıyorum.gülfemin yüzüne her baktığımda o bana her güldüğünde boğazıma bişeyler gelip oturuyo.çooook ama çooook mutluyum.şükürler olsun rabbime. ve isteyen her kadına bu mutluluğu ,ayrıcalığı yaşatsın.

çok duygulandım gözlerim dolduu yaaa.....

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın.a.s.

günaydınnnnnnnnnnnn..............

ben 400 - 500gr arası vermisim aylardan beri aynıydı...
ne ara gitti anlamadım ama bende bir fark yok anlaşılmıyor(doğal olarak 4-5kilo versem nasıl anlaşılır dimi)
tartı da belli oluyor... bayramda bi güzel fazlasıyla geri alırım.

tatlı hastasıyım...

dün saç maşama kavuştum.arzum marka aldım.
çünkü ne remington ne babyliss bulabildim.

ama braun buldum phlips buldum buldumda o kadarda para verilmez be dedim...
denedim dün benimkini güzeldi.
iş arkadaşımınn hediyesi oldu bana:)

X