Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hala işteyim ühhüüü kdv nin son günü......ve sanırım 1 saat daha burdayım .....kızçemi ösledim ben oda beni öslemiştir....(
anbercim ben kaçırdım galiba geçmiş olsun... inş şimdi iyidir... evet okul ev ve bebek zor oluyo.....
canım hasta olunca öyle iştahsız oluyorlarr.. ballı irmikli yada muzlu olan kaşık mamalarını dene iştahsız bebekler onu iyi yiyebiliyorlarmmışş
selammmm herkese...
bugün benim doğumgünüm...
evet ne kadar kalacağımı bilmiyorum sevrey aramız iyiydi ya ama birden bire böyle oldu küçük şeyler birikti böyle oldu
en son anneme kalmaya gelmiştim 2 günlüğüne arabamız tamirde diye 2gün kalmıştım bişey yoktu o zaman neyse beni almaya gelirken tel açtı hazırlan ben girmeyeceğim içeri hemen kapıdan çıkarız bende neden falan die sordum o arada sesler geldi kim var yanında dedim
kimse yok falan dedi konuşmadı geldiğinde bir surat bir surat sanki 2 gündür beni görmeyen insan değil suratıma bakmadı başkasına sinirlenmiş bende çıkardı o tavırlarıyla anneme aynen o şekilde kimsenin yüzüne bakmadı annem şaşırdı oğlum bişey mi oldu sultanla aranızda 2 gündür görmemiş gibi değilsin ne yapsaydım üstüne mi atlasaydım deyince zaten ben de ffilm koptu aileme haleki anneme saygısızlığı kesinlikle kaldıramam onun ailesi bana neler neler söyledide ben hç bir saygısızlık yapmamışken benim aileme böle davranması beni çileden çıkardı tabiki bu son damlaydı öncesinde de bazı şeyler vardı
ne grevi var?
heheh ii olmuş:)
urla okadar işi nasıl yapıyosun ya maşallah sana
hee bu arada unutmadan yazayım regli oldum dün oh beee
benim sıpada alkış ve el sallamayı öğrendi..ama devreleri karışıoo..hadi el salla babaya diomm düşünüoo düşünüoo alkış yapıoo...yavrum hanisi bay bay daha çözemedi..çok komik oluyooo bi el salllıyo bi alkışşş...
kilo tickerı düzeltmek çok zevkli oluyomuş kilo verince :))))9:lepi:
Bu dönem geçtikten sonra bebeğinizle bir daha hiç bu kadar yakın olamayacağınızı da unutmayın..
ben iyce sulugöz oldum ya.çok duygulandım.ne kadar da çabuk büyüyorlar gerçektende.her anın tadını doyasıya çıkarmak istiyorum ama doyamıyorum hiç bi haline yavrumun.hala anne olduğuma rabbimin bu güzelliği bana da yaşattığına inanamıyorum.gülfemin yüzüne her baktığımda o bana her güldüğünde boğazıma bişeyler gelip oturuyo.çooook ama çooook mutluyum.şükürler olsun rabbime. ve isteyen her kadına bu mutluluğu ,ayrıcalığı yaşatsın.
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın.a.s.