- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım sanada ii bayramlarrrrrrrkızlar yarın başlıyor benim tatil.şimdiden görüşemezsek bayramınız kutlu olsun.sevdiklerinizle güzel bayramlar geçirmenizi diliyorum.
canım bizde 1 ayı geçti böyleyzzzz dişimz iice kabardı amaa daha çıkamadıben de geçen hafta öyleydim. bu hafta iyi, dişi çıkmadı daha..
bende almayım dedim ama dayanamdm aldım 2 gündr geziyorummm bahçıvan pantoln aldımm çookk şekerrseninde bayramın kutlu olsun deniz....
bende öğlen çıktım idile bayramlık almıcaktım sözde 2 tane birden aldım( aslında sevindim ama bazen fuzuli mi yaptım diyede düşünüyorum..yok yok gönlümü bulandırmyım iyiki aldım:))
biraz önce kağana ferrum şurubunu verdimm..bi damlayı bile yutmadı yaaa..hepsi bembeyaz yastığın üzerine dökülüdü..bende bağırdım yavrumaa.ağladıııı..sonra bende ağladım..salağım ben ya..o ne anlıycak bağırmadan(
canım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum sana.dün akşam güzeldi sultancım!başbaşa romantik bir akşam:)))
desemde inanma güzeldi ama romantizm artık bizden çok uzakta.
spordan sonra buluştuk.gönül hanı diye bir restaurant var aydınlılar bilirler oraya gittik,sonra bi film izledik evde belki bilirsiniz "not:seni seviyorum"
sonra ben evi topladım eşyaları topladım bugün iş çıkışı gidiyoruz ya..
öle yani..
taşlı bir bilezik almış bana hediye çok beğendim..
harikasın canım. ben de 40 bedeni görsem keşke ah ah!valla şirvancım bende doğumdan sonra 42 bedendim.
şimdi 38-40 artık alışveriş kabus değil benim için.
ama istediğim kiloya ulaşmadan alışverişi yasakladım kendime.