- 24 Kasım 2008
- 3.021
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
oğluşşş uyuyoooooo..bende eşimi bekliom..çok ufak bi kaza yapmış..sanayideymişşş..sesini duydum rahatladımmm..
meriçi öpüyorummmmm.
kağan uyanddııııııı..
selamlar kızlar denizcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...
tüm öğretmen arkadaşlarımızında öğretmenler gününü kutlarım
bende annemdeyim dün geldim
deniz ben geçen bayram almıştım ya remington un saç maşası süper tavsiye ederim
geçmiş olsun cnm allahtan önemli değilmiş....günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
oğluşşş uyuyoooooo..bende eşimi bekliom..çok ufak bi kaza yapmış..sanayideymişşş..sesini duydum rahatladımmm..
be mutlu size....tüm meslaktaşlarımın öğretmenler gününü ktlarımm..kısmetse seneye bende örtmen olcammmm...
inşallah cnm allah herkesin istediğini versin....
veeeeeeeee bugün bizim nişan yıl dönümümüz 2 yıl oldu taaamm..
yakında bizde öyle başlayacaz bakalım bende ne gibi etki edecek, benimde 6 kilo var yapıştı kaldı valla....çok teşekkür ederim canım sağol....
3 ay oldu işe başlıyalı koşturup duruyorum çok erken kalkıyoruz çocuğu götürüyoruz annemlere hani yarım kilo gitti 3 ayda
gitmedi walla bide tasindik üstüne, kizim yaramaz hiç durmuyo;
ama diyet yapmıyorum süt olsun diye süt yapacak şeyleri yiyorum
belki bu yüzdendir,
5kilo var
canım ne bu şimdiselamlar kızlar denizcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...
tüm öğretmen arkadaşlarımızında öğretmenler gününü kutlarım
bende annemdeyim dün geldim
iş çıkışı gidip bi bakacağım.
babliss de iyi diyorlar..
telefonla sordum burdan babliss..89tl
braun..110 tl
sen ne kadarav almıştın sultancım.yani çok parada vermek istemiyorum açıkcası..
deniz hani ben alışveriş merkezinde keremle yürüyen merdivenlerden düşmüştüm ya hihihi işte o zaman onu almaya gitmiştim 40 a aldım indirim varmış o zaman netten bi bak istersen şimdi bilmiyorum ne kadar
suratım asık çünkü evimden ayrıyım şu an eşimle dün telde konuştuk o da çok üzgün ama biraz burnu sürtülsün
gidemeyeceğimi sanıyordu ders olsun ona biraz aklı başına gelir umarım
ay kıyamam cnm sana ya sürtülsün ama ben hep aranız çok iyiymiş izlenimi almıştım sizin hiç üzülme hepimizin oluyor arada....deniz hani ben alışveriş merkezinde keremle yürüyen merdivenlerden düşmüştüm ya hihihi işte o zaman onu almaya gitmiştim 40 a aldım indirim varmış o zaman netten bi bak istersen şimdi bilmiyorum ne kadar
suratım asık çünkü evimden ayrıyım şu an eşimle dün telde konuştuk o da çok üzgün ama biraz burnu sürtülsün
gidemeyeceğimi sanıyordu ders olsun ona biraz aklı başına gelir umarım
ay cnm ya bu erkekler hep aynılar valla inş.hemen anlar hatasını biz yapsak kıyamet kopar ama böyle davranman gerekir, bizimki de onların yanında yapmaz ama arkadan da yapacağını yapar...... ama sonra anlar hatasını...... neden böyleler anlamıyorum bende.....evet ne kadar kalacağımı bilmiyorum sevrey aramız iyiydi ya ama birden bire böyle oldu küçük şeyler birikti böyle oldu
en son anneme kalmaya gelmiştim 2 günlüğüne arabamız tamirde diye 2gün kalmıştım bişey yoktu o zaman neyse beni almaya gelirken tel açtı hazırlan ben girmeyeceğim içeri hemen kapıdan çıkarız bende neden falan die sordum o arada sesler geldi kim var yanında dedim
kimse yok falan dedi konuşmadı geldiğinde bir surat bir surat sanki 2 gündür beni görmeyen insan değil suratıma bakmadı başkasına sinirlenmiş bende çıkardı o tavırlarıyla anneme aynen o şekilde kimsenin yüzüne bakmadı annem şaşırdı oğlum bişey mi oldu sultanla aranızda 2 gündür görmemiş gibi değilsin ne yapsaydım üstüne mi atlasaydım deyince zaten ben de ffilm koptu aileme haleki anneme saygısızlığı kesinlikle kaldıramam onun ailesi bana neler neler söyledide ben hç bir saygısızlık yapmamışken benim aileme böle davranması beni çileden çıkardı tabiki bu son damlaydı öncesinde de bazı şeyler vardı