2009 Nisan Anneleri buraya

sanırım çok yorulduk ve daha ilgi bekliyoruz yada bu erkeklerin tümü odun....bende pazar günü bir tehdit savurdum ve ondan sonra iyileşti ama bu tehditle ne kadar sürer bu tavırlar bilmem
odun,odun, odunlar işte...... gerçi benim eşim genelde anlayışlıdır hakkını yemeyeyim .....

ben de tehdit savuruyodum ama adam beni taklamaz hale gelmişti
ya pazar gecesi saat 3te yattım sinirlerim bozuldu ağlıyordum kerem bağırmış duymadım geldi çağırdı beni ben orda hüngür hüngür ağlıyorum görmemezlikten gelip uyudu söylenecek çok şey var ama söylenmiyor

ay sultan faceden bi ara konuşmam gerek senleee
sıkma canınıı
allahtan sonradan yapıoooo
sonradan yapması onların karsısında yapmasından iyidir...

sabret bekle düzelir inş.ama düzelmezse de çok da kendini yıpratma inceldiği yere kadar dersin, eğer senin gibi birine böyle yapıyorsa o üzülsün kaybettiğine yansın, ama bence biraz yalnız kalsın aklı başına gelsin, ama sen güçlü ol kerem için, bizler çok yıprandığımız için daha hassasız bu olayla kendini daha da yıpratmamaya çalış cnm...

sultancım umarım bir an önce eşinle aranız düzelir ve eşin hatasını anlar da bi daha yapmaz..
kızlar peki ben bu kayınvalidemin gelme konusunu bu akşam açıp sakin sakin konuşsam mı yoksa taa 2-3 hafta sonra ne zaman gelecekse o zaman mı açsam daha az tepki çekerim sizce??bu mügenin anneanneyi yollama durumuna döndü o da eşine sööleyemiyodu ya

offf stresli bir durum denizcim.
bence al karşına güzellikle anlat durumu kıvırma ya.açıkça söle böle böle de.
onun içinde benim içinde en iyisi az kalması de.

sultancım üzüldüm gerçekten ama bunlar olan şeyler.
valla problemin büyüklüğü nedir bilemeyiz.burda anlatamayacağım özelinde yaşadığın daha başka şeyler varki sizi bu duruma getirmiş.en iyisini sen bilir sen karar verirsin.ama burnu sürtsün biraz bencede

öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun.
biz de yarın yola çıkıyoruz adanaya doğru. tüm yola çıkacaklara hayırlı yoculuklar. bayramda da giremem şimdiden iyi bayramlar

ben geliyorum ne yazık ki işe..... akşamda eşime diyormuş kayınvalide keşke perşembe gitmeseniz evi süpüremicem ben diye....oldu dedim işyerine öle sölerim ...hey Allahım ya sanki ben bayılıyorum arefe günü gelmeye

bizimde yarım gün ama geçen bayramlar da,
işleri olabilir diyerek bayanlar gelmesinler demişlerdi;
bu yıl da desinlerr diyorum. çünkü yarım gün için meriç i annemlere götürmem gerekecek

3haftadır ütü bitmiyor eşim de yapıyor bitmiyoer yenisi ekleniyor kalıyor hafta içi annemde kalıoyruz bazı günler haftaiçi iptal herşey hafta sonuna kalıyorr..

bi bitse ütü rahatlıyacağım walla:)

deniz vallahi ben bişeyler yazmak isterdim senin derdine ama şimdi çok ters olduğum için sen beni dinlemesen daha iyi hihihi

kuaföre gitmem lazim negün gitcem bide kalabalıktır...
sacimi boyatmam da lazim nezaman boyatcam
pantolonum pacalarını yaptırmayı unuttum, onunda yaptırayım..
Meriç in bayramlıklarını yıkamam lazım...
başka başka...mafoldumben

hep böle diye diye son güne kalır.
bayram sabahı yorgun uyanırsın güne bence bir an önce hallet.
ben geçen pazar hallettim kuaför işini.
temizlikte yaptırdım ama zaten biz evde pek olmıcaz.

mesaim bitiyoooo:) 16,30 da gidiyorumm.. trafik berbarttı dün insallah buügün iyidir, yarın grev var bakalım nasıl geleceğiz işe...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…