odun,odun, odunlar işte...... gerçi benim eşim genelde anlayışlıdır hakkını yemeyeyim .....sanırım çok yorulduk ve daha ilgi bekliyoruz yada bu erkeklerin tümü odun....bende pazar günü bir tehdit savurdum ve ondan sonra iyileşti ama bu tehditle ne kadar sürer bu tavırlar bilmem
ay sultan faceden bi ara konuşmam gerek senleeeevet ne kadar kalacağımı bilmiyorum sevrey aramız iyiydi ya ama birden bire böyle oldu küçük şeyler birikti böyle oldu
en son anneme kalmaya gelmiştim 2 günlüğüne arabamız tamirde diye 2gün kalmıştım bişey yoktu o zaman neyse beni almaya gelirken tel açtı hazırlan ben girmeyeceğim içeri hemen kapıdan çıkarız bende neden falan die sordum o arada sesler geldi kim var yanında dedim
kimse yok falan dedi konuşmadı geldiğinde bir surat bir surat sanki 2 gündür beni görmeyen insan değil suratıma bakmadı başkasına sinirlenmiş bende çıkardı o tavırlarıyla anneme aynen o şekilde kimsenin yüzüne bakmadı annem şaşırdı oğlum bişey mi oldu sultanla aranızda 2 gündür görmemiş gibi değilsin ne yapsaydım üstüne mi atlasaydım deyince zaten ben de ffilm koptu aileme haleki anneme saygısızlığı kesinlikle kaldıramam onun ailesi bana neler neler söyledide ben hç bir saygısızlık yapmamışken benim aileme böle davranması beni çileden çıkardı tabiki bu son damlaydı öncesinde de bazı şeyler vardı
allahtan sonradan yapıooooay cnm ya bu erkekler hep aynılar valla inş.hemen anlar hatasını biz yapsak kıyamet kopar ama böyle davranman gerekir, bizimki de onların yanında yapmaz ama arkadan da yapacağını yapar...... ama sonra anlar hatasını...... neden böyleler anlamıyorum bende.....
sabret bekle düzelir inş.ama düzelmezse de çok da kendini yıpratma inceldiği yere kadar dersin, eğer senin gibi birine böyle yapıyorsa o üzülsün kaybettiğine yansın, ama bence biraz yalnız kalsın aklı başına gelsin, ama sen güçlü ol kerem için, bizler çok yıprandığımız için daha hassasız bu olayla kendini daha da yıpratmamaya çalış cnm...ben de tehdit savuruyodum ama adam beni taklamaz hale gelmişti
ya pazar gecesi saat 3te yattım sinirlerim bozuldu ağlıyordum kerem bağırmış duymadım geldi çağırdı beni ben orda hüngür hüngür ağlıyorum görmemezlikten gelip uyudu söylenecek çok şey var ama söylenmiyor
kuaföre gitmem lazim negün gitcem bide kalabalıktır...
Sacimi boyatmam da lazim nezaman boyatcam
pantolonum pacalarını yaptırmayı unuttum, onunda yaptırayım..
Meriç in bayramlıklarını yıkamam lazım...
Başka başka...mafoldumben