- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kayınvalidem dün saat 2 gibi geldi bendekızlar size soruuu...her türlü yoruma açığım :)
bayramda bi gün annemlere bi gün kayınvalideye gidicez.annesiyle geçen bayramdan beri görüşmedik eşimde bayramdan sonra annemi getirelim bi ara dedi bende ok hakılısn dedim..şimdi büyük ihtimal pazar getirip diğer pazar götürcek..benim için çoook uzun dayanamam şimdiden stresi bastı..annesiyle ufak bi atışmamız olmuştu eşim onu da biliyo şimdi ben eşime anneni çarş ya da perş getir pazar götürüsün dicem..benim annem gelince ki çok nadir gelir atışırız barışırız ama senin annen senin annen,ona misafir gibi davranmam lazım o alınır,3-5 gün kalırsa gezer tozar muhabbet ederiz o da memnun kalır ama bi hafta 10 gün benim için uzun zaten çok yoruluyorum görüyosun o zaman onunla ilgilenemem o da sıkılır ama ikimizde memnun olursak sonra yine gelir desem???bööle konuları konuşmaktan biraz gerilen ama çok da odun olmayan normalde anlayışlı bi tiptir eşim..bozulur mu ki yaa
nice senelereeee canımselammmm herkese...
bugün benim doğumgünüm...
kızlar size soruuu...her türlü yoruma açığım :)
bayramda bi gün annemlere bi gün kayınvalideye gidicez.annesiyle geçen bayramdan beri görüşmedik eşimde bayramdan sonra annemi getirelim bi ara dedi bende ok hakılısn dedim..şimdi büyük ihtimal pazar getirip diğer pazar götürcek..benim için çoook uzun dayanamam şimdiden stresi bastı..annesiyle ufak bi atışmamız olmuştu eşim onu da biliyo şimdi ben eşime anneni çarş ya da perş getir pazar götürüsün dicem..benim annem gelince ki çok nadir gelir atışırız barışırız ama senin annen senin annen,ona misafir gibi davranmam lazım o alınır,3-5 gün kalırsa gezer tozar muhabbet ederiz o da memnun kalır ama bi hafta 10 gün benim için uzun zaten çok yoruluyorum görüyosun o zaman onunla ilgilenemem o da sıkılır ama ikimizde memnun olursak sonra yine gelir desem???bööle konuları konuşmaktan biraz gerilen ama çok da odun olmayan normalde anlayışlı bi tiptir eşim..bozulur mu ki yaa
selammmm herkese...
afiyet bal şeker olsun cnm.... işte çalışmanın iyi tarafı da bu yemek saatlerin düzenli oluyor, bende inş.işe başlayınca koşuşturmacadan zayıflarım diyorum...:ecrin_bebek:öğle tatiliiiii
selamlar tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım....
güler Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.....
tuğba hayırlı yolculuklar canım.....
sağol arkadaşlar ama sanırım bugün gidemiyoruz çok sis var karşımızdaki apartmanları bile göremiyorum şuan.sabah zincirleme kaza olmuş gideceğimiz istikamette.3 4 e kadar beklicez bakalım açılırsa çıkarız inşallah.tuğba şimdi gördüm cnm iyi yolculuklar bizde yarın çıkıyoruz yola bende yokum pazar a kadar..
selammmm herkese...
selamlar tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutlarım....
güler Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi.....
tuğba hayırlı yolculuklar canım.....
kızlar size soruuu...her türlü yoruma açığım :)
Günaydın kızlar.... tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..... güler allah analı babalı büyütsün.... geçmişi okuyayım ben....
selammmm herkese...
benim kayınvalidem dün saat 2 gibi geldi bende
şuan babaanne torun uyuyoo kahvaltıyı yaptık tekrar yattılar bugun gidecekkk ama öle bi dolaşmaya geldi....
EVET insan gerilioo kayınvalide oluncaaa
sanki hep gözü üzerinde gibiii oluyooo
nice senelereeee canım
megul yegenın hayırlı olsunnnn
ÖGRETMEN ARKADAŞLARIMIN ÖGRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.......
afiyet bal şeker olsun cnm.... işte çalışmanın iyi tarafı da bu yemek saatlerin düzenli oluyor, bende inş.işe başlayınca koşuşturmacadan zayıflarım diyorum...