2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar meralı misafir şenay selinay dozkan nerelerde.bi de köfte glmnkvrck april16 .......vardı.ne zamandır göremiyorum.çiçek de eskisi kadar uğramaz oldu.hey gidi günler.neredesiniz milleeeeeeeeeeeeet.

dişlerimiz de hala çıkmadı.en son biz kaldık galiba.cinsiyeti de en son öğrenenlerdendik zati.

bitti gülşencim ama ne zor işmiş yawww.
egenin 2.dişide patladı,1-2 emeklemeye başladı,anne,baba ve dede diyebiliyor....
taşınma telaşından dolayı egenin büyüdüğünü anlayamamışım.
şimdi tüm vaktim oğlumun ve kartlamış benim oğluşum.....
umarın anneler ve bebişleri iyidir.

hoşgeldin aysuncumm..evet çok zor işşşşş..bende kağan 40günlükken taşınmıştımm..

hani papates püreli kaşarlı köfte dedim ya şimdi onu yapıcam..eşimi bekliyorum kıyma almaya gitti..sırf bunu yiycem diee hiçbişey yemedimmm...

aysun gözünaydın cnm güle güle oturun
seheeerrrr nerdesin bu melila eczanelerde yok netten mi alıcam mecbur???

selam arkadaşlar inş herkes iyidir
ben ne zamandır dişlerimle uğraşıyorum hepsi çürümüş yaaa 1 tane çekildi 4 dolgu yapıldı 2 tane de bayramdan sonra dolgu yapılacak
bugün oğluma da domuz gribi aşısı yaptırdık,2. dozu 3 hafta sonra yaptırcaz

hoşbuldum canım:))))
evt.taşındım,çok yoruldum........

güle güle otur canım bende 28 ekim de taşındım ama inanilmaz yorucu bişi bide çocukla.. hala ufak tefek eksiklikler var birde, problemler çıkıyor off kendimi göremiyorum bu aralar walaa birde hiç iznim kalmamıştı 28 ekimde taşındık 29 u tatil 30 unda işe geldim ki sorma ev berbat yorgundum işe gelmem lazimmdı çok kötüydüü...

geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekcim demek herkese 2 seferde yapıyolar biz de bugün gidecektik kaldık artık inşallah pztsi ye

kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına bişey koymadım fakat gözümün önünde çocuk düştü kucağıma aldığımda ağzında kan vardı görünce baygınlık geçirdim çok şükür içinden değilmiş dudağı patlamış........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…