2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah gulşen nasıl demedı o kadar damla anlamadım ben seloşa 2 damla verıyom tamam

baranı yere örtü serip bıraktım .. sıpa. tv izliyordu..

ses sisteminde max ses yaptım bakım ne yapacak diye.. ağlayacağı yerde gülücük atıyor...

tuaf bişey bu yaaaa...

kız şirvan senin arabayı merak ettim..baktımda süppeerrr bişiyyyyy..2 yıl sonra bende alıcimm inşallahhhh...kazasız belasız sür canım.:))

hadi bende kaçarrr...
hayırlı olsun şirvan giüle güle kullan kazasız belasız..

Son düzenleme:
selam kızlr. kaç saat önce girdim siteye. selenin sayesinde ancak yazabiliyorum. ya kucağımda bilg.ı kurcalıyo yada beni istiyo yerdeyken. dün gece de beni çığrımdan çıkardı. 5 te uyanmıştı gündüz bi daha uyumadı.10 30 da uydu akşam tabi 11 de uyandı. sonra 1 e kadar onu uytmaya çalıştım. ayağımda kucağımd sallıyorum uyuyor yerine bırakıyorum uyanıyor. sıkıntısı var gibiydi ben de 1 de fitil koydum. uyudu sonunda.
evet cnm her konu var sitede. keşke o zamanlardan görüşsek diyo insan. aralıkta kardeşim nişanlanıyor o da nişan topiklerine takılıyo şişmdi
size de ayrıca maşallah gerçekten hızlıymışsınız. önemli olan mutlu olman cnm boşver gerisini

çok geçmiş olsun cnm. ben ve eşim de hsta. biz de selene geçecekdiye çok korkuyoruz.

YOĞURT CANAVARI....

EMEKLEMEYİP YÜZEN OĞLUM..
maşallah tontiş irfana çok tatlı olmuş denizcim.

kağan dış kapıyı öğrendi..gidip gidip vuruyoo kapıyaa..

ay kıyamam ben ona.
masalah irfana
selende attı dedımmı o çok sevınıyo anlıyo gıdıcenı gezmeye
selen daha ne attiyi biliyo ne kapıyı. yani bi sevinme belirtisi yok giyinirken falan ama geçen merdivenlere çıktık. bişey unutmuştum eve geri döndüm başladı ağlamaaya demekki anlıyo gezmeye gittiğini zaten merdivenlerde hiç sesi çıkmıyo. onun dışında ne baybay ne gel gel hiçbişey bilmiyo hiçbişey.
oh güle güle giysin idilcik. ben de ayakkabı giydiremiyorum durmuyo ayaklarında.ama bizimde önler çok uzun. tokasız hiç duramayız artık. demek idil de tokalanıcak artık.
kızlar kahvaltı hazırladım.. hadi buyrun gelin beraber yapalım....

o kadar kişiyiz şurda yakında kimsede yokki ..
afiyet olsun şeker.
Kızlar acaba Kayra domuz gribi mi geçirdi yaaa
Doktorlar da hiçbişey demiyorlarki (((
yok cnm ya. o kadar ağırmıydı ki. gerçi şu anda olunan her grip domuz gribiymiş diyolar. yani grip virüsü oymuş.

ay canım ya kıyamam.tam iyileşmedi mi dah dizlerin

ben bayramda pantolon gÖmlektı falan almıcam ırfana Çok var zaten rahatta olmuyo Çok hareketlendıĞı ıÇın.
nıke da eŞofman beĞendım aydında bulabırlırsem onu alıcam.
spor takılcak bu bayram.
kendımede bıŞey almıcam zaten malum ıdeal kıloya gelınceye kadar yasaklıyım!!

Nesoc ismin Neslihan ?mı Kayra ya geçmiş olsun canım inşallah değildir kontrole götürdüysen korkma dişindendir bence bizde uyumuyoruz akşam banyo yaptırdık zaten burnu tıkalıydı iyice kötü oldu saat başı uyandı ve zor daldı şu gribe ne yapsak bilmemki serum kullanmaktan gına geldi kaçıncı kutu bitii daha tık yok.

şirvan arabanın modeli ne?ayşe diyince ben de merak ettim.
kızlar biz de selene bayramlık aldık. almıcaktım aslında. dha giymediği kıyafetleri vardı çünkü. ama kardeşimin nişanı var 6 aralıkta.ona elbise istiyodum bitane. her yerde 50 60 tl elbiseler.ama eşim beğenmedi onları. gittik zara dan aldık 70 tl ya. içim gitti verdiğim paraya ama aldık valla. ama her yerde de buna yakın fiyatlar. bi de üstüne bolero gibi bi hırka alınca. nerdeyse 100 ü buldu. yazık ya. valla iyi soyuyolar bizi

en güzeli cnm eşofman. ben de bişey almıcam eskilerden takılıcam. kilo vermek içinse hiçbi çabam yok

Evet canım Neslihan ben
Doktor korkulacak bişey yok dedi ama şirket doktorumuz da şu anki bütün virüslerin domuz gribi olduğunu söyledi ve cidden çok korktum. Çok ateşi olmadı ama kötüydü yani ((

benim kuzu 2630 doğdu ertesi gün 2430 du derisi buruşuktu korkuyordum bakmaya nasıl büyüyecek diyordum maşallah şimdi normal

diş bu aralar rahat bırakmıyor bebişleri

Evet canım Neslihan ben
Doktor korkulacak bişey yok dedi ama şirket doktorumuz da şu anki bütün virüslerin domuz gribi olduğunu söyledi ve cidden çok korktum. Çok ateşi olmadı ama kötüydü yani ((

geçmiş olsun canım ya hepimizin korkusu domuz gribi aşı yaptıracakmısın ??

Eğer Kayra'nın geçirdiği rahatsızlık domuz gribi ise aşıya gerek kalmadı yoksa tabiki vurduracam. Sen?

ben çok kararsızım eşim vurduryalaım diyor malum yan etkileri var doktorlarda çelişkili konuşuyor ,dilek diye bir arkadaşımızın yazısını okudum vurdurulmalı diyor ondan sonra biraz daha ılımlıyım bilmiyorum alla bizi bu duruma düşürenler Allah onları bildiği gibi yapsın kötükedihüso ,bir iğne ya gereklidir yada değildir niye bu kadar çelişki varki ???

gülercim gülfemin takvimi aşağıdaki istersen kopyala canım...yazı değişikliği istersen yaparım istersen...

http://lb1f.lilypie.com/anLmp2.png

canım kopyaladım sağol ama olmuyor.ben mi çok beceriksizim anlamadım ki

kızlar kahvaltı hazırladım.. hadi buyrun gelin beraber yapalım....

o kadar kişiyiz şurda yakında kimsede yokki ..

sorma ben de aynı dertten muzdaribim.

ben bırakmayacak diye korkuyorum.ilerde sıkıntı oluyomuş damak yapısı için.

Kızlar acaba Kayra domuz gribi mi geçirdi yaaa
Doktorlar da hiçbişey demiyorlarki (((

şu andaki virüs zaten domuz gribi virüsüymüş.inşallah atlattınız.

Allah yardımcın olsun.

güle güle kullanın.insanverilen paraya üzülüyo ama onların üzerinde görünce unutuyo.

1 saat uyudum kas gevşetici içip, uyandım sersem gibi olmuşum amaaaann canım sıkılıyor...........

ooff o can sıkıntısı bende de var.uykusuzluk da canıma okudu.gülfemin gözünün içine bakıyorum.bi uyusa ben de yatacam hemen.:Saruboceq:

1 temmuz 2008 den beri ilk kez kahve içiyorum.nasıl özlemişim ya.yok tedavi yok hamilelik yok çocuğun gazı uykusu bu zamana kadar içmedim.oysaki günde 2 kez içerdim.çok iyi geldi.uykum da açılır gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…