2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına bişey koymadım fakat gözümün önünde çocuk düştü kucağıma aldığımda ağzında kan vardı görünce baygınlık geçirdim çok şükür içinden değilmiş dudağı patlamış........

üfff kıyamam yaaa,,çok geçmiş olsun canım yaa

Kızlar acaba Kayra domuz gribi mi geçirdi yaaa
Doktorlar da hiçbişey demiyorlarki :KK43:(((

evet canım aynen öyle inşallah geçirmiştir

dişlerimiz de hala çıkmadı.en son biz kaldık galiba.cinsiyeti de en son öğrenenlerdendik zati.

yok canım ya bizdede yok bizde bekliyoruz çıksın die

kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına bişey koymadım fakat gözümün önünde çocuk düştü kucağıma aldığımda ağzında kan vardı görünce baygınlık geçirdim çok şükür içinden değilmiş dudağı patlamış........

çok geçmiş olsn canım

ben bayramda pantolon gÖmlektİ falan almıcam İrfana Çok var zaten rahatta olmuyo Çok hareketlendİĞİ İÇİn.
nİke da eŞofman beĞendİm aydında bulabİrlİrsem onu alıcam.
spor takılcak bu bayram.
kendİmede bİŞey almıcam zaten malum İdeal kİloya gelİnceye kadar yasaklıyım!!
canım biz egeye adidastan 1,5 ay önce aldık siyah yanlarından beyaz serıtler var hatta şuan üzerindeee
süüper küçük adam oluyo sanki onla

hani papates püreli kaşarlı köfte dedim ya şimdi onu yapıcam..eşimi bekliyorum kıyma almaya gitti..sırf bunu yiycem diee hiçbişey yemedimmm...
afiyet olsun
off kıyamammmmm gecmiş olsun

[kızlar egeye 1 spor ayakkabı aldık cırt cırtlıı süper bişi
1 eldivennn harıkaaaa
,1 sarı alt eşortman
1 yeşil ve kahverengili üst gönmlek yakalı

zaten bayramlıgı vardı bunları günlükkkk

evdede var bayarama güyecegı seyler ama aldık işteee

gezmek olsunnnn

kendime bişey aldım 2008 yılbaşı gecesi gıymek için siyah bi elbise almıştım onu giycem

kocişede gecenlerde almıştıkk
tamamız yanii....

şirvancım hayırlı olsun
darısı bana bende istiyorum biliyosun benim 3 tane eşim de ilgilenemiyo herşey benim üstümde dr a götür toplantı olur koş alış veriş benim üstümde
çok zor oluyo çokkk

Dilek sende rüzgara domuz gribi aşısı yaptırmışsın bizde dün yaptırdık bende aşı oldum yusuf aşıdan mı yoksa dişten mi bilmiyorum bütün gece ağladı yatmadan fitil attım melila verdim ama nafile........

selam herkese bayramlıklar hazır galiba bizimde hazır ama biz görmedik daha izmire gitcez annem almış hazırlamış torununa biz bişey almadık
kendimede bişey almamıştım malum burayı bilmiyorum ama dün lojmanda levis 5 günlk mağaza aç.tı indirimli fiyatlarla ordan aldım kendime birsürü yaşasın alışveriş yapmak çok güzel

çok geçmiş olsun artık bi saniye bile gözmüzü ayıramıcaz çok zor günler bizim için ama geçecek

Roseberry geçmiş olsun. Ozonu nereye yaptıracaksın. Eklem içine mi?

Bu arada ben de aşı oldum bugün. Tuna'ya ise aşı yetişmedi. Şişenin dibi kalmıştı yeterli gelmedi. Cuma günü saat üçbuçuk olduğu için yeni şişe açmadılar. Ben de her işte bir hayır vardır dedim

Roseberry geçmiş olsun. Ozonu nereye yaptıracaksın. Eklem içine mi?

Bu arada ben de aşı oldum bugün. Tuna'ya ise aşı yetişmedi. Şişenin dibi kalmıştı yeterli gelmedi. Cuma günü saat üçbuçuk olduğu için yeni şişe açmadılar. Ben de her işte bir hayır vardır dedim

jeandark evet herseyde bir hayır vardır

kimseler yok
sultannnnnnnnnnn
şirvan
çiçek

ooooooooo sizler eski konuşmaları yavaşlatmısınızzzzzzz

asyacenk, geda, jeandark, ssengun+, superkaran

bende gidiyım dizi izleyım bari.........

selam.... geçmişe göz attım herkesler iyi.... biz de uykusuz yorgun iyi olmaya çalışıyoz.... herkes bayramlıklarını güle güle giysin.. pın pın ın hiç giymediği elbiseleri var dedesi almış onları giydircez:) ki zaten memlekete de gitmiyoz "elin memleketinde bayram mı olur" deyip biras hüzün süsü vereyim:)

megul gülfem e pın pın... bizim de diş çıkmadı henüz ve biz de geç öğrenmiştik.... sizinle muhabbet etmeyi ösledim yaaa.... ben melila ya henüz bakamadım.... vaktim yok ki:KK43: neyse öpüyom sizi ve kusuları....

aaa benim ticker olmuş... e o gün kabul etmemişti ya:) neyse ama baştaki nisan ne anlamadım:):):)

aysun hoşgeldin canım güle güle otur inşalla, ege ye maşallah

aysun gözünaydın cnm güle güle oturun
seheeerrrr nerdesin bu melila eczanelerde yok netten mi alıcam mecbur???
sağolun kızlarrr....

güle güle otur canım bende 28 ekim de taşındım ama inanilmaz yorucu bişi bide çocukla.. hala ufak tefek eksiklikler var birde, problemler çıkıyor off kendimi göremiyorum bu aralar walaa birde hiç iznim kalmamıştı 28 ekimde taşındık 29 u tatil 30 unda işe geldim ki sorma ev berbat yorgundum işe gelmem lazimmdı çok kötüydüü...:KK43:

geçmiş olsun canım
sende güle güle otur canım.
eksikler bitmiyor malesef.aksiliklerde yakamızı bırakmıyor.
masraf üstüne masraf çıkıp duruyor birde
perdelerim bile uymadımafoldumben
ben eşimin ve kendi ailemden kimseyi yardıma çağırmadım eşimle yerleştirdik herşeyi,çok yorulduk ama içimize sindi herşey.
çalışırken çok zor olmuştur canım ama allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.
ilk günler alışamadık bu eve hatta hala diğer evimi özlediğim oluyor:KK43:
hoşgeldin aysuncumm..evet çok zor işşşşş..bende kağan 40günlükken taşınmıştımm..

40 günlükken mi?
senin işin daha da zor olmuş canım.

sağolun kızlarrr....

sende güle güle otur canım.
eksikler bitmiyor malesef.aksiliklerde yakamızı bırakmıyor.
masraf üstüne masraf çıkıp duruyor birde
perdelerim bile uymadımafoldumben
ben eşimin ve kendi ailemden kimseyi yardıma çağırmadım eşimle yerleştirdik herşeyi,çok yorulduk ama içimize sindi herşey.
çalışırken çok zor olmuştur canım ama allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.
ilk günler alışamadık bu eve hatta hala diğer evimi özlediğim oluyor:KK43:

40 günlükken mi?
senin işin daha da zor olmuş canım.

aysuncum hayırlı olsun eviniz biz de pın pın 2 aylıkken taşındık ama eşim taşıttı evden eveye... o yerleştirdi bayasını ben gelince ayrıntılarla uğraştım .. yani biz de kendimiz yapmıştık.... inş. bu evine alışırsın ben hala alışadım ne eve ne yaşadığım yere:KK43::KK43::KK43:

aman çok geçmiş olsun

selam arkadaşlar inş herkes iyidir
ben ne zamandır dişlerimle uğraşıyorum hepsi çürümüş yaaa 1 tane çekildi 4 dolgu yapıldı 2 tane de bayramdan sonra dolgu yapılacak
bugün oğluma da domuz gribi aşısı yaptırdık,2. dozu 3 hafta sonra yaptırcaz

hadi hayırlısı.

canım biz egeye adidastan 1,5 ay önce aldık siyah yanlarından beyaz serıtler var hatta şuan üzerindeee
süüper küçük adam oluyo sanki onla

afiyet olsun
off kıyamammmmm gecmiş olsun

[kızlar egeye 1 spor ayakkabı aldık cırt cırtlıı süper bişi
1 eldivennn harıkaaaa
,1 sarı alt eşortman
1 yeşil ve kahverengili üst gönmlek yakalı

zaten bayramlıgı vardı bunları günlükkkk

evdede var bayarama güyecegı seyler ama aldık işteee

gezmek olsunnnn

kendime bişey aldım 2008 yılbaşı gecesi gıymek için siyah bi elbise almıştım onu giycem

kocişede gecenlerde almıştıkk
tamamız yanii....

ailecek güle güle giyinin.

selam herkese bayramlıklar hazır galiba bizimde hazır ama biz görmedik daha izmire gitcez annem almış hazırlamış torununa biz bişey almadık
kendimede bişey almamıştım malum burayı bilmiyorum ama dün lojmanda levis 5 günlk mağaza aç.tı indirimli fiyatlarla ordan aldım kendime birsürü yaşasın alışveriş yapmak çok güzel

bence de yaşasın alışveriş yapmak.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bi bakayım dedim.
gözlerim acıyo uykusuzluktan.beni en iyi sizler anlarsınız.gülfem bugün çok huzursuzdu.böyle olduğunda hasta mı olacak acaba diye kendimi yiyip bitiriyorum.neysem hepinize iyi geceler.boooooooooool uykulu bi gece olsun.

ya arkadaşlar bu ticker nasıl yapılıo fenalık geldi bilgisayarı fırlatcam şimdii ne gıcık bi site bu yaa yardım edin kızlarrr nooluurrr

X