- 20 Mayıs 2009
- 616
- 101
- 46
kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına bişey koymadım fakat gözümün önünde çocuk düştü kucağıma aldığımda ağzında kan vardı görünce baygınlık geçirdim çok şükür içinden değilmiş dudağı patlamış........
Kızlar acaba Kayra domuz gribi mi geçirdi yaaa
Doktorlar da hiçbişey demiyorlarki(((
dişlerimiz de hala çıkmadı.en son biz kaldık galiba.cinsiyeti de en son öğrenenlerdendik zati.
kızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına bişey koymadım fakat gözümün önünde çocuk düştü kucağıma aldığımda ağzında kan vardı görünce baygınlık geçirdim çok şükür içinden değilmiş dudağı patlamış........
canım biz egeye adidastan 1,5 ay önce aldık siyah yanlarından beyaz serıtler var hatta şuan üzerindeeeben bayramda pantolon gÖmlektİ falan almıcam İrfana Çok var zaten rahatta olmuyo Çok hareketlendİĞİ İÇİn.
nİke da eŞofman beĞendİm aydında bulabİrlİrsem onu alıcam.
spor takılcak bu bayram.
kendİmede bİŞey almıcam zaten malum İdeal kİloya gelİnceye kadar yasaklıyım!!
afiyet olsunhani papates püreli kaşarlı köfte dedim ya şimdi onu yapıcam..eşimi bekliyorum kıyma almaya gitti..sırf bunu yiycem diee hiçbişey yemedimmm...
off kıyamammmmm gecmiş olsunkızlar çok korktum yusufu uyutup yatıdım yatağın etrafına bişey koymadım fakat gözümün önünde çocuk düştü kucağıma aldığımda ağzında kan vardı görünce baygınlık geçirdim çok şükür içinden değilmiş dudağı patlamış........
aysun hoşgeldin canım güle güle otur inşalla, ege ye maşallah
sağolun kızlarrr....aysun gözünaydın cnm güle güle oturun
seheeerrrr nerdesin bu melila eczanelerde yok netten mi alıcam mecbur???
sende güle güle otur canım.güle güle otur canım bende 28 ekim de taşındım ama inanilmaz yorucu bişi bide çocukla.. hala ufak tefek eksiklikler var birde, problemler çıkıyor off kendimi göremiyorum bu aralar walaa birde hiç iznim kalmamıştı 28 ekimde taşındık 29 u tatil 30 unda işe geldim ki sorma ev berbat yorgundum işe gelmem lazimmdı çok kötüydüü...
geçmiş olsun canım
hoşgeldin aysuncumm..evet çok zor işşşşş..bende kağan 40günlükken taşınmıştımm..
sağolun kızlarrr....
sende güle güle otur canım.
eksikler bitmiyor malesef.aksiliklerde yakamızı bırakmıyor.
masraf üstüne masraf çıkıp duruyor birde
perdelerim bile uymadımafoldumben
ben eşimin ve kendi ailemden kimseyi yardıma çağırmadım eşimle yerleştirdik herşeyi,çok yorulduk ama içimize sindi herşey.
çalışırken çok zor olmuştur canım ama allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.
ilk günler alışamadık bu eve hatta hala diğer evimi özlediğim oluyor
40 günlükken mi?
senin işin daha da zor olmuş canım.
selam arkadaşlar inş herkes iyidir
ben ne zamandır dişlerimle uğraşıyorum hepsi çürümüş yaaa 1 tane çekildi 4 dolgu yapıldı 2 tane de bayramdan sonra dolgu yapılacak
bugün oğluma da domuz gribi aşısı yaptırdık,2. dozu 3 hafta sonra yaptırcaz
canım biz egeye adidastan 1,5 ay önce aldık siyah yanlarından beyaz serıtler var hatta şuan üzerindeee
süüper küçük adam oluyo sanki onla
afiyet olsun
off kıyamammmmm gecmiş olsun
[kızlar egeye 1 spor ayakkabı aldık cırt cırtlıı süper bişi
1 eldivennn harıkaaaa
,1 sarı alt eşortman
1 yeşil ve kahverengili üst gönmlek yakalı
zaten bayramlıgı vardı bunları günlükkkk
evdede var bayarama güyecegı seyler ama aldık işteee
gezmek olsunnnn
kendime bişey aldım 2008 yılbaşı gecesi gıymek için siyah bi elbise almıştım onu giycem
kocişede gecenlerde almıştıkk
tamamız yanii....
selam herkese bayramlıklar hazır galiba bizimde hazır ama biz görmedik daha izmire gitcez annem almış hazırlamış torununa biz bişey almadık
kendimede bişey almamıştım malum burayı bilmiyorum ama dün lojmanda levis 5 günlk mağaza aç.tı indirimli fiyatlarla ordan aldım kendime birsürü yaşasın alışveriş yapmak çok güzel
ya arkadaşlar bu ticker nasıl yapılıo fenalık geldi bilgisayarı fırlatcam şimdii ne gıcık bi site bu yaa yardım edin kızlarrr nooluurrr