2009 Nisan Anneleri buraya

baranı yere örtü serip bıraktım .. sıpa. tv izliyordu..

ses sisteminde max ses yaptım bakım ne yapacak diye.. ağlayacağı yerde gülücük atıyor...

tuaf bişey bu yaaaa...

kız şirvan senin arabayı merak ettim..baktımda süppeerrr bişiyyyyy..2 yıl sonra bende alıcimm inşallahhhh...kazasız belasız sür canım.:))

hadi bende kaçarrr...
hayırlı olsun şirvan giüle güle kullan kazasız belasız..

Son düzenleme:
selam kızlr. kaç saat önce girdim siteye. selenin sayesinde ancak yazabiliyorum. ya kucağımda bilg.ı kurcalıyo yada beni istiyo yerdeyken. dün gece de beni çığrımdan çıkardı. 5 te uyanmıştı gündüz bi daha uyumadı.10 30 da uydu akşam tabi 11 de uyandı. sonra 1 e kadar onu uytmaya çalıştım. ayağımda kucağımd sallıyorum uyuyor yerine bırakıyorum uyanıyor. sıkıntısı var gibiydi ben de 1 de fitil koydum. uyudu sonunda.
albümleri geziyodummm..

yaa ben bu siteyi niye nişanlıyken veya daha önce keşfetmedim sankii..ne kadar aceleye getirdik biz herşeyi yaaaa...:KK43:( bi an önce biribirimize kavuşalım diee çok baştan savmışızzz..ahhh ahh şimdiki aklım olsaydı neler yapardımm bennn..

ama allaha şükür çok mutluyumda çoğu zamanda aklıma gelioo yaa..nikah şekeri bile yapmadımmm..

29 ekimde çıkmaya başladıkkk..(2007)
24 kasım öğretmenler gününde nişanlandık..(2007)
14 şubat ta nikahımız kıyıldıııı..(2008)
4 temmuz ABDnin kurtuşundada evlendikkkkk..:))(2008)
6 temmuzda minik meleğim doğdu..(2009)

vayyy bee..yazınca bi tuhaf oldumm..çok hızlıyızz:)))

artık bende yatimmm..eşim çağırıyooo..
evet cnm her konu var sitede. keşke o zamanlardan görüşsek diyo insan. aralıkta kardeşim nişanlanıyor o da nişan topiklerine takılıyo şişmdi
size de ayrıca maşallah gerçekten hızlıymışsınız. önemli olan mutlu olman cnm boşver gerisini

Kızlar günaydın
2 gündür evdeyim ve Kayra ile uğraşıyorum. Ateşi vardı. Doktora götürdük üşütmüş ve dişten de olabilir dedi. Hiç uyumadı yavrum. Dün biraz iyi olunca bugün işe başladım. Çok kötü 2 gün geçirdim.
çok geçmiş olsun cnm. ben ve eşim de hsta. biz de selene geçecekdiye çok korkuyoruz.

YOĞURT CANAVARI....

EMEKLEMEYİP YÜZEN OĞLUM..
maşallah tontiş irfana çok tatlı olmuş denizcim.

kağan dış kapıyı öğrendi..gidip gidip vuruyoo kapıyaa..

bizimkide ben işten dönünce kapıyı çalıyorum onlarda ananesiyle içten çalıyorlar kapı değilinden bakıyor ışık geldiği için ordan..

sonra beni görünce gülüyor.yüzümü okşuyor:))
yavruuuuuuummmm benim aslanım o benim
ay kıyamam ben ona.
masalah irfana
selende attı dedımmı o çok sevınıyo anlıyo gıdıcenı gezmeye
selen daha ne attiyi biliyo ne kapıyı. yani bi sevinme belirtisi yok giyinirken falan ama geçen merdivenlere çıktık. bişey unutmuştum eve geri döndüm başladı ağlamaaya demekki anlıyo gezmeye gittiğini zaten merdivenlerde hiç sesi çıkmıyo. onun dışında ne baybay ne gel gel hiçbişey bilmiyo hiçbişey.:KK43:
bizim bayramlığımız geldi bu arada dayımızdan bişey almıcaktım zaten iyide oldu:)) çok elbise vardı ama giydirmek istemiyorum çocuk toplayamıyor kendini havada soğuk zaten..bu takımlar iyi oldu birde hırka almışlar sağolsunlar...ayakkabı konusunda kararsızım ama ayağında tutmuyor çünkü benimki ayakkabıyı fırst fırst birbirine sürterek çıkartıyor...:)) geçen bayram hangi eve gittiysek ben kapısında eşime dur ayakkabısını giydireyim,dur düştü teki derken sinir harbiyle geçti....erkekleri bilirsiniz zaten herşeye sinirlenirler....niye giydiriyorsun el kadar bebeğe aksesuar anlayamıyorum diyor...saç bantı,toka bunların hepsine karşı babamız....Allahtan saçımız yokta takmıyoruz ama önler uzadı azıcık hemen bir toka edinmem lazım:))
oh güle güle giysin idilcik. ben de ayakkabı giydiremiyorum durmuyo ayaklarında.ama bizimde önler çok uzun. tokasız hiç duramayız artık. demek idil de tokalanıcak artık.
kızlar kahvaltı hazırladım.. hadi buyrun gelin beraber yapalım....

o kadar kişiyiz şurda yakında kimsede yokki ..
afiyet olsun şeker.
Kızlar acaba Kayra domuz gribi mi geçirdi yaaa
Doktorlar da hiçbişey demiyorlarki :KK43:(((
yok cnm ya. o kadar ağırmıydı ki. gerçi şu anda olunan her grip domuz gribiymiş diyolar. yani grip virüsü oymuş.

merhaba,dün gece berbattı yusuf sabaha kadar ağladı çok yorgunum güya annemdeyim kızkardeşim var ama herşeyiyle ben ilgileniyorum ve çok kötü heryerim ağrıyor şu diz ameliyatınıda keşke olmasaydım yusuf sürekli ayakta sallanmak istiyor dizlerim haşat oldu.....

dün melila şurup aldım 6 damla verdim banamısın demedi...
ay canım ya kıyamam.tam iyileşmedi mi dah dizlerin

ben bayramda pantolon gÖmlektı falan almıcam ırfana Çok var zaten rahatta olmuyo Çok hareketlendıĞı ıÇın.
nıke da eŞofman beĞendım aydında bulabırlırsem onu alıcam.
spor takılcak bu bayram.
kendımede bıŞey almıcam zaten malum ıdeal kıloya gelınceye kadar yasaklıyım!!

Nesoc ismin Neslihan ?mı Kayra ya geçmiş olsun canım inşallah değildir kontrole götürdüysen korkma dişindendir bence bizde uyumuyoruz akşam banyo yaptırdık zaten burnu tıkalıydı iyice kötü oldu saat başı uyandı ve zor daldı şu gribe ne yapsak bilmemki serum kullanmaktan gına geldi kaçıncı kutu bitii daha tık yok.

şirvan arabanın modeli ne?ayşe diyince ben de merak ettim.
kızlar biz de selene bayramlık aldık. almıcaktım aslında. dha giymediği kıyafetleri vardı çünkü. ama kardeşimin nişanı var 6 aralıkta.ona elbise istiyodum bitane. her yerde 50 60 tl elbiseler.ama eşim beğenmedi onları. gittik zara dan aldık 70 tl ya. içim gitti verdiğim paraya ama aldık valla. ama her yerde de buna yakın fiyatlar. bi de üstüne bolero gibi bi hırka alınca. nerdeyse 100 ü buldu. yazık ya. valla iyi soyuyolar bizi

ben bayramda pantolon gÖmlektİ falan almıcam İrfana Çok var zaten rahatta olmuyo Çok hareketlendİĞİ İÇİn.
nİke da eŞofman beĞendİm aydında bulabİrlİrsem onu alıcam.
spor takılcak bu bayram.
kendİmede bİŞey almıcam zaten malum İdeal kİloya gelİnceye kadar yasaklıyım!!

en güzeli cnm eşofman. ben de bişey almıcam eskilerden takılıcam. kilo vermek içinse hiçbi çabam yok:KK43:

Nesoc ismin Neslihan ?mı Kayra ya geçmiş olsun canım inşallah değildir kontrole götürdüysen korkma dişindendir bence bizde uyumuyoruz akşam banyo yaptırdık zaten burnu tıkalıydı iyice kötü oldu saat başı uyandı ve zor daldı şu gribe ne yapsak bilmemki serum kullanmaktan gına geldi kaçıncı kutu bitii daha tık yok.

Evet canım Neslihan ben
Doktor korkulacak bişey yok dedi ama şirket doktorumuz da şu anki bütün virüslerin domuz gribi olduğunu söyledi ve cidden çok korktum. Çok ateşi olmadı ama kötüydü yani :KK43:((

o canavarı yesinlerrrr..ne tatlı bi canavar öyle..maşallahhh..ohh ohhh yesin vallaa.

benim erkek kardeşim 2950 dr olarak doğmuştu..drlar ölür demişlerdi..yada gelişmez demişlerdi..yoğurdu çok seviyodu..maşallah şimdi nasıl bi delikanlı oldu.boy posss endam..yoğurt çok önemli..inşallah benim sıpada sever..şimdilik yiyoo ama..
benim kuzu 2630 doğdu ertesi gün 2430 du derisi buruşuktu korkuyordum bakmaya nasıl büyüyecek diyordum maşallah şimdi normal :nazar::nazar::nazar::nazar:
baran bu gece uykuya zor dalıyor dişinden herhalde.

9 da uyuttuk yatağına yatırdık . 10 dak. sonra kalktı.

1 saat oynadık. dişine jel sürdük . ayağımda salladım. uyudu. yerine yatırdık . 5 dak geçmeden bir cığlık baran bey ağlıyor. hiö böyle yapmazdı. aldım getirdim yanıma yatırdım . kapadı gözlerini..
şuan ışıklar kapalı koltukta yanımda yatıyor..

diş bu aralar rahat bırakmıyor bebişleri

Evet canım Neslihan ben
Doktor korkulacak bişey yok dedi ama şirket doktorumuz da şu anki bütün virüslerin domuz gribi olduğunu söyledi ve cidden çok korktum. Çok ateşi olmadı ama kötüydü yani :KK43:((

geçmiş olsun canım ya hepimizin korkusu domuz gribi aşı yaptıracakmısın ??

Eğer Kayra'nın geçirdiği rahatsızlık domuz gribi ise aşıya gerek kalmadı yoksa tabiki vurduracam. Sen?

ben çok kararsızım eşim vurduryalaım diyor malum yan etkileri var doktorlarda çelişkili konuşuyor ,dilek diye bir arkadaşımızın yazısını okudum vurdurulmalı diyor ondan sonra biraz daha ılımlıyım bilmiyorum alla bizi bu duruma düşürenler Allah onları bildiği gibi yapsın kötükedihüso ,bir iğne ya gereklidir yada değildir niye bu kadar çelişki varki ???

gülercim gülfemin takvimi aşağıdaki istersen kopyala canım...yazı değişikliği istersen yaparım istersen...

http://lb1f.lilypie.com/anLmp2.png

canım kopyaladım sağol ama olmuyor.ben mi çok beceriksizim anlamadım ki

kızlar kahvaltı hazırladım.. hadi buyrun gelin beraber yapalım....

o kadar kişiyiz şurda yakında kimsede yokki ..

sorma ben de aynı dertten muzdaribim.

canım ege dogdugundan beri memeyi istemedi 10 tane degışık degışık meme aldık illede parmak emioooooooo

cici alanlar güle güle gidirsin...

bz egeye almıştık
bugun eltımle şöyle bi dolaşıcaz

egeye ayakkabı bakıcam oda cocuklarınaa

1 de arabaya binicez akşama görüşürüzz

ben bırakmayacak diye korkuyorum.ilerde sıkıntı oluyomuş damak yapısı için.

Kızlar acaba Kayra domuz gribi mi geçirdi yaaa
Doktorlar da hiçbişey demiyorlarki :KK43:(((

şu andaki virüs zaten domuz gribi virüsüymüş.inşallah atlattınız.

merhaba,dün gece berbattı yusuf sabaha kadar ağladı çok yorgunum güya annemdeyim kızkardeşim var ama herşeyiyle ben ilgileniyorum ve çok kötü heryerim ağrıyor şu diz ameliyatınıda keşke olmasaydım yusuf sürekli ayakta sallanmak istiyor dizlerim haşat oldu.....

dün melila şurup aldım 6 damla verdim banamısın demedi...

Allah yardımcın olsun.

şirvan arabanın modeli ne?ayşe diyince ben de merak ettim.
kızlar biz de selene bayramlık aldık. almıcaktım aslında. dha giymediği kıyafetleri vardı çünkü. ama kardeşimin nişanı var 6 aralıkta.ona elbise istiyodum bitane. her yerde 50 60 tl elbiseler.ama eşim beğenmedi onları. gittik zara dan aldık 70 tl ya. içim gitti verdiğim paraya ama aldık valla. ama her yerde de buna yakın fiyatlar. bi de üstüne bolero gibi bi hırka alınca. nerdeyse 100 ü buldu. yazık ya. valla iyi soyuyolar bizi

güle güle kullanın.insanverilen paraya üzülüyo ama onların üzerinde görünce unutuyo.

1 saat uyudum kas gevşetici içip, uyandım sersem gibi olmuşum amaaaann canım sıkılıyor...........

ooff o can sıkıntısı bende de var.uykusuzluk da canıma okudu.gülfemin gözünün içine bakıyorum.bi uyusa ben de yatacam hemen.:Saruboceq:

1 temmuz 2008 den beri ilk kez kahve içiyorum.nasıl özlemişim ya.yok tedavi yok hamilelik yok çocuğun gazı uykusu bu zamana kadar içmedim.oysaki günde 2 kez içerdim.çok iyi geldi.uykum da açılır gibi oldu.

X