2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar günaydın
2 gündür evdeyim ve Kayra ile uğraşıyorum. Ateşi vardı. Doktora götürdük üşütmüş ve dişten de olabilir dedi. Hiç uyumadı yavrum. Dün biraz iyi olunca bugün işe başladım. Çok kötü 2 gün geçirdim.

geçmiş olsun yavrularımız hasta olmasın....

canım geçmiş olsun.. çalışan annenin bir zorluğu işte.. hasta yavrusunun yanında olamamak..

üff yaa benimde az kaldı şubatta iş başı yapıcam ..

Şİrvan geldİmİ araban tatlım..bayramda yenİ arabayla gezersİn ohhh!!

canım benim şansın trafik müşavirleri 1 haftadır çalışmıyormuş.. o yüzden ruhsat çıkmasını bekliyorum..

bu arada dün akşam eşimin iş yerinden arkadaşları gelmişti..

eşim plakayı srv olarak almış. ama bana söylemedi süpriz yapacakmış..
,gelenler ağzından kaçırdı.. süpriz bozuldu

geçmiş olsun yavrularımız hasta olmasın....
Saol canım

canım geçmiş olsun.. çalışan annenin bir zorluğu işte.. hasta yavrusunun yanında olamamak..

üff yaa benimde az kaldı şubatta iş başı yapıcam ..

Gerçekten çok zor sen yine baya yanında durmuşsun. Ben Kayra'yı anneme bıraktığımda 2,5 aylıktı. Ama Allah'tan annem bakıyorda gözüm arkada değil.

biliodum bunu ehehehehe
günaydıınnn..bizde gece 5-6 kalktık salak gibi uyandım

uyun sizlerde kular yatınca ege dün gündüzuyumadı bugun b63ı
e,lıkte
9 da kalkt*ı-kk

0, 0b1u4g
u40n ög+ln

00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

+

bunları ege yazdı eheeee

biz bugun 1 gibi

kısa bi alışverışe gidicez egeye ayaklkabı alıcazzz

akşama anca dönerşiz tabiii

günaydınnn...hayırlı cumalarrrr...

babamız namaza gittiiiiiiii...onu bekliyorumm..gelsinde temisslik yapıcammm..

dÜn Çektım Üsttekıler.
aslında Çıkan 2 mınık dıŞı Çekmektı amacım.
ama bı tÜrlÜ yakalayamadım gÖrÜntÜyÜ.aĞzını kesınlıkle aÇmadı benım yaramaz..

2. Resım bır pılates hareketıdır.(pılateste yÜzme hareketı)
doĞuŞtan sporcu benım oĞlum:))))

o canavarı yesinlerrrr..ne tatlı bi canavar öyle..maşallahhh..ohh ohhh yesin vallaa.

benim erkek kardeşim 2950 dr olarak doğmuştu..drlar ölür demişlerdi..yada gelişmez demişlerdi..yoğurdu çok seviyodu..maşallah şimdi nasıl bi delikanlı oldu.boy posss endam..yoğurt çok önemli..inşallah benim sıpada sever..şimdilik yiyoo ama..

kız şirvan senin arabayı merak ettim..baktımda süppeerrr bişiyyyyy..2 yıl sonra bende alıcimm inşallahhhh...kazasız belasız sür canım.:))

hadi bende kaçarrr...

kağan dış kapıyı öğrendi..gidip gidip vuruyoo kapıyaa..

bizimkide ben işten dönünce kapıyı çalıyorum onlarda ananesiyle içten çalıyorlar kapı değilinden bakıyor ışık geldiği için ordan..

sonra beni görünce gülüyor.yüzümü okşuyor:))
yavruuuuuuummmm benim aslanım o benim

kağan dış kapıyı öğrendi..gidip gidip vuruyoo kapıyaa..
cok yaramazlar ve akıllılarr

benımde yan tarafta eltım var onun ir kızı 2,5 yaşında bir oglu var 11 yaşında onlara gıttıkmi delirıyor ege cok sevıooo

onların kapının zilini caldıkmı egenın gülmelerini görmeniz lazım anlıoo oraya geldımızi
YOĞURT CANAVARI....

EMEKLEMEYİP YÜZEN OĞLUM..
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh

2. Resİm bİr pİlates hareketİdİr.(pİlateste yÜzme hareketİ)
doĞuŞtan sporcu benİm oĞlum:))))
ehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…