2009 Nisan Anneleri buraya

bizim bayramlığımız geldi bu arada dayımızdan bişey almıcaktım zaten iyide oldu:)) çok elbise vardı ama giydirmek istemiyorum çocuk toplayamıyor kendini havada soğuk zaten..bu takımlar iyi oldu birde hırka almışlar sağolsunlar...ayakkabı konusunda kararsızım ama ayağında tutmuyor çünkü benimki ayakkabıyı fırst fırst birbirine sürterek çıkartıyor...:)) geçen bayram hangi eve gittiysek ben kapısında eşime dur ayakkabısını giydireyim,dur düştü teki derken sinir harbiyle geçti....erkekleri bilirsiniz zaten herşeye sinirlenirler....niye giydiriyorsun el kadar bebeğe aksesuar anlayamıyorum diyor...saç bantı,toka bunların hepsine karşı babamız....Allahtan saçımız yokta takmıyoruz ama önler uzadı azıcık hemen bir toka edinmem lazım:))

valla bızde dede aynı sey var gulşen eşim çok kızıyo ama ben bu bayram selene ortapedık ayakkabı aldım çok rahat çıkaramıyoda butun kışı geçirir bize:)) tokada aldım kıyafetıne uygun bızde 2 takım alınıyo hep bırı kokoş teyzesı tarafından jile bırıde pimpirikli baası tarafından pantolon hırka adam elbiseye eteğe karşı resmen :)

biz uyuduk geldik.. çok iyi oldu valla..
şimdi karnım aç ama evde yemek yok ...

allahtan baranın çorbası ve yoğurdu var... artık kendime kahvaltı hazırlıyacağım...

bizim bayramlığımız geldi bu arada dayımızdan bişey almıcaktım zaten iyide oldu:)) çok elbise vardı ama giydirmek istemiyorum çocuk toplayamıyor kendini havada soğuk zaten..bu takımlar iyi oldu birde hırka almışlar sağolsunlar...ayakkabı konusunda kararsızım ama ayağında tutmuyor çünkü benimki ayakkabıyı fırst fırst birbirine sürterek çıkartıyor...:)) geçen bayram hangi eve gittiysek ben kapısında eşime dur ayakkabısını giydireyim,dur düştü teki derken sinir harbiyle geçti....erkekleri bilirsiniz zaten herşeye sinirlenirler....niye giydiriyorsun el kadar bebeğe aksesuar anlayamıyorum diyor...saç bantı,toka bunların hepsine karşı babamız....Allahtan saçımız yokta takmıyoruz ama önler uzadı azıcık hemen bir toka edinmem lazım:))

valla bızde dede aynı sey var gulşen eşim çok kızıyo ama ben bu bayram selene ortapedık ayakkabı aldım çok rahat çıkaramıyoda butun kışı geçirir bize:)) tokada aldım kıyafetıne uygun bızde 2 takım alınıyo hep bırı kokoş teyzesı tarafından jile bırıde pimpirikli baası tarafından pantolon hırka adam elbiseye eteğe karşı resmen :)

cicileriniz hayırlı olsun.. güle güle giysinler kuzucuklar..

canım daha ctesi 1hafta geçmiş olacak. tekrardan yaptim ticker ını aynı 7 ay diyoo..

hım anladım canım teşekkür ederiz.günleri değil haftaları belirtiyo demek ki

Kızlar günaydın
2 gündür evdeyim ve Kayra ile uğraşıyorum. Ateşi vardı. Doktora götürdük üşütmüş ve dişten de olabilir dedi. Hiç uyumadı yavrum. Dün biraz iyi olunca bugün işe başladım. Çok kötü 2 gün geçirdim.

geçmiş olsun.

tickerin yanlış değil yanii..

:lepi::lepi::lepi:

günaydınnn...hayırlı cumalarrrr...

babamız namaza gittiiiiiiii...onu bekliyorumm..gelsinde temisslik yapıcammm..

günaydın ve hayırlı cumalar.

YOĞURT CANAVARI....

EMEKLEMEYİP YÜZEN OĞLUM..

maşallah sporcu irfanımıza.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

biz uyuduk geldik.. çok iyi oldu valla..
şimdi karnım aç ama evde yemek yok ...

allahtan baranın çorbası ve yoğurdu var... artık kendime kahvaltı hazırlıyacağım...

afiyet olsun şirvan.

biz daha bu bayram bişey almadık..bi kaç güne çıkıp alıcam..bayramda kağanı hiçbiyere götürmeyi düşünmüyorum..o yüzden polar bi eşofman takımı alıcam..artık babaannesi bakıcak..biz eşimle çıkıp çkıp gezicess...

kız şirvan senin arabayı merak ettim..baktımda süppeerrr bişiyyyyy..2 yıl sonra bende alıcimm inşallahhhh...kazasız belasız sür canım.:))

hadi bende kaçarrr...
saol canım ..inşallah sizlerinde en kısa zmanada istekleriniz gerçekleşir.

gülfem hala parmak emmeye devam ediyo.engellersem çok ağlıyo.baran ne durumda şirvan

canım benimkide aynı devamlı meme yada parmak ağızda..
salatalık. havuç veriyorum eline...

daha gelmedi babamızz..hergün temizlik yapıyım diyomm erteliomm..bugünde artık geç oldu diee erteliyciimm sanırımm..benim huyum illa 11 gibi filan başlamalıyım temizliğe..yoksa yapamıyorum yaa..kafamçokkarıştı

temizliği bende geç yapamam...gün içinde 12 den önce başlamamışsam kalıyor benimde....gerçi bazı günler akşam işten gidincede yaptığımı bilirdim eğer haftasonu gideceksek bir yerlere yapardım tabi bunlar çokkk gerilerde kaldı...şimdiki tek işim idili kucağa almak ve yatana kadar tek elle ne yapılıyorsa onu yapmak....

kızlar dün gece sitede gezerken bi tarif buldum..kafaya koydum bu akşam yapıcammm..fırında patates püreli kaşarlı köfteee..

kızlar kahvaltı hazırladım.. hadi buyrun gelin beraber yapalım....

o kadar kişiyiz şurda yakında kimsede yokki ..

gülfem hala parmak emmeye devam ediyo.engellersem çok ağlıyo.baran ne durumda şirvan

canım ege dogdugundan beri memeyi istemedi 10 tane degışık degışık meme aldık illede parmak emioooooooo

cici alanlar güle güle gidirsin...

bz egeye almıştık
bugun eltımle şöyle bi dolaşıcaz

egeye ayakkabı bakıcam oda cocuklarınaa

1 de arabaya binicez akşama görüşürüzz

merhaba,dün gece berbattı yusuf sabaha kadar ağladı çok yorgunum güya annemdeyim kızkardeşim var ama herşeyiyle ben ilgileniyorum ve çok kötü heryerim ağrıyor şu diz ameliyatınıda keşke olmasaydım yusuf sürekli ayakta sallanmak istiyor dizlerim haşat oldu.....

dün melila şurup aldım 6 damla verdim banamısın demedi...

X