- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
bizim dr. demiri behlülmüsün sen
onun gibi bakıyosun diye sevdi aaahhh ahhhh
nerdeeeee inş. öyle yakışıklı olur oğluşum
hıhhhhh hoş bnm bebeğim ondan daha yakışıklı :))))))))))))
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidahada yakışıklı bizim demirimiz eline su bile dökemez..
zaten behlül düştü gözümden ırz düşmanı herif..
bi ona bi buna
gecmiş olsunnnn kıyamam cok korkuyorlar egede bi kaç kez düştü malesefffffffkızlar bugün ecrin koltukta düştüben nasıl bi şuursuzluk yapıp onu bıraktım ya bunca zaman hiç yalnız bırakmadım onu koltukta uyku sersemi yatıyordu yeni uyanmıştı meyvesini alayım diye mutfağa gittim bi patırtı ve ecrinin çığlığı :.( ağlayamadı bile korkudan sadece çığlık atıyordu.heryerim titredi korkudan aklıma geldikçe deliriyorum.
müge ben muhallebiyi bazen pirinç unu bazen milupanın çavdarlısı ve sütlü pirinçlisi bebelac ın çeşitleri falan yapıyorum birkaç çeşit mama oluyor herzaman evde.ama o en ucuzunu arı mamayı en çok seviyor :)
maşalla demireeeeeeeedr.dan geldiiikkkk
Demir bey 8.185 olmuş boyuda 71 cm
gelişimi iyi dedi dr.
soru yağmuruna tuttum
gece uyanmaları dişlerinin kaşınmasındanmış
goggly muhallebiyi önermedi
milupanın kaşık mamalarını kullanın dedi
yoğurt yemiyosa bundan sonra kahvaltı yapacağı için peynirden alacak dedi
emzirme süresi çok azaladı dedim
6.aydan sonra anne sütü zaten sadece sabah akşam veriyoruz
artık eskisi gibi faydası yok dedi
erikli suyu vermemizi önerdi onda flor daha fazlaymış
idrar kültürümüzüde verdik inş. bişy çıkmaz
kızlar siz akşamları muhallebiyi neyle yapıyosunuz?
ehehehehehhebizim dr. demiri behlülmüsün sen
maşşallhh tosuna çookk tatlııı
ohh ohhh ne güsell canımmmm alkisalkisalkis bravoo sanaaahaa..bide bu sabah sevinçten nasıl zıpladımmmmmm..
tartıya çıktım..inşallah 57 ye düşmüşümdür die dua ederek..ve 56 .800 olmuşummmmm...çokaz kaldıııııı....
hemen gidip kutladıkkkk..kahvaltıya gittik çok yedim çokkk..neyse canım kendimi ödüllendirdim...
bu akşamda 1 kase gevreğimi yiycem..1 de elma yer yatarımm..1 saatte spor yapma planım var inşallahhhhh..
ogluşuna maşşallh canımmmdr.dan geldiiikkkk
Demir bey 8.185 olmuş boyuda 71 cm
gelişimi iyi dedi dr.
soru yağmuruna tuttum
gece uyanmaları dişlerinin kaşınmasındanmış
goggly muhallebiyi önermedi
milupanın kaşık mamalarını kullanın dedi
yoğurt yemiyosa bundan sonra kahvaltı yapacağı için peynirden alacak dedi
emzirme süresi çok azaladı dedim
6.aydan sonra anne sütü zaten sadece sabah akşam veriyoruz
artık eskisi gibi faydası yok dedi
erikli suyu vermemizi önerdi onda flor daha fazlaymış
idrar kültürümüzüde verdik inş. bişy çıkmaz
kızlar siz akşamları muhallebiyi neyle yapıyosunuz?
geçmiş olsnn canımmmm arada oluyoo işte bi an baoşlugumuza geliyoo bırakı veriyozzkızlar bugün ecrin koltukta düştüben nasıl bi şuursuzluk yapıp onu bıraktım ya bunca zaman hiç yalnız bırakmadım onu koltukta uyku sersemi yatıyordu yeni uyanmıştı meyvesini alayım diye mutfağa gittim bi patırtı ve ecrinin çığlığı :.( ağlayamadı bile korkudan sadece çığlık atıyordu.heryerim titredi korkudan aklıma geldikçe deliriyorum.
müge ben muhallebiyi bazen pirinç unu bazen milupanın çavdarlısı ve sütlü pirinçlisi bebelac ın çeşitleri falan yapıyorum birkaç çeşit mama oluyor herzaman evde.ama o en ucuzunu arı mamayı en çok seviyor :)
kaydirigubbakcemile3 behlül hiçç mii hiççç hoşuma gitmiyooooobizim dr. demiri behlülmüsün sen
haa..bide bu sabah sevinçten nasıl zıpladımmmmmm..
tartıya çıktım..inşallah 57 ye düşmüşümdür die dua ederek..ve 56 .800 olmuşummmmm...çokaz kaldıııııı....
hemen gidip kutladıkkkk..kahvaltıya gittik çok yedim çokkk..neyse canım kendimi ödüllendirdim...
bu akşamda 1 kase gevreğimi yiycem..1 de elma yer yatarımm..1 saatte spor yapma planım var inşallahhhhh..
kızlar bugün ecrin koltukta düştüben nasıl bi şuursuzluk yapıp onu bıraktım ya bunca zaman hiç yalnız bırakmadım onu koltukta uyku sersemi yatıyordu yeni uyanmıştı meyvesini alayım diye mutfağa gittim bi patırtı ve ecrinin çığlığı :.( ağlayamadı bile korkudan sadece çığlık atıyordu.heryerim titredi korkudan aklıma geldikçe deliriyorum.