2009 Nisan Anneleri buraya

Biz de 4 numara kullanıyoruz.
Kızlar çoğu bebek geri ileri emeklemeye başlamış bir şekilde,bizde emekleme adına hiçbir hareket yok,bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba?Evde kendiniz özel birşeyler yapıyor musunuz,hareket etsinler diye??Tamam,her bebeğin gelişimi farklı ama,bizimkinin de başlaması gerekiyrdu bence.yerde debelenirken yer değiştirip ileri kaymış oluyor ama farkında olmadan yani.

canm zeyneptede bi kaç haftaya kadr hiçbişey yoktuu sırtüstü yatarken yüzükoyun dönebiliyodu ama emekleme yoktu sadece etrafında dönüyoduu
3 4 gündr geri geri gidiyooo kendi ögrendi önceden ben ayaklarınan baskı uyguluyodm öne gitsn diye ama tık yoktu kendiligiden ögrendi merak etme bi kaç haftaya kadr emeklerrrr

kızlar selam.
ancak girdim bu saatte. bizim buraya "forum istanbul" çıldı. neredeyse bütün gün ordaydım. bana gün doğdu. dibimde alışveriş merkezi. gelsin kredi kartı ekstreleri:)
esra hanım bekleriz sizi de buralara.
şirvancım galiba arabanı almışsın hayırlı olsun. biz de bebek bezlerinde 4+ kullanıyoruz artık. selen de ileri gitmeyi 2 gündür ypmaya çalışıyo. öğreniyolar elifçim merak etme. selen de gel gel, tel sarar falan hiç ypmıyo

gunaydınlar bı bız erkencıyız herhalde
elifçim bunlar canları ısteyınce bişiler yapıyo zorlamayla değil mirayda başlar kısa zamanda merak etme selen geri geri gidiyodu şimdi geri mer etrafında dönerek utun heryere gırıyo maşallah toz bezı mubarek yerlerde

günaydın..yalnız değilsin seher bizde erkenciyiz.hatta yatmadık gibi bişey.15 20 dk da bir ağladı ecrin mızıldanma da değil.en son fitil verdim.6 da her zamanki gibi uyandık.

ecrini dün yere yorgan serip bıraktım mamasını hazırlamaya gittim.yürüteçde tehlikeli oluyor benim laptop masasını devirdi geçen gün.yerde daha iyi olur dedim oyuncaklarınıda yanına koydum.tabi hiçbiri ilgisini çekmemiş.yuvarlandımı süründümü emekledimi bilmiyorum ama yine laptop masama kadar gelmiş kablosunu yalıyordu yerde :) sehercim seninki toz bezi benimki vileda kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar. bizimkide emekliyexekti vazgeçti. hasta olmasına rağmen 2 gündür parmaklarımızı sımsıkı tutup yürümek istyor tabi bizim ve özellikle dedesinin beli kopuyor sürekli yürümek istiyor bi seviniyor sormayın yüzünde güller açıyor, hele yürütecinie bindirmeye kalkın yada oturtmaya çığlık çığlığa, hep yürücek hali yok ama yürüceek tabi bizdede hal bırakmıyor maşallah. emeklemekten vaz geçtii. arada ellerini bırakmaya kalkıyor..kaydirigubbakcemile2 canım kızım benim. sanırım emeklemiyecek

günaydıınnn...
Biz de 4 numara kullanıyoruz.
Kızlar çoğu bebek geri ileri emeklemeye başlamış bir şekilde,bizde emekleme adına hiçbir hareket yok,bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz acaba?Evde kendiniz özel birşeyler yapıyor musunuz,hareket etsinler diye??Tamam,her bebeğin gelişimi farklı ama,bizimkinin de başlaması gerekiyrdu bence.yerde debelenirken yer değiştirip ileri kaymış oluyor ama farkında olmadan yani.
elifcim ela da da tık yoktu uzun zamandır yerde takılıyo kendi kendine çevresindede oyunaklar sanırım onlara ulaşmaya çalışıyo ya da yerde dura dura hareket etmeyi öğrendi yoksa hiç bişey yapacağı yoktu ama merak etme cnm daha erken emekleyen 1-2 kişi var zaten ileri bizimkiler anca sürünüyo :)
biz primanın 5 numarasını kullanıyoruz önceden huggis kullanıyorduk o daha büyük ama dışına çıkarıyor ve sıkıyordu bebişimi bide içi çok sert geliyor huggisin o yüzden primaya geçtik çok daha iyi prima
cnm bende 5 numarasını almak istiyorum artık ama aradan kaçar mı diye düşünüyorum yaa 4 iyi geliyo şu an ama bacakları çok sıkıyooo hep kırmızı oluyo şişko bacak bizimki..5 kaç kilo senin bebek??
günaydın..yalnız değilsin seher bizde erkenciyiz.hatta yatmadık gibi bişey.15 20 dk da bir ağladı ecrin mızıldanma da değil.en son fitil verdim.6 da her zamanki gibi uyandık.

ecrini dün yere yorgan serip bıraktım mamasını hazırlamaya gittim.yürüteçde tehlikeli oluyor benim laptop masasını devirdi geçen gün.yerde daha iyi olur dedim oyuncaklarınıda yanına koydum.tabi hiçbiri ilgisini çekmemiş.yuvarlandımı süründümü emekledimi bilmiyorum ama yine laptop masama kadar gelmiş kablosunu yalıyordu yerde :) sehercim seninki toz bezi benimki vileda kaydirigubbakcemile3

şu selen ,ecrin ve tüm diş sancısı tutan uyuyamayan bebekler bir an önce düzelsin İNŞALLAAHH.. :))

inşallah duzelırler denızcım baya kabardı onleri hatta 2 dışte kabardı valla çıksada rahat etsek aartık
evet tuğba bızım vileda ve tozbezını oyuncak kesmıyo :) ilgi alanları hep oyuncak dışı şeyler şimdide yatağının altına girmiş

seher eşim şimdi baktı eczane de melila bulamamış netten söylücem artık..bu arada ela fitili yesede aynı uyuyoo bi kere denemiştim :)) melilayı da sallamazmış :KK43:( oof bi kere alıp deniycem inşallah işe yarar o zaman bayramda rahat ederim belki yaa başka evlerde 10 kere kalkıyo bazen de uyumuyo gece :KK43:

meriçin de önler kabardı sanki birden fazla var gibi , birkac tane birden çıkarmı ki. ağzını açmıyo bkamıyorum tam

denızcım elaya 3 damla ver bekle 2 saat kadar 3 damla daha ver ama fazla yok zaten prospektustede okursun bızımkıler buyudu şimdi o 4 aya kadardı 2 damla yetmezse 2 DAMLA DAHA

ecrinde açmıyor ağzını elimle çenesini açtırıyorum hemen dilini dışarı çıkarıyor göremiyorum.jel sürerken kontrol ediyorum ama daha yok :KK43:

Selene parmaĞını uzat hemen ısırıyo bende ordan anlıyorum yada guldurunce anlıyorum :)

eheheh ege kablo laminat gırgırr yalıyo gırgırı ben koltuk arkalarına saklıom buluooo alıoo attım gırgırı sonundaaaaaa

hersey agıza gidio nedenseeeeeeeeeee

herkese günaydınnnnnnnnn

demekki herkes 7-18 kullanıyorrr

teşekkürler
sultan cok alemsinnnnnnnnnnnn:gitme::gitme:

kızlar merhaba benim görümcem doktor ve kesinlikle domuş gribi aşısı yaptırın dedi. hatta ben emzirdiğim için sana da yapabilirler belki dedi. biz öğleden sonra aşı olmaya gideceğiz. ben bilgilendireyim dedim. her doktor farklı söylüyor olabilir tabi. size kalmış karar vermek. biraz önce eşimle konuştum onların iş yerinde de biri domuz gribi olmuş iyice korktum

yan etkileri var deyince de
kızamıkcık aşısının daha çok yan etkisi varmış. onu neden vurdurdunuz o zaman diyor.

günaydın kızlar....bizim kızdada emekleme çabası yok karnının üstünde uçak gibi duruyor....ama döne döne gidiyor istediği yerlere...bende oyuncak almam hayatta idile..hepsiyle ben oynuyorum idilin yeni oyuncağı taze soğan.....evet taze soğan..geçen akşam yemeğinde bize salata yaparken verdim eline beyaz kısmı parçaladı ısırarak sonra onunla işi bitince başka verdim onuda kemirdi elinden alınca feryat figan tabi...:)) bütün gece soğan koktu ağız....eşimin işyeri doktoru demiş bebeğinize diş kaşıması için pırasa ve taze soğan verin çünkü onların salgıları diş etlerini rahatlatıyormuş..bir nevi doğal jel yani:)) biz büyüklerde bile soğan yediktenden sonra rehavet çöker ya işte onun rahatlamasıdir demiş...bilginize....ben domuz giribi yaptırmıcam kızıma sanırım...

kızlar merhaba benim görümcem doktor ve kesinlikle domuş gribi aşısı yaptırın dedi. hatta ben emzirdiğim için sana da yapabilirler belki dedi. biz öğleden sonra aşı olmaya gideceğiz. ben bilgilendireyim dedim. her doktor farklı söylüyor olabilir tabi. size kalmış karar vermek. biraz önce eşimle konuştum onların iş yerinde de biri domuz gribi olmuş iyice korktum

off herkes farklı farklı konuşuoooooo

melekcim aslında o kadar çok ekledimki buraya resimleri.
neyse senin için...
diğer arkadaşların affına sığınarak...
damat by irfan gururla sunar:))

X