2009 Nisan Anneleri buraya

Şırvancım bahsettıĞın araba modelını bılmıyorum ama
chevrolet aveo vardı bende 0 almıŞtım.sıyah renk camlarada sıyah fılm taktırmıŞtım.plakasıda 09 dp 081 dı...
sattık sonra bagajı kÜÇÜk geldı.bıde Çok benzın yakıyordu.
chevroletler general motordur.ıyıdır.
yanlız servısı Çok kÖtÜ bılgın olsun.
ben kapıyı ÇarpmıŞtım.aylarca servıste kaldı kapı beklerdı bende Şıkayet ettım..bır sÜre baya bır arayıp ÖzÜr dılemıŞlerdı.

ılk gÖz aĞrımdı ama..

şirvancım ben büyüten pekmez kullanıyorum..KOSKA KEÇıBOYNUZU..Bebek ve hamiller için bi çok faydası varmış..

selam kıslar.. inş. herkes iyidir.. ben de pınar a henüz yoğurt yapmadım ara da bizim yoğurt veriyom:KK43:

pekmez denemedim ama faydalı olduğunu düşünüyom......

yumurta vermeye başladık biz....

gülşencim ben pınarı uyutamıyorum artık...... gündüz hep uyuyo gece 2 den 8lere kadar bakıyo.. siz idil ile şimdi nasılsınız.... kıslar tavsiyeleriniz neler.... bu kızın uyumaması her şeyimi etkiliyo iş ev sizle bile arama girdi yaw:KK43::KK43::KK43::KK43: dua edin de düzelsin......

iyi akşamlar kızlar...........

şirvan araba aldın galiba geçmişi okuyamöadım hayırlı olsun........

eftelyasu ticker için sağol canım.......

bende harnup pekmezi ve üzüm pekmezi veriyorum yakışıklıma....

kızlar bu gece kocişle yalnız olacaz birazdan gelir yusuf annemde kalacak biz evimize gidecez bahane ev şimdi soğuktur :sm_cool: :asigim:

valla emel şimdilerde iyiyiz şükür sanırım pın pın gündüz ile geceyi hepten tersyüz etmiş...gündüz uyutmayın dicem ama nasıl olucak bilmiyorum benimki uykusu gelirde uyutmazsak deliriyor...

evet gülşen napcam bilmiyom bu cadıyı ben.... bi de ben uyursam deliriyo geliyo bana saçımı çekiyo elimi asılıyo... bağırıyo uyanınca gülüyo cadı yaaa.... of uyuyamadığım için sütüm de azaldı:KK43::KK43:

Şİrvancım bahsettİĞİn araba modelİnİ bİlmİyorum ama
chevrolet aveo vardı bende 0 almıŞtım.sİyah renk camlarada sİyah fİlm taktırmıŞtım.plakasıda 09 dp 081 dİ...
sattık sonra bagajı kÜÇÜk geldİ.bİde Çok benzİn yakıyordu.
chevroletler general motordur.İyİdİr.
yanlız servİsİ Çok kÖtÜ bİlgİn olsun.
ben kapıyı ÇarpmıŞtım.aylarca servİste kaldı kapı beklerdİ bende Şİkayet ettİm..bİr sÜre baya bİr arayıp ÖzÜr dİlemİŞlerdİ.

İlk gÖz aĞrımdı ama..

canım bunun modeli geniş.. özellikle baktık..
valla eşim bugün sipariş vermiş bakalım .. hafta sonu gelir herhalde...
plakayada srv diye sordurmuş .1200 para istemişler be yapım diyor.. dedim kalsın. yazık günah .1200 az paramı.. ,

bozulacağını düşünmüyorum pekmezin şirvan ama yinede tat bakalım...ben harnup pekmezi kullanıyorum

Bende kÖyden gelen uzum pekmezını kullanıyorum bencede pekmez bozulmaz canım

bende şaşırdım kaldım . etrafımdakilere soruyorum pekmez bozulmaz diyor.. ama ben gene terettğd edşyorum.
en iyisi barana yeni pekmez alım ..

şirvancım ben büyüten pekmez kullanıyorum..KOSKA KEÇİBOYNUZU..Bebek ve hamiller için bi çok faydası varmış..
denicem canım saol ..

şirvan araba mı alcan?

bu arada ben de ticker istiyom......

iyi akşamlar kızlar...........

şirvan araba aldın galiba geçmişi okuyamöadım hayırlı olsun........

eftelyasu ticker için sağol canım.......

bende harnup pekmezi ve üzüm pekmezi veriyorum yakışıklıma....

saolun bayanlar.. taksiyle olmuyor artık.. eşyalar çoğalıyor.. her yerede eşime bağlı kalmak istemiyorum. çalışana kadar pratik ederim artık..
allah kaza bela vermesinde...

kızlar bu gece kocişle yalnız olacaz birazdan gelir yusuf annemde kalacak biz evimize gidecez bahane ev şimdi soğuktur :sm_cool: :asigim:

kız nasıl dayanacan yusufun yokluğuna ..

havaya girip 2. yusufu yapmayın heeeee :))))

X