2009 Nisan Anneleri buraya

biraz geç oldu ama günaydınnnn..

12 de kalktık heh heee..kahvaltı yaptıkk..evv berbattttttttttttttttttttttt..

canım hiç bi iş yapmak istemiyoooo...

hava da kasvetlii..

aslında çok iş yokk..bulaşık makinesini boşaltıp kirlileri koycamm..bide süpürmem lazım evi o kadar..ama hiç halim yokk..

diyetinde bu yönünü sevmiyorum çok halsiz oluyorumm..

biraz geç oldu ama günaydınnnn..

12 de kalktık heh heee..kahvaltı yaptıkk..evv berbattttttttttttttttttttttt..

canım hiç bi iş yapmak istemiyoooo...

oohh maşallah Kayra nın burnu tıkalı sürekli uyanıyor senin yerinde olmatı isterdimmmm
burdada kimse yok canım kızlarında canı muhabbet yapmak istemiyor anlaşılan:umursamaz:

ewet kızlar ela da titriyor özellikle bişeyi ısırmaya çalışırken o hırsla.ama baktı ben öle yapınca gülüyorum durup dururken yapıyordu ama şimdi unuttu hala ısırırken yapıyo ama..

merhabalarrr bizde bugün 11 de kalktık..sonrası malüm ev ve yemek işleri...
uff hergün aynı şeylerç....

havalarda kötü.. eve kapalı kaldık

valla ayşe bişi yemediğin için doğru duzgun halın olmaz tabı 2 kase yediğin şeyle ne olur canım vucudunada yazık valla yarın öbür tarafta hesap soracak bende yapıyorum ama senın gıbı değil sabah 10 a kadar en geç kahvaltı 12 gıbı bı elma 2 gıbı selenden kalan çorbayı yıyorum yarım kase 5 gıbı bı avuç nohut yada leblebı 7 gıbıde akşam yemeği ekmeksiz dediğim o çayı yapıyorum ve en az 2 lt de su tuketıyorum

süper araba eşimde bi ara ona takmıştı beyazını alacam die tutturdu zor vazgeçirdim
yanlız o araba 35 milyar

bizde siyahına taktık... 38 bin.. (sunroof-otomatik)

2.ellere baktık..herbirinde sorun çıktı.. en iyisi sıfır araba alalım dedik.

merhabalr arkadaşlar.bugün temizlik günümüzdü.ama hala bitiremedim.bebekle ne zormuş iş yapmak.akşam da oldu.yemeğim de yok.
oy oy ya bu arada sizler nasılsınız?
okuduğum kadarıyla herşey yolunda.

ya kızlar benim ticker 7. ayda takılmış.gıcık oldum.

şirvan gülfem de ev yoğurdu yemedi ama babbymix yedi.bi dene istersen.

ben yoğurdu 5-6 gündür yedirmiyorum ...çünkü yoğurda karşı bir antipati oluştu çocukta bende bir süre görüştürmemeye kara verdim idille kendisini.....artık bişeyler içib sıkılmaktan ve üzülmekten o kadar sıkıldım ki yemek konusunda çok takılmıyorumm ....:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…