2009 Nisan Anneleri buraya

mügeeeeeeee

ne kadar güzel bi site olmuşş maaşallah bebişine pek tatlıı ayyy..

çağanın halleri gözümün önüne geldi duygulandım minicik hallerini çok özledim :))))

tşkler esracım
güzel bi anı olarak kalsın istedik
bende açıp bakıyorum ne kdr değişmiş
şaşıyorum

müge site çok güzel olmuş maşallah demire nazar değmesin yaşlı teyzeyi görünce kesin büyük babaanne dedim özlüyormusun onu :))))

aay müge hiç güleceğim yoktu :))
günaydın kızlar..gece kızım kalktıkça aklıma şu diş jeli geldi sürdüm emziğini verdim uyudu allahım hep işe yarasa keşke..2. diş çıktı ama kaka sayımız arttı yine anlamadım ben bu işi..
ela da 1 haftadır geri geri emekliyo bayaa hızlandı sadece dönerek gidiyodu her yere ama yeni öğrendikleri hareketleri yapınca nasıl seviniyolar di mi yaa..birde bağırırda yanına gitmezsem öksürüyo biliyo o dikkat çekmek için öksürünce ben gülüyorum ve yanına o zaman gülerek gidicem :)) eşşekler yaa çok hızlı öğreniyolar işlerini yaptırmayı
geri emekleyenlerin ileri gitmesi daha uzun sürer mi ki ya?

valla bılmem denzıcım ama selende 2 haftadır gerı gerı gıdıyı şimdi ileri gitmeye çabalıyo ama yok daha uzun surmez herhalde emeklemesı ileride oda oksuruğu kullanıyo ela gıbı :)

allahım ya bizim bebklerinmi özelliği bu geri geri emeklemek!!!!
bizimkide geri geri tüm odayı dolanabiliyor

müge cnm sitenizi dolaştım ve bayıldım harika olmuş oğluşunda çok yakışıklı maşallah çok güzel bir anı olmuş tekrar tekrar bayıldımmmmmmmmm

günaydın kızlar....işlerin yoğunluğundan dün uğrayamadım aslında uğrayıp geçmiş okudum ama selam veredim diye uğramamış sayıyorum:)) herkes iyidir umarım...sanırım zeyno arkadaşımızın oğlu kerem yanmış çokk büyük geçmiş olsun inş.çarçabuk düzelir mevlam daha büyük kazalardan belalardan korusun herbirini....bizde hastalığı yavaş yavaş atlatıyoruz keyfi daha çok yerinde gibi...bu seferde babaannemiz hasta ve idile kuzenim bakıyor dün ve bugündür....cold mix de konuşulmuş bulması biraz güç bende burda bir eczaneye rica ediyorum orası getirtiyor...netten almadım yani damlayı ama eczaneyi netten bulmuştum:))....civardaki tüm eczaneleri döküp sırayla hepsini aradım ve getirtiriz diyene iyi sardım geçen hafta 2.defa aldım....:))

benden de bir merhaba zeyno arkadaşımıza ve kereme çok çok geçmiş olsun. inşallah çarçabuk iyileşir. çok üzüldük. çok dikkatli olmamız lazım ama elde değil oluyor yine kazalar.

egede aynı elektırık süpürgesini gördümü cıglık atıoo sevıncden süpürürken yürütec ben nereye o oraya gelıooo

sagol canımmm

demekki hamarat insanın çocuğu da hamarat oluyor. ee alışmış tabi elektrik süpürgesi sesine. benimkinin ödü patlıyor. başlıyor ağlmaya bana da gün doğdu zaten temizlemiyorum şimdi ded bahanem oldu korkuyor ondan süpüremiyorum...

gunaydınlar kızlar
tüm bebeler aynı desene kumanda kabo hastası
evetttttttt

ehehege

ne yapsamda bu çocuk yese allahım delirecem...domates peynire bayılırdı 1 domates rendeledim yanına labne peynir minik ekmek parçalarıyla yerdi hemde severek onu bile yemedi yaa çorba sebze zaten yedirmeiyorum tek reddetmediği devam sütü...ne yapıcam ben sadece devam sütüyle olurmu hiç kilo kaybedecek yaa

tşkler eftelyacım anane konusunda da küfür ediyomuşsun gibi geldi :)
kötü bir niyetim yoktu yanlış anladıysan özür dilerim a.s., ben o telaşı özlüyormusun demek istemiştim
allahım ya bizim bebklerinmi özelliği bu geri geri emeklemek!!!!
bizimkide geri geri tüm odayı dolanabiliyor
maşallahh
ben buldum bursada cold mix i
tebrik ederim valla Sultan
kerem 7 ay önce bugün kollarımdaydı
tam 7 olduk şaka gibi:)

hayırlı olsunnn sağlıkla inşallah

saol eftelya
keremde deoluyor özellikle kaka yaptıktan sonra

evett. titreme gibi iğrenmiş gibi bişi yokken yapıyor.. dokroa sorduk olabilir bu aylarda dedi..

teşekkürler arkadaşlar ,içim rahatladı
cold mix firmasına e mail atmıştım cevap yazmışlar şehir bilgisini aldı göndereceğiz diyor ama bakalım aramadılar daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…