kızlar acil cevap liliypie de sticker yapmak istiyorum son sayfadaki hangi adresi nereye kadar kopyalayacağız
kızlar acil cevap liliypie de sticker yapmak istiyorum son sayfadaki hangi adresi nereye kadar kopyalayacağız
egede aynı elektırık süpürgesini gördümü cıglık atıoo sevıncden süpürürken yürütec ben nereye o oraya gelıoooKIZLAR YA BENİM SIPAM KABLO HASTASI GÖRÜNCE EMEKLeye emekleye gidiyor ve kablolar ağızda korkuyorum yere bırakmaya tv nin arkasındaki kabloları koparmış sabah o kadar oyuncak aldım hiç oralı değil...
annenin iyi olduğuna sevindim.
hayırlısı olsun canım ya.inşallah kazanırsın.
çok ama çok üzüldüm.geçmiş olsun.
bizim gibi sefil olursun.senağlama
güle güle kullanın.foto koyacak mısın?
bebeğini düşürenler kulübüne hoş geldin.
geçmiş olsun.
geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.
evet yüzüne gelmemeiş.Allah korusun o daha kötü.
zeytinyağ ver bi çay kaşığı.bize iyi geliyor.
biz bugün havaalanındaydık.çok kalabalık değildi.inşallah bişey olmaz.
ohh hayırlı olsun.biz beklemedeyiz daha.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sagol canımmmBu akşam kuru fasulye koydum ocağa,pişmedi Allah pişmedi:-((
En son eşim geldiğinde bakayım pişmiş mi diye br gittim ki,dibine tutmuş,off nasıl sinirden oturdum ağladım ya:-((
Ben onu ne zorluklarla yapmıştım,bir elimde Miray,diğeriyle karıştırdım ettim,en sonunda yandı.
Şirvan,dişiniz hayırlı olsun,darısı başımıza.
Tugbis hoşgeldin aramıza.
Kilo verenler sizi terik ediyorum,kendimi de tebrik ediyorum,iyi ki hamilleiğimde fazla almamışım,aldıklarımı bile veremedim,takıldı kaldı ibre.
Hergn evden çıkması olmasa çok dert etmeyeceğim,ama her sabah ne giyeceğim derdi insanı fazla geriyor.
ayşe sen taktın bu kilolara ya ne fazlan varki kocan bişeymi söledi acayip hırslısın
esracım bilmiyorum vallahi bende
ceyo benımde oluyo arada yapaıom yemek zor oluyoo yanıooo ya çikin oluyoooooooooo
kızlar kalan tavuk suları buz kalıplarına koyunn corabalara 1-2 tane atın
ben dolaba koyuyom ama
2. günden sonra kullanılmaz
ama tablet halınnde difrizden cıkarmak daha iyi.............
herkese iyi gecekler egeyle babası uyudu bende yatıommm
ege akşam tatlısı niyetine 1 halley yedi babası verdiiiiiiiiiiiiii
zeynep artık yürücek herhaldeii geceler kızlarr
zeynep artık geri geri emekliyoo sürünerek tabiii dizlerinn üstünde durmuyoo sıpaa
müzik hastası duydugu an başlıyo alkış yapmayaaa
ayrıca reklem hastasıı reklem başlyınca gözü bişey görmüyo reklam bittigi ann mızırdanmaya başlıyoo
ceyo annenin iyleşmesine sevndm canmm
neden şuilk günaydın bizden olsun...6 dan beri uyanığız.ben 1.30 da yatmıştımecrin gayet keyifli dededede bababababa diyor yanımda