Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende dün yusufa patates,havuç,karnabahar,taze fasulye(yazdan hazırladığımız)kabak,piriç ve mercimekten çorba yaptım benim sıpam ağzını bi sıktı içirmenin mümkünü yok akıllı annesi ne yaptı tarhana çobasını içine koydum içti ben şunu anladım bebeklerinden ağız tadı var annemin yaptığı çorbaları seviyor fakat yağsız tuzsuz şeyleri sevmiyorlar bende çorba yaparken tuzunu fazla koymuyorum o da yiyiyor ben yusuf için bişey hazırlerken annem boşuna yapıyorsun sevmiyecek diyor ama biz iyisi olsun diye uğraşıyoruz sonuç nafile....
sevgicim ne güzel annnen ve baban hacca gidiyolarmışş..allahım bizlere ve tüm isteyenlere de nasip etsinnnn..
İİ akşamlarr..
çok yorucu bi gündüüü..boll boll gessdikkk..pazar gününün acısını çıkardımmm..
kızlar.. k flakes kırmızı meyveler yiyorum..2 hafta 2 öğün 2 kaseee..başka hiçbişey yemiycemmm..malum kurban bayramı gelioo..kebaplar kavurmalarrr..
bakalım ne kadar verebilcem..
canım valla saydıgın bütün çorbaları yiyoo ,bilmiyorum ki senn kuzuya nasıl yedrsennekim tüm çorbaları denedim sebze verdim sevmedi tarhana verdim sevmedi yoğurt çorbası verdim sevmedi vallahi artık ne vericeğimi ne yapıcağımı bilmiyorum sen ne veriyosun bizimkinin hiç boğazı yok yamaşallah senin bebişe
ooff offf valla hiçç çekilmiyoo zaten erkenden hava kararıyoo hiçç çekilmzz insan duramıyoo 2 kaseyleeeİİ akşamlarr..
çok yorucu bi gündüüü..boll boll gessdikkk..pazar gününün acısını çıkardımmm..
kızlar.. k flakes kırmızı meyveler yiyorum..2 hafta 2 öğün 2 kaseee..başka hiçbişey yemiycemmm..malum kurban bayramı gelioo..kebaplar kavurmalarrr..
bakalım ne kadar verebilcem..
nesfitin çikolatalısı var bende onu s eviyorum deneyin tadı çok güzel
ya tuğba bizim walk at home ne oldu yavrum:)
Kızlar günaydın!
Dün akşam evimize geldik,evimi özlemişim valla,
annem de çok şükür ayağa kalktı,ilk işi Miray ı kucağına almak oldu))
Doğduğundan beri bizim odasında yatıyordu,bu sabah kahvaltıdan sonra kendi yatağına yatırdım,2 saat oldu hala uyuyor yavrum,sevdi yatağını herhalede.E tabi çocuk sıkış tepiş yaıyordu sepetinde,artık odasında yatıracağım,belki birkaç gün ben de onun odasında yatarım alışana kadar.
Geçmişi biraz okuyayım dedim,ama bitecek gibi değil.
İnşallah sorun yoktur.
Bizim hala dişimiz çıkmadı.
Kollarından tutunca yürüyor Miray da,ama ellerinden tutmaya korkuyorum ben,çıkacak gibi duruyor bilekleri.Narin mi olacağız ne?
benimde dersler var nasıl olcak bilmiyorum..
13 tane 4.sınıf dersi..
haftada bigün staj..(raporlar elde yazılacak) tam günnn..
kpss sınavına hazırlık..
evde bi bebekkkk
ev işleriii..
lülülüüüüüüüü..kafayı yemezsem iiidrrrr..ha bide kpss de atanamazsam milletin dilide cabasııııııııı..mutlaka kazanmalıyımmmm..hayırlısı ileeee...
selam kızlar.....
çok kötüyüm.kötü şeyler basladımı arka arkaya geliyo galiba.kerem kusuyo diye üzülürken daha beteri oldu.ayagına kaynar su döküldü yavrumun.bütün derisi soyuldu.2. derece yanık.dün sabahtan beri ruh gibiyim.aglaması gözümün önünden gitmiyo ya.saniyelik olay ya.nasıl kötüyüm anlatamam.bebişlere cok dikkat edin.
aLLAH ANNEMDEN RAZI OLSUN YAA ŞİMDİDE dEMİRİ UYUTUYO O OLMASA BEN NAPARDIM ACABA
aynen dediğiniz olay bizde de kendi uyurdu şimdi 2 kere kendi uyuyoo ama akşam uykusunda deli gibi ağlıyo kucağıma ald. an susuyoo yüzünde bi rahatlık bi huzur dün o halini izlerken ağladım resmen çook güzeldi :) neyse ela da beni istemeye başladı yine eskiye göre daha çok yani :)
bugün elanın mobilyaları gelecek inşallah ,duvar kağıdı istiyordum ama izmir e tekrar gitmem çook zor çook yoruluyorum ööle oluna haftasonu boyamaya karar verdik kafama uygun bi renk bulunca boyadık temizledim herşeyi bekliyoruz işte yoksa duvarlar da krem mobilyada iğrenç olacaktı :)
havuç elma mandalina
arada muz veriyorum
ee anneler böyle işte
anne olduktan sonra annemın kıymetini daha bi biliyorum
2 tane kocaman diş ve emerken oyun oynamak için ısırıyor sonrada gülüyor sıpaaaa
KIZLAR SABAH SABAH NASIL UYANDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
KOCİŞLE DÜN GECE OTURMA ODASINDA YATTIK
EGENIN BEŞİK ORDA ÇÜNKÜ
kociş bi cekyatta ben bi cekyatta
gece ege emmek için uyandı yanıma aldım
duvar kenarında cekyatta duvara dayalı ve yastıklarla duvar kenarı dizili
sabah uyanmış eşekkkkkkkkkk
nasıl duymadım bilmiom
ayak ucumdanpat yereeeeeeeeee
bi feryatla uyandıkkkk
eşim kızdıı
ama ne bileyim
kuzum aglarken iççç cekıyordu
zaten ege içli bi cocuk olcak bence hep aglarken iççç cekıoooo
bide ege dün akşam tane 2çinekop balık yedi..........
aartık gece tyatarken emziriom
eşim deli
balık yedi süt verme bide bişey olur demezmiiii
gülmekten öldüm
hani yogurtla balık yenmez tabiri varya o hesapppp
egenin 3 .balık yeyişi
salata yedi...
koca insan gibi
yiyor
bu gece ben hiç yatmadim meriç in ateşi 37,5 38 civari idi. calpol verdim. acile götürdük. biş yapmadilar. sabaha kadar basind durdum fazla yükselir diye. bugün babası ile teyzesi doktoruna götürdü ben izin alamadım.
buhar makinası falanda fayda etmiyo ya ne biçim iştir anlamadım
dediğin gibi ela burnu tıkalı olunca emzik de alamıyor kudurdu resmen hem uykusu var hem uyuyamıyor çocuğun sinir sistemi çöktü
aradım doktoru cold mix i önerdi buhar cihazına 5-6 damla
yakasına 1-2 damla damlatçakmışız inş. ii gelir
uzun bi zamandan sonra günaydın annişler umarım herkezler iidir arasıra bakıp okuyup çıkıyorum zamanım olmuyor yada halim kalmıyor çocuklardan grip hepimizi mahvetti evde herkeze sırayla geçti atlatana kadar canım çıktı efe hala hasta allahtan ömerin durumu iyi ama onunda dişi çıktı 2 gün önce oda baya huysuz yavrum benim gecede kaç defaa uyanıyor ve hep eli ağzında zor zamanlar başladı allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar yine yazarım ben ömer ağlıyooo
günaydın....iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
şimdi doktordan deldik.plastik cerrah pansumanını yaptı.yarasını görünce yine çok kötü oldum.çok ağladı yavrum benim.şimdilik üç günde bir yarası acılıp pansuman yapılacak.hareket etmesi yasak yani emeklemesi falan yarasını tahriş etmesin diye.3 hafta sonra iyileşmeye başlarmış.derinin eski rengine gelmeside 1 seneyi bulurmuş.doktor dediklerimi harfiyen yaparsanız iz falan kalmaz dedi.zaten kendi vucudu iyileştirecek yarasını dedi.
böyle işte kızlar.aklıma geldikçe aglıyorum hala.ama tabi daha kötüsüde olabilirdi yüzünede gelebilirdi.
bu hafta sonu çoğunluk dr. aramış anlaşılan....
bizde 4 gün oldu tuvaletimizi yapmadık..
sabah kardeşim yağ kompleksi yaptı. yok .. dedik fitil koyalım . yarım fitil verdik ondada yok..
akşam üstü dr. aradım böyle böyle duphalac diye bağırsak düzenleyici şurupta içiyoruz. ama hala yapmadı. getirim lama yaptıralım mı dedim.
yok dedi. şurup çay kaşığı az. tatlı kaşığıyla günde 3 kez ver dedi. yeniden fitil ver bakalım.
dedim şayet olduda yapmazsa ..
yapmasın .. çoçuğun sıkıntısı yoksa önemli değil. huysuzluk yapmazsa kalsın dedi..
yapınca öyle bir ıkınıyorki kıpkırmızı oluyor.. makatta tahriş olmuş olabilir dedi.. belki o yüzden de yapmıyordur..
o anda kerem aklıma geldi.. sultan siz ne yaptınız keremde çatlakmı vardı öyle hatırlıyorum..
sonuç olarak akşam yaptı baran ama suratı görmeniz lazımdı. büyük insan gibi kendini bir sıkıyor...
popo kıpkırmızı.yediğim birşeymi dokunuyor acaba..
ben acı yiyorum .çoçuk yanıyormu ne anlamadım....
ela'nın incisi hayırlı olsun darısı diğerlerinin başına.... biz 3.yü bekliyoruz hala çıkmadı.... havada çook kasvetli.... banada bir akıl verin benim annemle babam cuma sabah hacca gidecekler ve ahl ye çıkmış nasıl gidicem bilmiyorum yarından itibaren orada kalıcam havaalanından domuz gribi kaparmıyız?? oğluşum kaparmı diye kara kara düşünüyorum ....
dişimiz patlamışşşşşşşşşşşş