2009 Nisan Anneleri buraya

sevgicim ne güzel annnen ve baban hacca gidiyolarmışş..allahım bizlere ve tüm isteyenlere de nasip etsinnnn..

sevgicim ne güzel annnen ve baban hacca gidiyolarmışş..allahım bizlere ve tüm isteyenlere de nasip etsinnnn..

kızlar bende dün yusufa patates,havuç,karnabahar,taze fasulye(yazdan hazırladığımız)kabak,piriç ve mercimekten çorba yaptım benim sıpam ağzını bi sıktı içirmenin mümkünü yok akıllı annesi ne yaptı tarhana çobasını içine koydum içti ben şunu anladım bebeklerinden ağız tadı var annemin yaptığı çorbaları seviyor fakat yağsız tuzsuz şeyleri sevmiyorlar bende çorba yaparken tuzunu fazla koymuyorum o da yiyiyor ben yusuf için bişey hazırlerken annem boşuna yapıyorsun sevmiyecek diyor ama biz iyisi olsun diye uğraşıyoruz sonuç nafile....

aynen canım bende yoğurt katarsam yiyor
ticker de lilypie den hazırlarsan günü gösteriyor

kızlar bende dün yusufa patates,havuç,karnabahar,taze fasulye(yazdan hazırladığımız)kabak,piriç ve mercimekten çorba yaptım benim sıpam ağzını bi sıktı içirmenin mümkünü yok akıllı annesi ne yaptı tarhana çobasını içine koydum içti ben şunu anladım bebeklerinden ağız tadı var annemin yaptığı çorbaları seviyor fakat yağsız tuzsuz şeyleri sevmiyorlar bende çorba yaparken tuzunu fazla koymuyorum o da yiyiyor ben yusuf için bişey hazırlerken annem boşuna yapıyorsun sevmiyecek diyor ama biz iyisi olsun diye uğraşıyoruz sonuç nafile....

k fleks çok seviyorum beenn hamileyken çok yedim çünkü süt içemiyordum oldum olası içemem zaten.bende k fleksle süt tüketiyordum hem kalorisi az hem lezzetli :) dün nesfit almış eşim ama k flkes kadar güzel değil

ayşe sen taktın bu kilolara ya ne fazlan varki kocan bişeymi söledi acayip hırslısın
esracım bilmiyorum vallahi bende

nesfitin çikolatalısı var bende onu s eviyorum deneyin tadı çok güzel
ya tuğba bizim walk at home ne oldu yavrum:)

bende

kemik haşladım ilikli falan etleride robottan gecırdım onun suyuyla
mercimek corbası yaptım ege yedi ama öyle hevesli yemedi....

normal yapınca nasıl yerdi...........

zeynocum daha yeni okudunm canım çok geçmiş olsun yaz başında da ben yanmıştım hem ağladım hem şükrettim çünkü yanımda çağan vardı iiki ona gelmedi diye.. o gün sadece tişörtle gezdim çağan 2 aylıktı masaya koyuyodum orda emziriyodum.. canım benim yaa artık ağlama şükret. hep.. allah fazlasından saklasınn

canım valla saydıgın bütün çorbaları yiyoo ,bilmiyorum ki senn kuzuya nasıl yedrsenn

ooff offf valla hiçç çekilmiyoo zaten erkenden hava kararıyoo hiçç çekilmzz insan duramıyoo 2 kaseyleee
nesfitin çikolatalısı var bende onu s eviyorum deneyin tadı çok güzel
ya tuğba bizim walk at home ne oldu yavrum:)

ewt bende onu çookk seviyorum özellkle çikolatalrını yiyorum cokacimcoook

annenin iyi olduğuna sevindim.

hayırlısı olsun canım ya.inşallah kazanırsın.

çok ama çok üzüldüm.geçmiş olsun.

aLLAH ANNEMDEN RAZI OLSUN YAA ŞİMDİDE dEMİRİ UYUTUYO O OLMASA BEN NAPARDIM ACABA

bizim gibi sefil olursun.senağlama

güle güle kullanın.foto koyacak mısın?

bebeğini düşürenler kulübüne hoş geldin.

geçmiş olsun.

geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun.

evet yüzüne gelmemeiş.Allah korusun o daha kötü.

zeytinyağ ver bi çay kaşığı.bize iyi geliyor.

biz bugün havaalanındaydık.çok kalabalık değildi.inşallah bişey olmaz.

dişimiz patlamışşşşşşşşşşşş

ohh hayırlı olsun.biz beklemedeyiz daha.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

mügeeeeeeee

ne kadar güzel bi site olmuşş maaşallah bebişine pek tatlıı ayyy..

çağanın halleri gözümün önüne geldi duygulandım minicik hallerini çok özledim :))))

KIZLAR YA BENİM SIPAM KABLO HASTASI GÖRÜNCE EMEKLeye emekleye gidiyor ve kablolar ağızda korkuyorum yere bırakmaya tv nin arkasındaki kabloları koparmış sabah o kadar oyuncak aldım hiç oralı değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…