2009 Nisan Anneleri buraya

selam ve ii geceler kızlar merak edenler için soyluyorum ben gecenlerde de paylaştım burada hamileliğimi unutuyorum bulantılarım azaldı bebeğide hissetmiyorum acaba bişemi oldu diye saolsun arkadaslar korkma falan dediler benimde bugun randevum vardı ve bebeğim cok saglıklı oldugunu görüdm ve de sürekli oynuyordu yerinde durmuyor masllah bide ben hissedebilsem cok güzel olurdu ama bunada sükür yani bulantılar gecince bu seferde bebege bişemi oldu diye korkular baslıyo sakın korkmuyo Allah a sükür onlar saglıklı buyuyolar biz hissetmesekte...a.s
daha cinsiyeti soyleyemem dedi doktorum yani erken dedi malesef ....benneyaptımki

urlacım baktıgın için tesekkürlera.s. benim içimdende hep kız gecio bakalım Allah ne verdiyse artık nasip kısmet farketmez yani....

bu arada ben sakaryada Turgay şenen e gidiyorum sakaryadan hamile varsa tavsiye ederim iyi doktor yani....

herkese saglıklı gunler diliyorum:CüvCüv: benimdee hala gobişim cıkmadı herkes nie cıkmadı die dert etti nedense:bbo: bende doktoruma sordum daha dur bakalım 5.aydan sonra anca cıkar dedi, bebişinde 6 bucuk cm olmuş dedisırnaşık şeysaglıkla ve sevgiyle kalın en güzel NİSAN ANNELERİ....:teytey::emir_bebek::1hug:

butterflys o ikili testte cinsiyet olayı kesin kanıtlanmış bişe deil sanırım o yüzden belli olmaz daha canım....
womanly ben sana demiştim bişe olmaz diye ama demi,göbüşte çıkar öle bi çıkarki sen bile şaşırırsın...

Bu arada kıslar ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım sanki ya bu gaz fln değil eminim yani bu kadar erken hissedilmez ama bilmiyorum hissediyorum....

Günaydın herkese...
Dün gece çok harika bir rüya gördüm kızlar.Bebeğim hareket ediyo ve ben bunu ilk defa hissediyorum.Ama kimseye ispatlamak zorunda kalmıyorum çünkü hareketleri dışardan bile görünüyo..O kadar mutlu oldum ki demekki hareketlerini hissedince böyle olucaz.
Selinay canım bi çok yerde okudum ilk bebeği olanlar hareketleri 19-20 haftalarında hissedebiliyolarmış ama ikinci bebeği olanlar bunu çok daha erken hissedebiliyolarmış belkide gerçekten sen hissediyosundur.

slm kızlar hepinize günaydıbn sağlık dolu günler geçirmenizi diliyorum
bu arada selinay bende hissediyorum bebeği doktor diyor imkansız hissedemezsin ama içimde bişeyler oynadığını hissediyorum çok nadirde olsa

şemşamer senin bebeğin ne kadarlık cnm
canımcım benimki 11 haftayı geçti. 10 gün sonra doktora gidiyorum, cinsiyetini öğrenirim belki. :eek:
Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum..Tatil bitti iş başladı bugün malesef:KK43: Bebğimde bende iyiyiz çok şükür ama hala mide bulantılarım geçmedi.Herkes 3 ay olunca geçer diyodu geçmedi şimdi çok korkuyorum 9 ay böyle devam edicek diye...
Göbeğim o kadar büyüdüki benim artık hamile olduğum anlaşılıyor..Bayramda uçağa bindim kaç aylık olduğunu sordular:):) yani anlaşılıyoruz artık dışardan...
ade merke hayırlı olsun canım bu arada...Herkese iyi bulantısız akşamlar ...

hiç merak etme tatlım, ilkinde benimde çok olmuştu. ama en geç 5 aydan sonra bitiyo. a.s.

arkadaşlar iyi akşamlar hepinize.bu bulantılar beni öldürüryo.üstelik çok fazla çıkaramıyorum da.çok kuvvetli öğürmeler.azalacağı yerde her geçen haftayla beraber artarak devam ediyo.elma limon soda kraker nane leblebi herşey denedim ama benimle dalga geçer gibi herşey bulantı yapıyo.hem de sabah başlıyo yatana kadar devam ediyo.korkuyorum 9 ay boyunca devam edecek diye.kiminin öyle oluyormuş.arkadaşlar birbirimize çok dua edelim.bu arada ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum.allah korusun bi sorun varsa bile ben kıyamam ki ona.herşey imtihan.ama ben Allah'ın merhametine sığınıyorum ve bebeğimin sağlığı için dua ediyorum.

etmez etmez bi tanem merak etme. yukarda dedim gibi en geç 5. ayda bitiyo bulantılar. :1hug:fazla leblebide tüketme. fazlası böbrek taşı yapıyormuş duyduğum kadarıyla.
bu arada kızlar benimde geçmeyen bi öksürüğüm var. sizde benim için dua edeni. ne olur. öyle şiddetli öksürüyorumki bebğe bişey oyalacak diye korkuyom. doktorlarda etkili ilaç yazamıyo hamileyim diye . kesin tanıda koyamıyolar. sinizüt, belki astım, belki bronşit diyebiliyolra sadece. hamilelikte te olabiliyomuş diye duydum hiç böyle bişey olduğunu duyan varmı aranızda. fisfisfis

ebrartuba slm bhcg seviyesi diye bişe olacak o 50 üzeri kız,50nin altıysa erkek diyolar ne kadar doğru bilemiyorum canım...

Teşekkür ederim selinaycım.Bu arada bayramda bir tanıdığımız sende erkek siması var dedi.Erkek olunca güzelleşirmiş kadınlar kız bebek annenin güzelliğini alırmış.Neyse hayırlısı olsun diyelim.Bu arada bende senin gibi hamile kot pantolonu giyiyorum sürekli çok rahat hergün aynı oluyo ama napim.İşe giderken rahat oluyo.:CüvCüv:

günaydın kıslar..

ben 12 haftalığım daha hissetmem için çok mu erken? böyle damara atara gibi bişey oluyo pıt pıt ama anlayamadım gitti. Bide ikili test yapılacak bu hafta nasıl bi test bu yardımcı olurmusunuz!

günaydın kıslar..

ben 12 haftalığım daha hissetmem için çok mu erken? böyle damara atara gibi bişey oluyo pıt pıt ama anlayamadım gitti. Bide ikili test yapılacak bu hafta nasıl bi test bu yardımcı olurmusunuz!

http://www.gebelik.org
tavsiye edirim arkadaşlar, güzel ve bilgilendirici bir site. sorularınızın çoğuna buradan cevap bulabilirsiniz.a.s.

günaydın nisan anneleri dün akşam üzeri bir istifra ettim bide sabah offfffffffff artık sbahları kalmak istemıyorum

benım bıtmeyecek galiba bulantılarımmmmmm

Teşekkür ederim selinaycım.Bu arada bayramda bir tanıdığımız sende erkek siması var dedi.Erkek olunca güzelleşirmiş kadınlar kız bebek annenin güzelliğini alırmış.Neyse hayırlısı olsun diyelim.Bu arada bende senin gibi hamile kot pantolonu giyiyorum sürekli çok rahat hergün aynı oluyo ama napim.İşe giderken rahat oluyo.:CüvCüv:

canım hiç belli olmuyor oo bünyeden bünyeye degışıyor benım eltim
kız dogurrur güzelleşmiş
erkekte sivilcelenmiş

ende sivilcenlenm başladı
senağlama

günaydın nisan anneleri.sonunda bende aranızdayım.kaç gündür takip ediyorum. ama üyeliğim yeni onaylandı.akşamları eşime anlatıyorum hepinizi.didemi urlayı hepinizi çok sevdim.selam olsun...

ay az kalsın unutuyordum..benim bebikim de 15 haftalık SAT:29 haziran yaklaşık doğum tarihi 5 nisan .İnşallah hepimiz sağ salim ve mutlulukla alırız yavrularımızı kucamıza..ben 4,5 yıllık evliyim ilk bebeğim ve çok heyecenlıyım

hoşgeldin canım

benımd eilk bebegım

saglıkla,huzurla inşallah
bende eşime
bu siteden bahsedıyorum

merhaba arkadaşlar geçmiş bayramınız kurlu olsun

didem1981 bana elini gösterdesen sağelim içe dönük gösteririm sağdan dayanarak destek alırım

sengün canım

sanırım kızzzz

ay cok heyecanlı valla bakalı kacı tutacak????kaydirigubbakcemile2

günaydın nisan anneleri.sonunda bende aranızdayım.kaç gündür takip ediyorum. ama üyeliğim yeni onaylandı.akşamları eşime anlatıyorum hepinizi.didemi urlayı hepinizi çok sevdim.selam olsun...

hoş geldin canım. umarım güzel vakit geçirirsin sitede. ve bebişini kollarına laşının haberinide duyarız.a.s.

ya kızlar takvımı nasıl düzeltecem tamam profileme eklemeyi bılıyorumda

12 hafta 3 günlügüm onu nereye yazıpta eklıcem off bılmıyorum

arkadaşlar iyi akşamlar hepinize.bu bulantılar beni öldürüryo.üstelik çok fazla çıkaramıyorum da.çok kuvvetli öğürmeler.azalacağı yerde her geçen haftayla beraber artarak devam ediyo.elma limon soda kraker nane leblebi herşey denedim ama benimle dalga geçer gibi herşey bulantı yapıyo.hem de sabah başlıyo yatana kadar devam ediyo.korkuyorum 9 ay boyunca devam edecek diye.kiminin öyle oluyormuş.arkadaşlar birbirimize çok dua edelim.bu arada ben de ikili test yaptırmayı düşünmüyorum.allah korusun bi sorun varsa bile ben kıyamam ki ona.herşey imtihan.ama ben Allah'ın merhametine sığınıyorum ve bebeğimin sağlığı için dua ediyorum.

canım

ALLAH dualarımızı kabul edecek insallah
inan bebeğin cok ii RABBİM onları koruyor
düşünsene onlar cennet bahcesinde şimdi
nasıl kötü olabilirler.......
bulantıların için bence cok kafana takmahihoyyyt
düşünsene onlar senin bebeişinin en belirgin özellikleri
keyfini cıkar,
bu arada benim eşim burayı cok merak ediyor:1shok:
bende okuyabilirmiyim falan diyo ama ben izin vermiyorum arkadaslarımla konusuyoruz diyorum
ama ona öle naz yapıyorum ki midem falan bulanınca sonra beraber gülüyoruz:lepi:
sende tadını cıkar canım
bi daha bu fırsat elimize geçmez:CüvCüv:

bugün ikili test için hastanedeydim arkadaşlar. ultrason gerekli tabi boy pos ense kalınlığı için.ama bizim ufaklık poposunu ekrana dönüp uyumayı tercih etti doktor ne yaptıysa döndüremedi:)) öksürdüm olmadı karnımı hafifçe sarstık olmadı:) arada kımıldanıp kolunu da başına yastık yaptı:) önceki ultrason sonuçlarıma göre yaklaşık bir değer yazdı kağıda:KK70: bakalım ne çıkacak. üçlü testte artık şansımızı deneyeceğiz. sizin bebişler nasıldı ölçtürdüler mi kendilerini :))) ben 6 kilo almışım:KK43: ama nasıl aldım nereme aldım bilmiyorum sadece pantolonlarımın belleri gelmiyor kollarım bacaklarım hala aynı. şaşkınım!!!

canım hiç endişelenme onlar gögüs farkıdır. sanki hamile kaldığım anda birden devasa oldular.bence o altı kilonun en az 2 si gögüstür.biz bir ara eşimle bebeğin gögöslerimde oldugunu düşünmüştüksırnaşık şey(karnım çıkmadıda)ense testinde benim uysal ve akıllı bebeğim zaten yüzüstü yatmıştı. dr da şaşırdı işimizi klaylaştırmrk için yatmiş sanki dedi. okadar ağladım ki onu hareket ederken görünce kalp atışını duyunca ....

canım
ALLAH dualarımız duyuyor insallah :lepi:
ve bebekler cok iii onlar cennet bahcesindeler simdi nasıl kötü olabilirler kiii:sm_confused:

bu arada mide bulantılarınla barışmaya calıs derim ben öle yapıyorumÇok üzgünüm çoook
cünkü onlar bebişlerin en belirgin özellikler-tatlicadiarzu-

ve eşine bol bol naz yap valla ben nasıl yapıyorum anlatamam bazen abartıyorum sonra cok gülüyoruzzzzzzkaydirigubbakcemile3

saglıcakla kal....

X