2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun cnm ben bu hafta iyiyim artık bulantılarım yok eee 14.haftadayızhihoyyyt

ömürlü olsun inşallah güzel kızın sen druna güven cnm madem beğendin bu okadar önemli deil bence

evet cnm biz vitamin demir ilaçlarından karşılıyoruz yoksa bizde ne bulursak yerdik vallaşakkıdı

ben kahveden nefret ettim hamileliimde inanırmısınız üst komşum geçen gün kahve yapıyormuş onun kokusu benim pencereden bi geldi 5dk öğürdüm .buarada ben 1. katta oyuruyorum o 4 de bukadar olur yani

didemcim benim kuzenimde şuan 8buçuk aylık hamile ve çatlakları için zeytin yağı kullanıyor ve çok işine yaradıını söyledi dr una sormuş oda en sağloklısı ve en iyisi zeytinyağı onu kullanman çok iyi demiş

yok canım burdayım
işteyim ama sürekli yazamıyorum
biliyorum kötü bi düşünce ama bir an önce dogursam da biraz evde otursam diyorum:)
işin kötü tarafı da pazar bile evde canım sıkılıyor bakalım dogumdan sonra nasıl olacak....

selam,
bende nisan annesi olacağım inşallah.11,5 haftalığım,mide bulantısına bir de baş ağrısı eklendi..ne yapmalı

slm kızlar benimde bulantılarım hiç olmadığı kadar arttı bugün doktora gideceğiz 2 hafta sonra cinsiyeti belli olacakmış bebeişimin öyle heyecanlyımki belki bir süpriz yaparda bugün gösterir belki bi mucize olur aahh ah

hosgeldin esso

aslında gerçekçi olmak gerekirse yapılacak cok bişi yok
ama az kaldı yaklaşık 3 hafta sonra sikayetlerin gececek bu arada sana hamile oldugunu her fırsatta hatırlatan o mide bulantılarına ve baş agrılarına sarılıyorsun:)
şaka bi yana taze nane, leblebi miden için iyi gelir
baş agrın ise umarın stresten değildir. onun içinde en iyisi evde biraz lavanta yagı tütsülemen, kakule, havlıcan ve tarcın karısımından cay yapman ve acı kavun yagıyla basını eşine ovalatman iyi gelir
saglıcakla kal.....

merhaba kızlar. bugün itibarıyla ilk trimestriyi tamamlamış bulunuyorum. bulantılar geçti çok şükür ama bu sefer bel ağrılarım başladı kızlar. özellikle sol tarafım çok kötü( nefes alırken bile ağrıyor ama sanki kemik değil de kas ağrısı gibi. böyle yani ayağa kalkıp sağ tarafa eğilince sol tarafımda bişeyler çekilio sanki. geçer inşallah. kızlar bu arada ne güzel cinsiyetler belli olmuş yavaş yavaş. p.tesi de benim dr. kontrolüm var bakalım bir tahminde bulunacak mı ?? bu arada kızlar bu paranoya sadece bende mi var yoksa sizde de aynı şey oluyor mu? ben en son 2 hafta önce gittim kontrole. sanki her kontrol arasında bebeğime bişey olmuş gibi korkuyorum. yani sanki p.tesi dr.a gidince dr. bebişi iyi görürse bu sürpriz olacakmış gibi gelior. daha önce 2 düşük yapmıştım bundan dolayı mıdır yoksa sizde de var mı böyle düşünceler??

merhaba cicoşş benim ilk bebeğim şu an ve bende o kadar korkuyorumki acaba bi zarar gelmişmidir bişey olmuşmudur diye muayeden sonra kontrole gitmek için o 2 hafta geçmek bilmiyor aynı şeyler bende de var yani biz biraz pimpirikliyiz sanırımyerimseniben

galiba bulantılar yerini baş ağrısına bırakacak dün bütün gün kafam zonkladı bugünde idare edr cok feciydi ya okuduğum kadarıyla başkalarındada var şikayetler ilaçsızda geçmiyo ben enseme buz koydum biraz iyi geliyodu

canım baş ağrısı için bana da doktorum senin gibi enseye soğuk bişey koymamı söledi ama kafan ıslanmıcak birde kolonyalı bez yap buzlukta tut biraz ensene ve anlına koy ben öyle çözüm buldum ara ara bendede oluyo bu baş ağrısı

geçmiş olsun arkadaşm.ben de aynı durumdayım.hem mide yanması hem bulantım var.bir gün falan rahat oluyorum sonra aynen devam.çorba su hiçbişey içemiyorum.her hafta bitiminde bu haftadan sonra azalacak diyorum ama malesef artarak devam ediyo.annem geldi kadıncağız ne istersin hemen yapayım diyor ama ne canım bişey istiyo ne de yediğimde içimde kalıyo.2 gün önce iydim geçti sandım.gerçi o zaman da niyye bulanmıyo bebeğemi bişey oldu diye kendimi yemiştim.acayip durumlar işte.
:mymeka:

arkadaşlar bu haftalarda kasıklarında,karnında ve belinde ağrı olan oldu mu?benden 2 gün öce kahverengi leke olmuştu onunla mı alakalı acaba?endişe etmeli miyim?çok ağrılı değil ama hissedeceğim kadar var.

gçmiş olsun megul o ağrılar olabiliyo ara sıra korkma adet dönemlerine yakın olabiliyomuş,miğde bulantılarına gelince birden geçecek sen bile şaşıracaksın yani...

merhaba anne adayları,ya bu midemiz ne zaman geçer şuan sıtma gelmiş gibiyim sabah kahvaltısını 3 kere çıkardım ama hala bulanıyor ve sürekli bir şişkinlik kendimi eve kapadım yazık kocamda bana üzülmekle zamanını geçiriyor çok yorgunum mutfak kelimesi bile midemi bulandırıyor sabah tartıldım 4 kilo vermişim kilo önemli değilde bebişime üzülüyorum acaba o besleniyor mu bu arada beli ağrıyan arkadaşlar benimde belimin sağ tarafında çok değişik bir ağrı var bende bel fıtığıda var üstelik eşim fizik tedavi uzmanı ama bana faydası yok, normalmiş rahim büyüdüğü için ağrıyormuş belimiz pazartesi gününü iple çekiyorum 2 li testimiz yapılacak inşallah herkese kolay gelsin

arkadaşlar eşinizin ve sizin doğum tarihleriyle ne öğreniyorsunuz çok merak ettim yada şöyle soruyim kim bakıyor benimkinede bakar mısınız benim doğum tar 1977 nisan 1 ,eşimin 1969 eylül 7 şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…