merhaba hamişlerim.geçmiş bayramınız kutlu olsun .
.ben uzun süredir topiğe uğrayamadım ..malum bu mide öldürecek beni..çorba içsem bile hazmedemiyordum ..hemen kusuyordum ..su içsem çıkarıyodum ..daha önceden bende gastrit vardı acaba bu yüzdenmi ağır geçirdim bilmiyorum .. gün aşırı sürekli evde serum takıldı.hergün dramamamin içtiğim halde midem bulandı.. şu anda hala hazımsızlık ve gaz devam ediyo ..4 liko verdim 52 kiloydum 48 kiloya düştüm .. sizlerde de halâ devam ediyormu? inşallah bundan sonra düzelirim çok endişeliyim.. geçmezse mide ilacı kullanıcam galiba..dr ranitab önermişti ..bu pazartesi randevum var .. bebeğimin gelişimine göre midem geçmezse ilaca başlıcaz...Allah hepimize yardım etsin ..
hamişler merhaba.dün lekem geldi.ve doktora gittim.iğne vurundum .leken eğer gelmezse 4 gün sonra istersen iğne vurun dedi.sizce 4 gün sonra vurunayım mı?
bebeğim KIZmış teyzeleri.dr %99 kız dedi.
diğer doktorumdan memnun değildim bu süper ama bunun ultrasyon aleti 2 boyutlu ve devlette doğurmak zorundayım.sizce bunlar önemli mi?bu drye devam edeyim mi?çok teşekkürler...
şirvan ikili test ne kadar bilmiyorum bu ayın 20 sinde gidicem. ama ikili test olmıycam. gerek görmüyorum çünkü allah korusun bebekte sorun çıkarsa aldırmayı düşünmüyorum. o yüzden gerek yok. çok samimi bir arkadaşıma kızında down sendrom var almamız lazım dediler arkadaşım aldırtmadı. ama hamileliği boyunca ağladı bebeğim hasta olucak diye doğuma gitti kızı sağlıklı hiçbir hastalığı yok dünya tatlısıyani birazda o nedende yaptımrayı düşünmüyorum testi. zaten 40 yaşından sonraki gebeliklerde risk var. allah korusun bebeklerimizi . :Saruboceq:
bende kansızlıkla ilgili doktorum şöyle anlatmıştı hamile bir bayanın vücuduna günlük yeterli demiri alması için günde 1 kilo et yemesi gerekiyormuş . tabi bu mümkün olmadığı için ilaçlarla gerekli demiri veriyorlarmış. kızlar birşey dikkatimi çekti sizde duymuşsunuzdur eskiden annelerimiz hamileyken toprak yiyen kireç yiyen daha neler neler yiyenler varmış mesela benim annem bana hamileyken gizli gizli toprak yemiş. :1shok: ben çok duydum artık öyle şeyler yok sanırım kullandığımız vitaminler eksik mineralleri almamızı sağlıyor. taş toprak yememize gerek kalmıyor. kaydirigubbakcemile3
galiba bulantılar yerini baş ağrısına bırakacak dün bütün gün kafam zonkladı bugünde idare edr cok feciydi ya okuduğum kadarıyla başkalarındada var şikayetler ilaçsızda geçmiyo ben enseme buz koydum biraz iyi geliyodu
merhaba hamişlerim.geçmiş bayramınız kutlu olsun .
.ben uzun süredir topiğe uğrayamadım ..malum bu mide öldürecek beni..çorba içsem bile hazmedemiyordum ..hemen kusuyordum ..su içsem çıkarıyodum ..daha önceden bende gastrit vardı acaba bu yüzdenmi ağır geçirdim bilmiyorum .. gün aşırı sürekli evde serum takıldı.hergün dramamamin içtiğim halde midem bulandı.. şu anda hala hazımsızlık ve gaz devam ediyo ..4 liko verdim 52 kiloydum 48 kiloya düştüm .. sizlerde de halâ devam ediyormu? inşallah bundan sonra düzelirim çok endişeliyim.. geçmezse mide ilacı kullanıcam galiba..dr ranitab önermişti ..bu pazartesi randevum var .. bebeğimin gelişimine göre midem geçmezse ilaca başlıcaz...Allah hepimize yardım etsin ..