- 9 Eylül 2008
- 1.009
- 34
- 42
canım o makas olayı normal doğum yapan herkeze uygulanıyor,sen nerde yapacaksın doğumu...
canım o makas olayı normal doğum yapan herkeze uygulanıyor,sen nerde yapacaksın doğumu...
tabi biliyorum herkese yapıyorlar. Azeri arkadaşım azerbaycanda doğum yapmıştı burda duyunca çok şaşırmış orda yasakmış ben erdem hastanesinde yapıcam inşallah. Istanbulda oturuyorum.
şirvan canım benim durumum biraz karışık aslında hospitalyuma kontrole gidiyorum. Erdemde doğumumu yapıcam. çünkü erdem hastanesşnde randevu olayı yokmuş. Yani sabah 11 de gidiyorsun sıra nosu veriliyor akşam 4 e kadar ne zaman sıran gelirse bu arada doktor doğuma filan giriyor. Bende çalıştığım için her ay 1 günümü hastaneye ayırma şansım yok. Hospitalyunda randevu alıyorum. Tam zamanında gidip muayene olup 1 saat içinde iş yerinde oluyorum. Yani anlıcağın aslında erdemi tercih ederim ama durumlar böyle olduğu için mecbur birde hospitalyum özel olduğu halde muayeneden para almıyor. Sadece tahlillerden alıyor. Erdemde muayene ücretşde var ama ne kaadr biliyorum 30 civarı sanırım.
didemcim bide doktor ısrarla kan ilacı ve vitamin veriyor,ben kullanmak istemiyorum ilk bebekte çok kilo aldım kullanacaksın diyor ,ne öneriyosun...ha bu arda kan sonuçlarım normal hiç bir eksiklik yok...
hamişler merhaba.dün lekem geldi.ve doktora gittim.iğne vurundum .leken eğer gelmezse 4 gün sonra istersen iğne vurun dedi.sizce 4 gün sonra vurunayım mı?
bebeğim KIZmış teyzeleri.dr %99 kız dedi.
diğer doktorumdan memnun değildim bu süper ama bunun ultrasyon aleti 2 boyutlu ve devlette doğurmak zorundayım.sizce bunlar önemli mi?bu drye devam edeyim mi?çok teşekkürler...
hamişler merhaba.dün lekem geldi.ve doktora gittim.iğne vurundum .leken eğer gelmezse 4 gün sonra istersen iğne vurun dedi.sizce 4 gün sonra vurunayım mı?
diğer doktorumdan memnun değildim bu süper ama bunun ultrasyon aleti 2 boyutlu ve devlette doğurmak zorundayım.sizce bunlar önemli mi?bu drye devam edeyim mi?çok teşekkürler...