2009 Nisan Anneleri buraya

canım o makas olayı normal doğum yapan herkeze uygulanıyor,sen nerde yapacaksın doğumu...

tabi biliyorum herkese yapıyorlar. azeri arkadaşım azerbaycanda doğum yapmıştı burda duyunca çok şaşırmış orda yasakmış ben erdem hastanesinde yapıcam inşallah. istanbulda oturuyorum.

canım o makas olayı normal doğum yapan herkeze uygulanıyor,sen nerde yapacaksın doğumu...

tabi biliyorum türkiyede herkese yapıyorlar. azeri arkadaşım azerbaycanda doğum yapmıştı burda makas olayını duyunca çok şaşırdı azerbaycanda yasakmış ben erdem hastanesinde yapıcam inşallah. istanbulda oturuyorum.

didemcim bide doktor ısrarla kan ilacı ve vitamin veriyor,ben kullanmak istemiyorum ilk bebekte çok kilo aldım kullanacaksın diyor ,ne öneriyosun...ha bu arda kan sonuçlarım normal hiç bir eksiklik yok...

eda edanur bende özel hastanede yapacam, ama durum değişmiyor uygulanıyor yani...

tabi biliyorum herkese yapıyorlar. Azeri arkadaşım azerbaycanda doğum yapmıştı burda duyunca çok şaşırmış orda yasakmış ben erdem hastanesinde yapıcam inşallah. Istanbulda oturuyorum.

canim erdem hastanesinde hangi doktora gidiyosun.
Arkadaşim geçen haziran dr.özlem yildirim a gidiyor.
Bende ona gözüktüm. Sicak bir bayan

bugünde medical parkta randevum var. Hastaneyi falan gezeceğim.
Daha henüz karar vermedim . Nerde doğum yapacağima

şirvan canım benim durumum biraz karışık aslında hospitalyuma kontrole gidiyorum. erdemde doğumumu yapıcam. çünkü erdem hastanesşnde randevu olayı yokmuş. yani sabah 11 de gidiyorsun sıra nosu veriliyor akşam 4 e kadar ne zaman sıran gelirse bu arada doktor doğuma filan giriyor. bende çalıştığım için her ay 1 günümü hastaneye ayırma şansım yok. hospitalyunda randevu alıyorum. tam zamanında gidip muayene olup 1 saat içinde iş yerinde oluyorum. yani anlıcağın aslında erdemi tercih ederim ama durumlar böyle olduğu için mecbur birde hospitalyum özel olduğu halde muayeneden para almıyor. sadece tahlillerden alıyor. erdemde muayene ücretşde var ama ne kaadr biliyorum 30 civarı sanırım.

kızlar makas bebek vajinadan cıkamazsa yapılıyor yani acılma yeteri kadar bolmaz ise ama vajina yeteri kadar genişlerse ve perlinayı yırtmaya baslamazsa kesmeye gerek yok
sonucta vajina yanlış yırtılıp makata kadar yırtılmasın diye müdahele edip yanlamasına kesiyorlar.

bu arada bende zeytinyagının pişiğe iyi geldiğini duymamıştım:)

tesekkür ederim....

şirvan canım benim durumum biraz karışık aslında hospitalyuma kontrole gidiyorum. Erdemde doğumumu yapıcam. çünkü erdem hastanesşnde randevu olayı yokmuş. Yani sabah 11 de gidiyorsun sıra nosu veriliyor akşam 4 e kadar ne zaman sıran gelirse bu arada doktor doğuma filan giriyor. Bende çalıştığım için her ay 1 günümü hastaneye ayırma şansım yok. Hospitalyunda randevu alıyorum. Tam zamanında gidip muayene olup 1 saat içinde iş yerinde oluyorum. Yani anlıcağın aslında erdemi tercih ederim ama durumlar böyle olduğu için mecbur birde hospitalyum özel olduğu halde muayeneden para almıyor. Sadece tahlillerden alıyor. Erdemde muayene ücretşde var ama ne kaadr biliyorum 30 civarı sanırım.

20.09.08 de özlem hanima gittim. Muayene : 12 ytl (ssk)di.
2 li test :225 ytl (ssk hariç)
normal doğum :450 ytl (ssk)
sezeryan :750 ytl (ssk)

bende çalişiyorum. C.tesi 13:00 kadar da iş yerindeyim. özlem hanim la konuştum ben cumartesi günleri gelebilirim. Siz kaça kadar burdasiniz diye ; cep tel . Verdi konuşup öyle gelirsin dedi....
Tabii daha gitmedim. O gün gittigimdede 1 saat - yada 1,5 saat bekledim.
Tam durumu gerçeği söylemek gerekirse bende net bilmiyorum.

Bu arada hospitalyumda 2 li test nekadar

kızlar ben ikili teste 7 ytl ödedim hemde özel hastanede bu arada,bağkurla tabii...

didemcim bide doktor ısrarla kan ilacı ve vitamin veriyor,ben kullanmak istemiyorum ilk bebekte çok kilo aldım kullanacaksın diyor ,ne öneriyosun...ha bu arda kan sonuçlarım normal hiç bir eksiklik yok...

canım

şimdi tam zamanı kara üzüm taze taze alıyorsun eger bahceden falan hormonsuz ve ilacsız bulursan yıkama bile yagmur temizliyor....:)

balkonun güneş görüyorsa oraya tepsi içine yayıyorsun ve 3 gün boyunca acıktıkca gelip gidip yiyorsun....(karaciğerinde bir problem yok değilmi cünkü karaciğeri biraz yorabilir!)
tüm ev halkına yedir....

vitamin yerine ise taze meyve (nar, ayva ve büyük erik ) ve hurma

bu arada mevsiminde olmayan hibirseyi yemiyoruz dikkatli olun....

kızlar hurma cok müzice bir meyve unutmayın ve dogumu kolaylaştırır.....:)

:nazar:

canım bende çok dikkat ediyorum meyva sebze yemeye,etten tiksindim yalnızca ama doktor ısrar ediyo kararsızım yani,teşekkürler verdiğin bilgiler için...

şirvan ikili test ne kadar bilmiyorum bu ayın 20 sinde gidicem. ama ikili test olmıycam. gerek görmüyorum çünkü allah korusun bebekte sorun çıkarsa aldırmayı düşünmüyorum. o yüzden gerek yok. çok samimi bir arkadaşıma kızında down sendrom var almamız lazım dediler arkadaşım aldırtmadı. ama hamileliği boyunca ağladı bebeğim hasta olucak diye doğuma gitti kızı sağlıklı hiçbir hastalığı yok dünya tatlısı :nazar: yani birazda o nedende yaptımrayı düşünmüyorum testi. zaten 40 yaşından sonraki gebeliklerde risk var. allah korusun bebeklerimizi . :Saruboceq:
bende kansızlıkla ilgili doktorum şöyle anlatmıştı hamile bir bayanın vücuduna günlük yeterli demiri alması için günde 1 kilo et yemesi gerekiyormuş . tabi bu mümkün olmadığı için ilaçlarla gerekli demiri veriyorlarmış. kızlar birşey dikkatimi çekti sizde duymuşsunuzdur eskiden annelerimiz hamileyken toprak yiyen kireç yiyen daha neler neler yiyenler varmış mesela benim annem bana hamileyken gizli gizli toprak yemiş. :1shok: ben çok duydum artık öyle şeyler yok sanırım kullandığımız vitaminler eksik mineralleri almamızı sağlıyor. taş toprak yememize gerek kalmıyor. kaydirigubbakcemile3

hamişler merhaba.dün lekem geldi.ve doktora gittim.iğne vurundum .leken eğer gelmezse 4 gün sonra istersen iğne vurun dedi.sizce 4 gün sonra vurunayım mı?
bebeğim KIZmış teyzeleri.dr %99 kız dedi.
diğer doktorumdan memnun değildim bu süper ama bunun ultrasyon aleti 2 boyutlu ve devlette doğurmak zorundayım.sizce bunlar önemli mi?bu drye devam edeyim mi?çok teşekkürler...

geçmiş olsun canım doktor uygun görüyorsa vurun iğneyi,bana hiç iğne fln vermediler ,ilk doğumumda doktorum söz vermişti doğuma giricem diye tam sancılarım tuttu hanımefendi tatile gitmiş,bana başka doktorlar doğum yaptırdı yani onun için gidebilirsin fark etmez bence canım...

hamişler merhaba.dün lekem geldi.ve doktora gittim.iğne vurundum .leken eğer gelmezse 4 gün sonra istersen iğne vurun dedi.sizce 4 gün sonra vurunayım mı?
diğer doktorumdan memnun değildim bu süper ama bunun ultrasyon aleti 2 boyutlu ve devlette doğurmak zorundayım.sizce bunlar önemli mi?bu drye devam edeyim mi?çok teşekkürler...

canım geçmiş olsun. bencede selinayın dediği gibi doktor ne diyorsa öyle yap. inşallah düzelirsin. bebeğin kızmışçok güzel haber sağlıklı olsun inşallah. kız bebekleri süslemesi çok güzel oluyor cicili bicili giydirirsin artık annesi. kaydirigubbakcemile5

betül gözün aydın kızın gelior demek darısı bizlere bende bi öğrenseydim ben etten tiksindim annemde erkek çocuklarında çyle olmuş o kesin erkek diyor ama bakalım sağlıklı osun yeter salı gitcez konyrole ne kadar olduk bakalım

elevinya bende etten tiksindim çevremdeki herkez kesin kız diyo yaaaaaaaa,bence herkez gönlünde geçeni diyo

bencede selinacımm banada annem senin çok bulantın oldu kız olcak diyor. eltimde benim kızda bişey yoktu oğlanda çok zayıfladım bulantım çoktu sende mi oğlan doğurcan acaba diyor. gerçeği öğrenmek için mecbur beklicez 1 ay daha

betül19 tebrik ederim ya böyle cinsiyet haberleri duyuyorum ya çok seviniyorum ne güzel bi duygu bende çok heyecanlıyım senin adınada çok mutlu oldum

X