2009 Nisan Anneleri buraya

şöyle yazdıklarıma baktım kaç kişi için bişeyler söylemişim kimse tınlamadı zaten hep dışalnıyo hissediyodum hem bgn sinirliyimde biraz siz kendi aranızda muhabbetlerinze devam edin kızlar benden bu kadar galiba artık yazmıycam hoşçakalın

elavinya neden öle diyosun burada bazen aynı seyi birkac kez yazmak zorunda kalıyoruz cünkü sayfalar hızlı ilerliyor ve arada kaynıyorrr
bana bişi dediysen ve cevaplamadıysam özür dilerim ama lütfen tekrar yaz...

ya alınma hemen elevinya bazen arada kaynıyo işte ben kesin cvp yazarım ama daha baş ağrım yok ne yapabileceğin konusundada hiç bi fikrim yok canım ...

hem senin yazdığına sabah ben cvp verdim,sen karşılığında bişe yazmadın bende küstüm sana o zaman, işin şakası arada oluyo böyle kırılmayın kızlar hemen...

bu arada benim bas agrısı ve mide bulantısı için detaylı recetelerim var dı 2 sayfa falan önce istersen bi bak

didemcim e vitamini gebelikte çok önemli nelerden alabiliriz canım bi bilgin varmı...

kızlar karın çatlakları için ben daha önceki hamileliğimde mustela adında bir set aldım 60 milyon falandı ama kullanmak nasp olmadı ben geçenlerde FOUR YOU mağzasında cocoa butter formula diye bir krem aldım bir büyüğü var birde küçük numunelik gibi küçük olanların solusyon gibi bide kakao yağı gibi sert olanı var küçük kavanozda hem çok ucuz hemde banyodan sonra sürdüğünüzde karın ve diğer bölgeler 2-3 gün bile nemli kalıyor bilginize...

canım ben daha önceki hamileliğimde doktorun tavsiye ettiği pahalı bi krem ayrıca badem yağı,bebe yağı hatta vazelin fln kullandım sürekli nemli tutmaya çalıştım ama yinede çok olmasada çatlaklarım var yani genetik biraz bu iş şimdi canım sıkılıyo kullansammı kullanmasammı belki didemin dediği gibi zeytinyağını denemeliyim...

didem daha öce bulantı ile ilgili şeyler yazdım demişsin ama ben bulamadım.bi kere daha yazabilir misin lütfen?bu arada arkadaşlar ağrılar konusunda rahatlattığınız için teşekkür ederim.ha ELAVİNYA canım benim üzerine alınma sayfalar gerçekten hızlı ilerliyo çoğumuzun yazdıkları kaynayıp gidiyo ama senin başağrısı hakkında yazdıkların için arkadaşlar cevap yazmış zaten arka sayfaları takip edersen görürüsün.hamilelik=alınganlık.zavallı kocalarımız.

taze nane ve leblebi demişti sanırım megul ,bende beyaz leblebiyle baya bi rahatlıyodum,ha bide haşlanmış patates...

selam kızlar ne var ne yok sürekli yatmaktan çok az yazar oldum cinsiyeti belli olan varmı ben çok merak ediyorum yaa ikiz olunca daha bi garip oluyo sanki herkes bi kız bi erkek diyo ama sanırım tahminden daha çok kalplerindekini söylüyolar hele kociş kesin bi kız bi erkek diyo vakit çok yavaş geçiyo hele benim gibi sürekli yatınca feci

şenay sendemi yüzüncüyıl hastanesine gidiyodun yanlışmı hatırlıyorum sinan beye

evet listeden baktım doğru hatırlıyorum canım, ama sinan beye sordum ben ,20. haftadan önce söylemem dedi ,hayırlısı bakalım şenaycım bide bakarsın aynı gün aynı hastanede doğum yaparız karşılaşırız...

tebrik ederim cnm sonunda sende öğrenmişsin:ecrin_bebek: doktor banada büyük ihtimalle erkek dedi ama bana hala kız gibi geliyokaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim canım.............bende kız diye düşünüyordum ama bişeylerde gördüm sanki:asigim: birde diyorlarya kızlar daha saklar gözükürler diye bizimki maşallah herşey belli olacak şekilde sırtüstü yatmıştı......hayırlısı hepimiz için......şimdiden sonra kızda dese sevinirimkaydirigubbakcemile3.............

ben de bir düşük yaşadım.ve doktora giderken çok stresli oluyorum.bebeğim yaşıyor mu acaba diyorum ve yumurcağı görüyorum.inşallah bişey olmaz hiç birimizin yavrusuna.hatta doktorum bana bu durumdan dolayı sinir oldu ve ben de o dryi bırakıyorum....yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…