şirvan canım hiç bilmiyorum usb ye yaydediliyormu ama müyük ihtimalle yoktur gibi geliyor. sen al yinede yanına kaydediliyorsa kaydedersin. benim göğüslerimde çok büyüdü . bulantılardan ötürüde kilo verdiğim içim belim iyice inceldi. sanki göğüsler daha büyük gibi geliyor gözüme. bide hafif hafif koyulaşmaya başaldı sanki.doğuma kadar ne kadar değişicez. çok heycanlı bir süreç yaa kadın olamanın rn güzel yanlarından biri sanırım. allah isteyen özlemini çeken herkese nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:
:uhm::uhm:kızlar merhaba b,işey soırucam size lütfen cevaplayın ben şimdi kaç aylık hamileyim tam 14 haftalığım biz haftalara alıştıımız için kaç aylıksın sorusuna cvp veremiyorum çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor yok 3 aylıksın yok 3 buçuk yok canım okadar olurmu 2 buçuk 3 arası diye bunun doğrusu nedir:uhm::uhm:
merhaba arkadaslar
umarım herkesın bayramı guzel ve saglıklı gecmısdır
benım halsızlık harıcınde pek sıkayetım yoktu onun ıcınde doktorum megadyn adında vıtamın verdı
kısmetse 8ekımde ıkılı tarama testım var ıple cekıyorum
cunku aynı kaygıları bende yasıyorum acaba bebegım ıyımı
gormeyınce ınsanın içi rahat etmıyor sanırım :)
buarada dıdem1981 sende eskısehırdesın
aynı sehırdeyız hangı doktora gıdıyosun yazarsan sevınırm
bu arda urla benım dogum tarıhım 1980 esımın 1977 bır ara musaıd olup banada bakabılırsen cok sevınırım
herkese saglıklı ve mutlu gunler
gorusuruz
:uhm::uhm:kızlar merhaba b,işey soırucam size lütfen cevaplayın ben şimdi kaç aylık hamileyim tam 14 haftalığım biz haftalara alıştıımız için kaç aylıksın sorusuna cvp veremiyorum çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor yok 3 aylıksın yok 3 buçuk yok canım okadar olurmu 2 buçuk 3 arası diye bunun doğrusu nedir:uhm::uhm:
edanur kızın olucakmış
didem senınde kız canım
selinay senın adın ne?
selinay ismini eşime söyledim hoşuna gıttı
nisanur-melis-selinay
,bunların hepside güzel
benım adım melek
kızım olursa melis de güzel
off zor iş