- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm listeyi özlemişiz,ellerine sağlıkhihoyyyt
PINAAAAAAAR ÇOK SAĞOL ELLERİNE SAĞLIKa.s.a.s.a.s.
cnm ben en son 31+5 te gittiğimde 2000 gr 43 cm dı ben de 75 kg olmusumm
Eveeettt uzun bi aradan sonra listemiz geldi. Taze taze fırından yeni çıktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Tüm güncellemeler yapıldı. Yeni gelenler hoşgeldi, bebişlerini görenlerin gözleri aydın a.s.
30 haftalıkken 1600 dü oğlum 1haftadır bilmiyorum nekadar aldı bana zayıf geliyor ya nasıl kilo aldırılır bu bebeklere bildiğiniz bişey warsa söyleyin lütfen çelimsiz bişey olmasın sağlıklı doğsun benim oğlumda.. 31 .haftayı bitirdik dün boy wermiyolar bende taaaaammm 70 kilo olmuşum diyet werdi dr.:))
sağlıkla kalın
merhaba aranıza yeni katıldım şuan 30+2 günlük hamileyim bebeğimin kilosu 1680kg muhtemel doğumtarihi 28 mayıs hamile kaldığım kilom 56 şuanki kilom 66 benide listeye yazarsanız çok sevinirimnot:cinsiyeti kız:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
pınarcım benim 32+2 iken bebiş 1730 gr boyu 41 cm. çıktı. bira minyonuz yani. kilom 67 oldu. bebişin adıda sarp yiğit diye değiştik..
Günaydın, madem listemiz geri geldi ben de biraz güncelleme yapıyım. 33+5'te 2270 gr olmuş minik oğlum. Boyu 40 cm. Bana boyu biraz az gibi geldi ama doktor normal dedi. Yaramaz daha ters duruyo, dönmemiş hala baş aşağı. Benim kilom 77 oldu İsim konusunda da karar verdik gibi. Bilgehan Tuna olucak büyük ihtimalle. Bizden haberler böyle teyzeleri. Hepiniz bebişlere de kendinize de iyi bakın...
canım bende 30 haftalıgım suanda ıkı hafta once bebısım 1250 gr da bende 72,5 dum :)