Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla simdiye kadar 12 kilo aldim ama daha detaylari pazartesi gunu kontrolum var o zaman paylasirim ve isim konusunda esim hoca efendimize haber gonderdi bakalim ne dicek isim icin
cnm bebişin adını hocamı koyacak????sadece meraktan soruyorum
evet biz azra nur u dusunuyorduk ama yine de soralim dedik manevi degeri icin bizim icin cok onemli
ne güzel :) inşaAllah içinizede sinen bi isim olur canim :)
evet biz azra nur u dusunuyorduk ama yine de soralim dedik manevi degeri icin bizim icin cok onemli
kız korkuttu bizi ama biara bak kocaman oldu Defnemiz maşallah diyelim annesiBugün gittik doktorumuza. Güzel kızımı gördük teyzeleri... 32+3 olduk. 2159 gr ve 43 cm olmuş totikim benim hihoyyyt Ben hiç kilo almamışım. 83,1'im hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canım bir hafta bile farkediyor büyümüş işte bebişin maşallah canımwaybe defne baya kilo almış darısı benim oğlumun başına biz sizden daha küçüğüz 30 haftalık 1750 gr.ız:))boyumuzda 39 cm
İnş. içinize sinen bir isim olur,adıyla yaşasın bebecik
Sağolun teyzeleriii büyüyo kuzularımız Şeniz
Kızlar liste için dediğim gibi acil bi ofis programı bulmam lazım. Bilgiayardakinin süresi dolduğu için kullanamıyorum. En kısa sürede bu işi halledip listelerimizi güncelleyeceğim a.s.