- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kıslarroğlumla biz kontrolümüzü yaptırdık çok iyiyiz hatta maşşallahımız var oğlum 1770gr olmuş boyunu söylemedi dr ama gelişim ölçüleri iyi dedi benim kilom ise söyleyemicem ama yaz gitsin pınarcım 76 olmuşum ama napalım alıyom işte.onun dışın yüzünü göremedik öle bi pozisyonda duruyodu ki başı aşağıda iki ayağı benim karnımın en üstünde yanlara doğru açık ve iç tarafa bakıyo yani tam bir kurbağa şeklinde duruyodu.dr tek yanağını zor gösterdi bebişim sanki bugün naz yapar gibi saklanmış oraya:))
ha bu arada hani şu drların verdiği ölçüm kağıdı var ultrasondan veriyorlar orda FL diye birşey vardı onunla boyunu öğrenebiliyoduk hani bi rakamlamı ne çarpılıyo falan nasıldı arkaaşlar ordan öğrenip yazayım boyunuda
Canım maşallah bebişine a.s.
FL yazan değeri 7 ile çarpıyosun bacım...
mesela FL yazan yerde 62,7mm yazıyo 7 ile çarpınca 438,9 çıkıyo
merhaba aysunsudenaz bende.de ayni sekilde altda varis problemi var dokr merhem verdi fayda yok gibi dogum sonrasi gecer dedi ve dinlenme onerildi 2 cocuk ve ev basarabilirsen tabi.senin bu konu hakkinda bilgini merak ettim yazarsan sevinirim.hayirli dogum hrkeze.