Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar doktordan geliyorum 26+5---914 gr olmuş oğlum :)bense 83,9 kg olmuşum
PINARIM BENİM KİLODA 62 OLDUUU :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
pınarcım benim kızım 26+1 günlükken 900 gr dı 34 cm boyu bende oldum mu sana 70 :))) hayatımda ilk kz bu kadar şişmanlıyorummmm
Selam Pinarcigim, az önce doktordan geldim ve sicagi sicagina bilgilerimi güncelleyeyim. Bebegimin kilosu, 29+6'da 1.650 gr olmus. Boyunu sormayi maalesef heyecandan unuttum Benim kilom ise, 90 olmus.
Pınarcım dün dr 27+1 de kızımız 1097 gr dedi boyu 38 cm. ve ben olmuşummu 67 kilo.
selamlar... nasılsınız?.. ben bir yazdım sonra kayboldum ortalıktan ama sebebi var. çok ağır bir grip atlattım.kadın doğumcum dinlen, ıhlamur iç doğal yollardan atlatmaya uğraş dedi... dinledim.. dinlemez olaydım.. 1 ay süründüm resmen.. ateş yok,öksürük,halsizlik, burun ve geniz akıntısı. sonra bir gece acile kaldırıldım. nefes alamadığım için. tahlilller falan derkene.. kana mikrop karışmış hemen antibiyotik verdiler,serumlar,nefes açıcılar.. bebeği kontrole gittiğimizde bu hastalık süresinde gelişiminin oldukça yavaşladığını farkettik.. hastalık kansızlıkta yapmış beslenememiş toraman..15 gündür demir hapını günde 2 ye çıkardık . üzüm suları, pekmezler o şu bu derken dün tekrar doktordaydık.. sanırım hafif bir toparlanma var.ben değerleri yazayım... kilom değişmemiş hala 84 kiloyum.. oğluş 1540 gr boyu 40 cm... bu değerler 27+6 nın değerleri taze taze dumanı üstünde :)
selamlar... nasılsınız?.. ben bir yazdım sonra kayboldum ortalıktan ama sebebi var. çok ağır bir grip atlattım.kadın doğumcum dinlen, ıhlamur iç doğal yollardan atlatmaya uğraş dedi... dinledim.. dinlemez olaydım.. 1 ay süründüm resmen.. ateş yok,öksürük,halsizlik, burun ve geniz akıntısı. sonra bir gece acile kaldırıldım. nefes alamadığım için. tahlilller falan derkene.. kana mikrop karışmış hemen antibiyotik verdiler,serumlar,nefes açıcılar.. bebeği kontrole gittiğimizde bu hastalık süresinde gelişiminin oldukça yavaşladığını farkettik.. hastalık kansızlıkta yapmış beslenememiş toraman..15 gündür demir hapını günde 2 ye çıkardık . üzüm suları, pekmezler o şu bu derken dün tekrar doktordaydık.. sanırım hafif bir toparlanma var.ben değerleri yazayım... kilom değişmemiş hala 84 kiloyum.. oğluş 1540 gr boyu 40 cm... bu değerler 27+6 nın değerleri taze taze dumanı üstünde :)
selam bayanlar.ben de dun gttım doktora.28+1 deyız.bızım ıkızler ıkısı de erkek.gecen aydan bu yana kılom aynı 52.13 kılo aldım sımdıye dek.bebıslerın bırı 1250 gr bırı1150.ama cok dınlenmelıymısım rısklıymıs durumum kasılmalar sıkıstrıyor karnımı dr ıgne verdı bebısler ıcın cıgerlerı gelıssın dıe.cok korkuyorum erken dogmasınlar vaktnde gelsınler ıstyorum.allahım sen bıze yrdm et.guzel gunler tum herkese.opuyorum
bizde drdan geldikhihoyyyt
dr hiç bi sorun yok dedi. yine çok fazla göremedik. elini yüzüne koyduğu yetmiyor gibi bide ayakları ile kapatıyordu. nasıl başarabiliyor anlamadım ama dr gösterince şaşırdık:uhm: pek tatlı sıpam.
26+5de 1297 gr olmuş ismine de "Ela" diye karar verdik değişmezse tabi.
bugün dra gidecek arkadaşlar sizlerden de güzel haberler bekliyoruz.
hepinizi kocaman öpüyruza.s.
pınarcım sana ayrıca teşekkürler şimdiden yaptığın düzeltmeler için.
canım beni de düzeltirmisin
kilom 80 oldu, bebişimin kilosu da 1900 gram, boyunu tam bilmiyorum
bu değerler 28 hafta 4 gün için
selam bayanlar.ben de dun gttım doktora.28+1 deyız.bızım ıkızler ıkısı de erkek.gecen aydan bu yana kılom aynı 52.13 kılo aldım sımdıye dek.bebıslerın bırı 1250 gr bırı1150.ama cok dınlenmelıymısım rısklıymıs durumum kasılmalar sıkıstrıyor karnımı dr ıgne verdı bebısler ıcın cıgerlerı gelıssın dıe.cok korkuyorum erken dogmasınlar vaktnde gelsınler ıstyorum.allahım sen bıze yrdm et.guzel gunler tum herkese.opuyorum
calikushu geçmiş olsun... pınarcım maşallah canım öptüm güzel kızını kocamaaaaannnn :)
Pınarcım ben listede yokum 08 mayıs doğum erkek 30+4 başlangıç kilo 74 son kilo 81 bebek 30 haftada 1500 kg 39 cm normal doğum ismi yağız
Pınarcım,maşallah diyeyim tontişineee,bende bi ara tartılabilirsem güncellicem kiloyu ama hep unutuyom yavs
Geçmiş olsun canım ya,bir ay bunu çekeceğine yine gitseydin doktora keşke,bide hamile olunca hastalıklar daha zor atlatılıyor sanki,neyse sonu güzel ama çok şükür sağlıklısınız ikinizde:Saruboceq:
Canım banada yapacaklar ciğer geliştirici iğneden,bence yat sen en azından 30. haftayı çıkarana kadar, geçmiş olsun
oo herkes yazmışşşşş ben 26+3 de gittim doktora bebelerden biri 1330 diğeri ise 1150 gr mış
şimdilik çok iyi dedi doktor biraz kilosu fazla ama olsun dedi...
kendi kilomu bilmiyorum tartılmadım uzun zamandır ...kesin 90 bulmuşumdur belkide geçtim
bilmiyoruz yanii
çalıkushu cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et bende hasta oldum ama hemen ateşlendiğim için hastaneye yattım....neyse tekrar tekrar geçmişler olsunnn
pınarcım bende guncelleyım bılgılerımı 86 kg bebişim 1150 gr 29hafta şimdi bebişim