Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pnrhlt canım bugün bende usg ye girdim. cinsiyeti erkek olduğu kesinleşti. oğluşumuz olacak. adıda demir yiğit olacak. şuan 56.8 kilo olmuşum:) artık yemek yiyebiliyorum:))
Arkadaşlar günaydın... Mayıs annesi olacak arkadaşlar buraya tahminen hangi tarihte doğum yapacaklarını yazalım bende onları liste haline getireyim. Daha sonrada cinsiyetler belli oldukça cinsiyetlerini eklemeye başlarız... Doğum tarihi hesaplamak için son regli tarihinizden 3 ay geriye gidip üzerine 7 eklediğiniz zaman muhtemel doğum tarihiniz ortaya çıkıyor. Benim son reglim 1 Ağustos. Muhtemel doğum tarihim ise 8 mayıs...
benim adet tarihiyle d.tarihini değiştirmişti dr. o yüzden yazılan yanlış oluyor. 15 ağustos son regl 22 mayıs doğum zamanı... 56 idim 58 oldum cinsiyette muammafisfisfis
ekleyin benide kıslarrrrr:lepi:
pnrhlt canım bugün bende usg ye girdim. cinsiyeti erkek olduğu kesinleşti. oğluşumuz olacak. adıda demir yiğit olacak. şuan 56.8 kilo olmuşum:) artık yemek yiyebiliyorum:))
benimki kiz olucak belki ve dogum tarihi 12 mayis kilom da 61
merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldım herkesı oncelıkle ıcten selamlıyorum.Allah cc hayırlısıyla saglıkla bebegımızı kucagımıza almayı nasıp etsın. Bende mayıs annesıyım. Benım sat 3 agustos doktorumun soyledıgıne gore mayısın ılk haftası 8 gıbı dedı benıde lısteye kayıt edersenız sevınırım.58 kılo ıle hamıle kaldım su an 60 kg yum.
ben sitede yeniyim.bizimde mayıs ikinci haftası dedi doktor..herkese sağlıklı gebelikler..
Günaydın arkadailar canım benim bebişin cinsiyeti belli oldu bir kızım olucak inşallahkaydirigubbakcemile2 eklermisin canım isimde hala bulamadık çok kararsızıs ama iklim çok beğeniyoruz bakalım hala arştırmalarımız devam ediyor
herkese selam,
beni de ekler misiniz?
solala
muhtemel doğum: 31 mayıs
başlangıç kg. 58,5
şu anki kg. 60
hafta 12
cinsiyet belli değil
Kızlar benim bebişinde cinsiyeti de belli oldu. %90 kız dedi doktor. Kız annesi olucam nasipse. Maşallah kızım tüm organlarını gösterdi. Bİde kız göstermez derler. Oynakmı olucak yoksa bizim kız diyor eşim, (aman allah göstermesin)..Buarada kilom 70,5 oldu. İsim konusuna bakıcaz artık. DEFNE ve AZRA isinleri hoşumuza gidiyor bir kaç isim daha var ama iyice oturup düşünmek lazım.
bende 15.4 gunluk hamileyim.son adet tarihim-1 agutos mugtemel dogum yapicagim tarih 8 mayis 09 diyor dok .cinsiyeti belli degil bebegimin benim dogum tarihim 19.06.1978 kilom 73, cinsiyetini cok merak ediyorum herkee hayirli evlat ve hayirli dogum nasip etsin allahim
eveet bugün büyük gün kıslar nasipse dra gideceğim ve bebişim kızmı oğlanmı belli olur heralde aman bebeğim iyi olsunda yarın akşam size yazarım buraya kayıtlara geçilir olurmu...hade iyi geceler sizlere kıslar
benide ekleyin listeye 18 kasimda dok gidicem cinsiyeti belli olur ins .sizlerlen paylasiriz