Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende mayıs annesi olarak aranıza katılmak istiyorum. SAT:18 ağustos, muhtemel doğum tarihi:25 mayıs, 60 kilo ile başladım şimdi 61,5 kiloyum. 12+1 oldum. ne çok bilgi verdim böyle:)
forumdaki yazıları nerdeyse hergün takip ediyorum. benim bebeğim bütün olumsuzluklara rağmen tutunmaya kararlı görünüyor. umarım herkes bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır.
selam canım benide listeye eklermisin benim ikinci gebeliğim sat 7 ağustos mdt 14 mayıs görünüyor kızımın mdt 29 hazirandı ama o 3 haziranda dünyaya geldi::)inş bu bebeğim sağlıcakla zamanında doğar kilo şuanlık 55 52 kilo ile hamile kaldım şimdilik cinsiyeti belli değil en kısa zamanda onuda yazarım hepinze kucak dolusu öpücükler
merhaba ben buraya herdefasında yazmayı unutuyorum benim bebeğiminmuhtemel doğum tarihi:23 mayıs inşallah ve dr um büyük ihtimalle kız dedi kilom 59 ve hala 59 şu anda 13 haftayı bitirdikk beni de eklermisinizzz