Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pnrhlt çok teşekkür ederim eklemişsin beni de. bir ilave daha rica edicem. oğluşum olacak:) ismine karar vermedik ama daha...
merhaba beni düzeltirmisin cnm ben 28 mayıs doğacak muhtelemen. ve 14 haftalığım
Canım yaa ben çok önceden söylemiştim ama hala listede göremiyorum adımı.Gözünden kaçtı galiba eklermisin benide.Son adet tarihim 2 Ağustos Muhtemel doğum tarihim 9 mayıs.Başlangıç kilom 55,şuan 61 kiloyum.Cinsiyetini henüz öğrenemedik bebişimizin.Şimdiden teşekkürler...
benimde 20 mayıs canım doğum tarihim:) çok şükür hiç bulantım olmadı. cinsiyetini çok merak ediyorum ama bayramdan önce sanmıyorum ki öğreneyim
bu arada canım haftamı güncellemişsin ama kilom duruyo. 1 kilo aldım. şuanda 79'um. a.s.
pnrhlt sagol canim listeye benide eklemissin .arkadaslar yaslari 30 olupda agustosda hamile kalanlar varsa aranizda belirtirmisiniz benim yas 30 agustosda hamile kaldim burdan bir sitedeki cinsiyet tahminin ne kadar dogrulugu var yok onu cikaralim hepinize saglikli hamilelik donemi ve saglikli bebisler diliyorum .
pnrhlt cim beni son listeye eklemeyi unuttun sanirim canim bilgilerimi vermistim emegine saglik pnrhlt cim
kıslar dün dra gittim üçlü test yaptırdım cumartesi kan sonucunu alacağım.inşallah sonuç iyi çıkar.ve bebeğimin cinsiyetini dr %51 ihtimalle erkek dedi yani öle %90 larda falan değil göbek kordonuylada karıştırıyo olabilirim dedi cumartesi tekrar bakacak dönmedi sıpa göstermedibize ama maşşallah gelişimi güzelmiş iyi gidiyo bi sorun gözükmüyo dedi.inşallah sağ sağlim doğacak kuzum benimeğer cumartesi belli olursayazarım...
Selamlar... Kilom 65 oldu. Cinsiyetini henüz söyleyemedi doktorum. Bayramdan önce bir daha gidicem, o zaman söyler inş. Bu arada midesi bulanan arkadaşlar biraz geç olucak belki ama, zencefil çayı mide bulantısına iyi geliyormuş, yeşil çayla beraber olabilir, tek olabilir, iki tatlı kaşığı zencefil katıyorsunuz, günde iki fincanı geçmeyecek şekilde içiyorsunuz. Umarım faydasını görürsünüz. Benim hiç bulantım olmadı, o yüzden gerek kalmadı ama kilo da aldım tabi bu sebepten. Feda olsun bebişlere, veririz nasılsa.