2009 Mayıs Anneleri

Ay canım benim haberlerini bekliyordum ama bunu duymak kötü oldu Çok geçmiş olsun... Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir melek nasip etsin inşallah...

Böyle söyleme ne olur... Elbette yeniden anne olacaksın

sağol cnm baş ağrısından erken kalktım midem ekşiyor çay sanırım miemi ekşitiyor ..
ağrı geçti cnm doktora sormadım ağrı kesiciyi ...13 gün kaldı bebişlerimi göreceğim nasıl heycan ve sabırsızlık var anlatamam geçmiyorrrrrr günler

canım benim herşeyin hakkında hayırlısı şuanda böyle düşünüyorsun üzüntüden inşallah ikinci bebeğinde herşey yolunda olur biz hep yanındayız unutma yanlız değilsin acını paylaşıyoruz

cnm 2. bi bebiş de böyle olacak diye bişey yok kii...7_8 tane kayıp verenler bile sağlıkla yeni bebişlere kavuşuyorlar..Kötü düşünme lütfenn...Yeniden anne olacaksın inş..

canım benim ya geçmiş olsun,böyle bir durumda ne denir ki,sabır diliyorum sadece,ben ilk bebeğimi düşürmüştüm ,bu yüzden az çok anlarım seni,canım ya,offfff,hakkında hayırlısı olsun cnm.:teselli:

cnm çok geçmiş olsun allah birdaha böle bişey yaşatmasın neden böle bişey olmuş cnm

daha önceki bebeğindede oldumu ? kusura bakma soruyorum böle ama en son 13 ekimde gördüm bebeklerimi 13 kasıma randevu verdi 1 ay oluyor merak ediyorum endişeleniyorum

cnm 2. bi bebiş de böyle olacak diye bişey yok kii...7_8 tane kayıp verenler bile sağlıkla yeni bebişlere kavuşuyorlar..Kötü düşünme lütfenn...Yeniden anne olacaksın inş..

canım benım düşünmekten kafayı yıycem dıyorumkı bos dış gebelık düşük ne bılım toplumda hanı sık rastlanan tamam bunlarda yıkıcı ama benım dıyorum boyle değil bebeğimde anomalı olması yanı bunu kafamdan atamıyorum cesaret edemem gebelığe cok istıyorum bebek ama boyle bısey olursa ben daha hayata tutunamam cok kotu bısey ya

canım benım .. herşeyın hayırlısı allahtan ..lutfen uzulme .. erken tespıt etmelerı aslında daha ıyı ....ilerleyen donemlerde daha da sıkıntı yaratabılırdı .. allahın ıstegıyle tekrar hamıle kalırsın .. benım de iki kaybım var ..bırı 7 haftalıktı düştü .diğer hatta gecen sene 11 haftalıktı kalp atışları durdu .. çok uzulmustum allaha cok şukurler olsun yenıden hamıleyım .. oncelerınde de şimdi de çok ıyı proflara gıttım ama eger yapılacak bır şey yoksa onların bıle ellerınden bır sey gelmıyor .. şu an bıle her gun endıse içindeyım.. dr a gıttıgımde ultrasonun ılk sanıyesınde sordugum ılk sey kalbı atıyor mu dıye sormak oluyor .. canım benım uzulme damek nafıle ama ne olur kendını hırpalama ..yenıden olur . umudunu kaybetme .ben hamılelıgı bır maratona benzetıyorum uzun bır mesafe ..dogal olarak bu uzun mesafede kayıplar olabılıyor .. ama onemlı olan umutla yenıden başlamak...

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YA.NOLURSN NEGATİF DÜŞÜNME.bir dahakine böyle olacak değil.olumsuz düşünme lütfen.çok çok geçmiş olsun canım biz y-yanındayız bunu unutma.

canım yaşadıkların zor şeyler ama ilkinde oldu diye ikincidede olumsuz düşünmemelisin herşeyin hayırlısı olsun tatlım biraz zaman geçsin fikirlerin emin ol değişecek karamsarlık yok güçlü olmak gerekiyor herşey insanlar için Allah kuluna dayanamayacağından fazla acı yaşatmasın sağlıklı bir bebiş versin güzel annemize inşallah en kısa zamanda şimdi senin daha güçlü olma zamanın kadınlar nelere dayanıyor hayatta yeter ki kendini karamsarlığa sürükleme canım

canım benım ılk bebegım.nede olduğunu bılmıyoruz yasım 25 daha once anomalı bı bebek oldumu dedı hayır düşük yaptınmı dedı hayır akrabamısınız dedı hayır ailenızde özürlü varmı dedı esiminde benımde yok yanı bunlar normal o yuzden cvs istedıkı nedenını oğrenın dedı.12 haftalıktı o zaman 12 haftalık bı bebek gıbı değıl dedı boyu normal ama gorsenız hep elını basına koyuyodu agzına goturuyodu kuzum okadar normal gozukıyokı ekrandan.ense kalınlığı 1,12 cm karnındakı hafıf odemı bıle gorduk
allahım dıyorum planlı bı hamılelık yaptım 3 ay onceden sıgarayı bıraktım folık asıt kulandım.neden olduğunu bılmıyorum

cnm senin biraz zamana ihtiyacın var ..Acın çok taze..İnş bir süre sonra kafanı toparlarsın..Herşey bizim için ..insanlar için cnmm...Hayatta öle ne zaman neyin bizi beklediğini bilemiyoruz...Herşey Allahtan...Sana bol bol sabır diliyorum arkadaşım..Tekrar söylüyorum..Çok üzüldüm((

ahhhh cnm yaaa çok geçmiş olsun ne desem boş ben bebek için çok uğraştım tedavi oldum micro ile hamile kaldım endişelerime hakim olamıyorum.......

rabbim hayırlısını versin kendinde suç arama nice sigara içen anneler var hiçbişey olmadan doğum yapıyolar vitamin bile kullanmıyolar düşün....kader yanii..:teselli:

Canım ense kalınlığı 1,12 ve doktor buna anormal mi dedi yani? Bizim 1,8 çıktı ama normal dedi doktor?

kızlar hıç cvs yaptıran bırını bılıyormusunuz yanı duydunuzmu

Koryon Vilus Numunesi - CVS

CVS hamileliğin 16. haftasına kadar tespit edilemeyecek durumları teşhis etmek için kullanılmaktadır. Bu test genellikle sadece bir kadının anormal bir bebek taşıma riski çok büyükse gerçekleştirilir. 10-14. haftalarda veya ikinci ultrasonda bir problem olabileceği görülürse 18-20. haftalarda gerçekleştirilebilir.

Bu testte tahliller için küçük bir parçası çıkarılan plasentanın konumunu göstermek için gene ultrason kullanılır. Sonuçlar nispeten daha hızlı elde edilir - 2-12 gün. İlk üç ayda CVS testi için düşük oranının ne olduğu kesin değildir, gene de amniocentesis’ten çok az daha yüksek olduğu düşünülmektedir. Ancak, CVS 18. hafta aşamasında uygulanırsa, düşük riski yaklaşık olarak amniocentesis ile aynı olur.

Hamilelikte Neler Yiyebiliriz?

Soya sütü: Tercihe göre çikolatalı, sade ya da vanilyalı olabilir. Bir kutu küçük soya sütünü her zaman çantanızda bulundurun. Böylelikle hamilelik sırasında ihtiyacınız olan günlük kalsiyum ve D vitamini ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

Bir avuç kuru üzüm: Atıştırma ihtiyacınızı da giderecek kuru üzüm, günlük almanız gereken demirin dörtte birini ve protein miktarının da bir kısmını karşılar.

Yoğurt: Kaçınılmaz, hafif, doyurucu...Günlük kalsiyum ihtiyacınızın %25’ini karşılayan bu lezzetli süt ürünü; protein, çeşitli vitamin ve mineraller açısından da besleyicidir.

Hazırlanması kolay tahıl gevrekleri: Hazırları da bulunan müslileri yulaf ezmesi, kuru meyveler ve badem kullanarak kendiniz de hazırlayabilirsiniz.

İyice yıkanmış salata: Dışarıda olduğunuz zamanlarda kafe ve restoranların birbirinden lezzetli salatalarıyla kendinizi ve büyümekte olan bebeğinizi şımartın.

Havuç dilimleri: İnce ince doğrayacağınız havuçları, limonlu sos eşliğinde veya yoğurtla günün her vaktinde yiyebilirsiniz. Karnıbahar, brokoli ve ıspanak gibi sebzeleri akşam yemeğine saklayın.

Az yağlı dil peyniri: Yağ oranı düşük, aynı zamanda lezzetli ve besleyici...

Portakal suyu: Günlük C vitamini ihtiyacınızın yarısını bol bol portakal suyu içerek karşılamış olursunuz. Aynı zamanda kalsiyum ihtiyacınızın da %15’i portakal suyuyla karşılanmaktadır.

Mısır gevrekleri: Ama bunların şeker kaplı olanlarından kaçının, doğal olanlarını tercih edin. İçinizin ezildiğini hissettiğiniz anlar için, bir dakika içinde hazırlayıp tadını çıkarabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…