2009 Mayıs Anneleri

cnm benim başın saolsun:teselli:Ama evet bebişine yansıtmamaya çalış bu acını..Kendine dikkat et...
İnş senin ve hepimizin test sonuçları güsel çıkar...

teşekkürler bilgi için .bakalım bizim minnoş ne yapacak.son gittiğimde çok hareketliydi.

arkadaşlar bende yarın gideceğim inş tekrar ultrasondan bakar doktor
bakalım en son erkeğe benziyor demişti ama belki bu kez kesin bir şet söyler
bende çin takvimine baya takıp kız olcak diyodum ama bakalım çinliler kesin yanıldımı :::))))

pınarcım bilgi için çok sağol bende oğluşumu yarattım şimdiden bakalım
değişirse yeni bir kız tickerı yaparım teyzesi :::)))

Rica ederim canlarım. Yapıp yapıp ekleyin :) Kimin nesi var ne kadarlık takip etmiş oluruzbizde

Aslıcım html olanı değil en altta yazan ticker kısmındaki linki kopyalayacaksın...

Güle güle kullan canım :)

Ama siteler yabancı olduğundan türkçe karakter kullamazsanız daha iyi olur. Yazdıklarınız net okunur. Değişik karakterler çıkmaz yerimseniben

kızlar yaa kasıklarımda iğne batması gibi sızı oluyor normalmi bide göbiş baya büyük bende karnım acıyor halam içten genişleidği için olduğunu söylüyor varmı benim gibi

bugün gittim bir tunik aldım bir hamiş pantolonu ve hamiş gömleği aldım pijama ve eşefmandan kurtalacağım

canım ben nisan annesiyim merak etme oluyor o sancılar bendede halaa var hatta daha cok sol tarafta dr a sordum uzun sürerse saatlerce yani dr a gel ama gelip geçiciden bişey olmaz dedi

merhaba kızlarr

herkez iyi maşşallahh aman allah bozmasınn

kasık ağrısı bendede 1 haftadır varr dün bu yüzden dr a gittim korkumdann ...şükürler olsun bebişim iyiymişş rahim büyüdüğünden dolayı ağrı ve kasılma yapıyormuş ..ama saklambaç oynuyacaz sanırım çünkü 14 haftalık olmasına ragmen cinsiyetini göstermedii benimm nazlı kuzumm :çok üzgünüm: 10 gun sonra tekrar kontrolüm var umarım görürümm :asigim::asigim:

kızlar bende bugün doktora giitim. ama biraz endişelendimbenneyaptımki ya son gördüğüm 3 hafta önceydi. ona göre kocaman olmuş. hatta ilk usg'ye göre bugün 10+3 olacaktı. ama 11+1 çıktı. fakat doktor hanım bu haftalarda kafa kemiklerinin gelişmesi gerektiğini fakat çok net görünmediğini söyledi. o nedenle 2 hafta sonra bi daha gidecez. bu aralar sık kontrol edelim,sonra rutin muayenelere döneriz dedi. inşallah bir sorun çıkmaz bebeğimde arkadaşlar. çıkmasında inşallah ben her hafta da giderim,canıma minnet. bebeğimi sık sık görmek!
bunu duyunca sevincimi bile yaşayamadım:1no2: hareket etmiyordu ilk başta,öylee yatıyordu. niye hareket etmiyor diye sordum. herzaman etmez dedi. aç veya yorgunsan etmeyebilir dedi. sonra karnımı biraz uyardı elindeki alette,sarstı. ayy canım yavrum nazlı nazlı,sanki uykudan yeni uyanmış gibi şööyle bir kollarını,ayaklarını çevirdi. annem ben burdayım dedi sanki bana:Saruboceq:
bu arada ikili test burda yapılmıyormuş

arkadaşlar ben bugün ense kalınlığını ölçtürdüm nt 1.8 mm cıktı drla yarın gorusçem sizin degerler nasıldı

merhaba arkadaşlar... ben de bugun ıkılı test için gittım .. bır sağlık merkezıydi..ense pili olcumu yapıldı 1. 6 çıktı. kan verdım. dr a sordugumda 2. 5 un ustu degerlendırmeye deger dedı.. aslında benım dr um pazartesı gunu randevu verdı asıl olcumu o yapacak cunku bu konuda yurt dısında ihtisas yapmış .ama ben dayanamadım başka bır dr a da gostermek ıstedım.. inşallah herkesın test sonuçları guzel çıkar .. bu arada benım baş agrılarım felaket arttı acaba normal mı ? herkese esenlıkler..

arkadaşlar ben bugün ense kalınlığını ölçtürdüm nt 1.8 mm cıktı drla yarın gorusçem sizin degerler nasıldı

canımm gözün aydınn değerin normal çıkmışş 3 mm üstü olanlar risk grubuna giriyorrmuş gönlünü ferah tut ...a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…