canım evet yarın bir aksilik olmassa gidicem.inşallah iyi çıkar .aslında pek iyi değilim salı akşamı dayım vefat etti.işe bile zor geldim.dün izinliydim.üzüntüden dolayı biraz kasık ağrılarım var.sen nasılsın
Canım inşallah sonuçların iyi çıkar... Benim ilk 3,5 saat karından bakıldı. Ama asi prenses bir türlü yerinde durmayınca mecbur olarak vajinal yoldan en uygun pozisyonu yakalanarak bakıldı... Ama genelde karından bakılıyor...
Canım öncelikle Lilypie : Free Baby Birthday Card bu adrese giriyorsun. Full size ticker kısmını tıklıyorsun... Step 1'den istediğin şekli seçip step 2'ye geçiyorsun. Ordan istediğin bebişi seçip step 3'e geçiyorsun. Ordan üst tarafa son regli tarihini yazıyorsun. Set wording yazan yere istediğin mesajı yazıyorsun. Text above the ticker (optional):
yazan yere istersen ikinci bir cümle yazıyorsun. Create ticker'ı tıklayınca altta ticker kısmında yazan linki kopyalıyosun. Sonra kullanıcı panelinden profil düzenle diyorsun. En altta kilo doğum takip bölümü var. Oraya kopyaladığın linki yapıştırıyorsun... Kolay gelsin...
canım ben nisan annesiyim merak etme oluyor o sancılar bendede halaa var hatta daha cok sol tarafta dr a sordum uzun sürerse saatlerce yani dr a gel ama gelip geçiciden bişey olmaz dedi
arkadaşlar ben bugün ense kalınlığını ölçtürdüm nt 1.8 mm cıktı drla yarın gorusçem sizin degerler nasıldı