- 4 Haziran 2008
- 4.187
- 4
- 43
kızlar bende bugün doktora giitim. ama biraz endişelendimbenneyaptımki ya son gördüğüm 3 hafta önceydi. ona göre kocaman olmuş. hatta ilk usg'ye göre bugün 10+3 olacaktı. ama 11+1 çıktı. fakat doktor hanım bu haftalarda kafa kemiklerinin gelişmesi gerektiğini fakat çok net görünmediğini söyledi. o nedenle 2 hafta sonra bi daha gidecez. bu aralar sık kontrol edelim,sonra rutin muayenelere döneriz dedi. inşallah bir sorun çıkmaz bebeğimde arkadaşlar. çıkmasında inşallah ben her hafta da giderim,canıma minnet. bebeğimi sık sık görmek!
bunu duyunca sevincimi bile yaşayamadım:1no2: hareket etmiyordu ilk başta,öylee yatıyordu. niye hareket etmiyor diye sordum. herzaman etmez dedi. aç veya yorgunsan etmeyebilir dedi. sonra karnımı biraz uyardı elindeki alette,sarstı. ayy canım yavrum nazlı nazlı,sanki uykudan yeni uyanmış gibi şööyle bir kollarını,ayaklarını çevirdi. annem ben burdayım dedi sanki bana:Saruboceq:
bu arada ikili test burda yapılmıyormuş
cerencimm canımm sakın üzme kendini inşallah bir sonraki kontrolünde herşey normal çıkar allahın izniyle ama sen dert edipte bebişinide sakın üzme :1hug::1hug: