2009 Mayıs Anneleri

kızlar bende bugün doktora giitim. ama biraz endişelendimbenneyaptımki ya son gördüğüm 3 hafta önceydi. ona göre kocaman olmuş. hatta ilk usg'ye göre bugün 10+3 olacaktı. ama 11+1 çıktı. fakat doktor hanım bu haftalarda kafa kemiklerinin gelişmesi gerektiğini fakat çok net görünmediğini söyledi. o nedenle 2 hafta sonra bi daha gidecez. bu aralar sık kontrol edelim,sonra rutin muayenelere döneriz dedi. inşallah bir sorun çıkmaz bebeğimde arkadaşlar. çıkmasında inşallah ben her hafta da giderim,canıma minnet. bebeğimi sık sık görmek!
bunu duyunca sevincimi bile yaşayamadım:1no2: hareket etmiyordu ilk başta,öylee yatıyordu. niye hareket etmiyor diye sordum. herzaman etmez dedi. aç veya yorgunsan etmeyebilir dedi. sonra karnımı biraz uyardı elindeki alette,sarstı. ayy canım yavrum nazlı nazlı,sanki uykudan yeni uyanmış gibi şööyle bir kollarını,ayaklarını çevirdi. annem ben burdayım dedi sanki bana:Saruboceq:
bu arada ikili test burda yapılmıyormuş

cerencimm canımm sakın üzme kendini inşallah bir sonraki kontrolünde herşey normal çıkar allahın izniyle ama sen dert edipte bebişinide sakın üzme :1hug::1hug:

cerencim İnş herşey yoluna girer cnm sen stres yapmamaya çalış....

Son düzenleme:
selamlar.ben de 2 li tarama testini yaptırdım ve 1.7 mm çıktı.hafta sonuda kan sonuçlarını alacağız.umarım onlar da güzel çıkar:))

günaydın hanummlarrrrrrr erkenden kalktımmmm evde işi gidenler uyandırdıııı

basımda ağrıyorduuu kalktıkmm

canım evet yarın bir aksilik olmassa gidicem.inşallah iyi çıkar .aslında pek iyi değilim salı akşamı dayım vefat etti.işe bile zor geldim.dün izinliydim.üzüntüden dolayı biraz kasık ağrılarım var.sen nasılsın :nazar:

canım başınız sağolsun kendine dikkat et tatlım üzülmemeye çalış bebişin etkilenmesin annesi
bende iyiym tatlım gelince mesajlaşalım canım gönlünü ferah tut bebişin çok iyi Allahın izniylekaydirigubbakcemile5:nazar:a.s.

kızlar bende bugün doktora giitim. ama biraz endişelendimbenneyaptımki ya son gördüğüm 3 hafta önceydi. ona göre kocaman olmuş. hatta ilk usg'ye göre bugün 10+3 olacaktı. ama 11+1 çıktı. fakat doktor hanım bu haftalarda kafa kemiklerinin gelişmesi gerektiğini fakat çok net görünmediğini söyledi. o nedenle 2 hafta sonra bi daha gidecez. bu aralar sık kontrol edelim,sonra rutin muayenelere döneriz dedi. inşallah bir sorun çıkmaz bebeğimde arkadaşlar. çıkmasında inşallah ben her hafta da giderim,canıma minnet. bebeğimi sık sık görmek!
bunu duyunca sevincimi bile yaşayamadım:1no2: hareket etmiyordu ilk başta,öylee yatıyordu. niye hareket etmiyor diye sordum. herzaman etmez dedi. aç veya yorgunsan etmeyebilir dedi. sonra karnımı biraz uyardı elindeki alette,sarstı. ayy canım yavrum nazlı nazlı,sanki uykudan yeni uyanmış gibi şööyle bir kollarını,ayaklarını çevirdi. annem ben burdayım dedi sanki bana:Saruboceq:
bu arada ikili test burda yapılmıyormuş

Cerencim canım sakın üzme kendini. Benimkide normalde geçtiğimiz hafta 12+1 olması gerekirken 12+5 çıktı. Doktorum "bebeklerin 1 hafta geriden gelmesi nasıl normalse , 1 hafta hatta 15 gün önden gitmesi de o kadar normal dedi. Sıkma canını lütfen. Herşey yolundadır merak etme... İyidir o annesi o iyidir sen merak etme. Hem bak hareket etmiş sana naz bile yapmış annesi :)

arkadaşlar ben bugün ense kalınlığını ölçtürdüm nt 1.8 mm cıktı drla yarın gorusçem sizin degerler nasıldı

Benimde 1,8 çıktı canım. Doktorum 45 yaş üstü olsa yüksek derdik ama senin yaşın için çok normal dedi...

merhaba arkadaşlar... ben de bugun ıkılı test için gittım .. bır sağlık merkezıydi..ense pili olcumu yapıldı 1. 6 çıktı. kan verdım. dr a sordugumda 2. 5 un ustu degerlendırmeye deger dedı.. aslında benım dr um pazartesı gunu randevu verdı asıl olcumu o yapacak cunku bu konuda yurt dısında ihtisas yapmış .ama ben dayanamadım başka bır dr a da gostermek ıstedım.. inşallah herkesın test sonuçları guzel çıkar .. bu arada benım baş agrılarım felaket arttı acaba normal mı ? herkese esenlıkler..

İnşallah herkesin iyi çıkar canım. Benimde test sonuçları bugün çıkacak bakalım. Baş ağrısı bu haftalarda normal. Çünkü bebiş tamamen geliştiği için kan basıncımız artıyormuş ve baş ağrısı çok normal dedi doktorum. Önce bir masaj yap eğer devam ederse minoset iç dedi. Sende dene canım. Çok sayanamaz olursam içiyorum yarım saat sonra geçiyor...

selamlar.ben de 2 li tarama testini yaptırdım ve 1.7 mm çıktı.hafta sonuda kan sonuçlarını alacağız.umarım onlar da güzel çıkar:))

İnşallah canım...

günaydın hanummlarrrrrrr erkenden kalktımmmm evde işi gidenler uyandırdıııı

basımda ağrıyorduuu kalktıkmm

Günaydın canım. Erkencisin :) Ne durumda şimdi başın ? Masaj yap biraz...

canım başınız sağolsun kendine dikkat et tatlım üzülmemeye çalış bebişin etkilenmesin annesi
bende iyiym tatlım gelince mesajlaşalım canım gönlünü ferah tut bebişin çok iyi Allahın izniylekaydirigubbakcemile5:nazar:a.s.

canım çok teşekkür ederim. biraz iyi gibiyim bebişimi düşünmek zorundayım çünkü üzüldüğüm zamanlarda ağrılaırm daha fazla oluyor.çok sağol canım.a.s.

günaydın mayıs anneleri bu guzel hayırlı gunde herkese esenlıkler ve mutluluklar dılıyorum ... bugun guzel bır kahvaltı yaptım .. bugunu tamamen kendıme ayırmayı dusunuyorum .. hafta içinin yorgunlugunu atmak ıcın guzel bır fırsat dıye dusundum ... tv seyredıyorum ama feaketttttt .. ogleden sonra dışarıya cıkayım bıraz dıyorum henuz kıyafet almadım kendıme ..kıyafetlerımın hepsı oluyor ... bayrama inşallah guzel seyler alacagım .. tabii allah kısmet ederse...

günaydın mayıs anneleri bu guzel hayırlı gunde herkese esenlıkler ve mutluluklar dılıyorum ... bugun guzel bır kahvaltı yaptım .. bugunu tamamen kendıme ayırmayı dusunuyorum .. hafta içinin yorgunlugunu atmak ıcın guzel bır fırsat dıye dusundum ... tv seyredıyorum ama feaketttttt .. ogleden sonra dışarıya cıkayım bıraz dıyorum henuz kıyafet almadım kendıme ..kıyafetlerımın hepsı oluyor ... bayrama inşallah guzel seyler alacagım .. tabii allah kısmet ederse...

sanada günaydın canım ohh bebişinle birlikte dinlen biraz işyerindeyim bazen evde olmayı çok özlüyorum

Ohhh iyi yapmışsın canım :) İyice dinlen, keyfine bak...

arkadaşlar bizde bebişimle iş yerinde peynirli sütlü güzel bir kahvaltı yaptık ilk defa kendimi daha mutlu hissettim tiksinmelerim biraz hafifledi gibi inşallah
hepinizi öpüyorum arkadaşlarım

Oh oh herkes keyifte bugün maşşallah :) Bende şöyle peynirli güzel bi omlet yaptım iş yerinde kendime. Yanınada koca bi bardak süt :)

o kadar kötüyümki bu ne zor bıseymıs.bebeğimi alacaklar olmadı olmadı kavusamadık bebeğimle olmadı.4 kasımı beklediğimi bilen arkadaslar vardır belkı ama ben dayanamadım baska bıyrede gıttım yıne problem var.pazartesi kürtaj ve cvs yapılacak.Allahım bunu kımseye yasatmasın mayıs annesı olacaktım bende..
arkadaslar hepinıze sağlıklı hamılelıkler hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza

o kadar kötüyümki bu ne zor bıseymıs.bebeğimi alacaklar olmadı olmadı kavusamadık bebeğimle olmadı.4 kasımı beklediğimi bilen arkadaslar vardır belkı ama ben dayanamadım baska bıyrede gıttım yıne problem var.pazartesi kürtaj ve cvs yapılacak.Allahım bunu kımseye yasatmasın mayıs annesı olacaktım bende..
arkadaslar hepinıze sağlıklı hamılelıkler hayırlı doğumlar diliyorum inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza

canım çok üzüldüm tatlım üzmemeye çalış kendini desemde teselli olmayacak biliyorum problem nedir hayatım

canım geçmiş Allah sabır versin çok üzüldüm

cnm benim seni çok ii anlıyorum.Ben de 2 tane bebişimi kaybettim.Ama kaybettiğime inanmıyorum.Onlar bizi cennet kapısında bekliyor olacaklar inş..Orda kavuşacağız yavrularımıza..Sen de bebşin için bir isim koy cnm.Onunla anarsın inş..
Çok zor bir durum evet ama yapacak bişey de yok cnm..Allahım bu acıyı unutturacak yeni bebişler nasip eder inş sana cnm..senin adına çok üzüldüm:teselli:

ense kalınlığı cok yuksek karın kısmında bı odem var cvs yapılacak.dr down sendromunda ense kalınlığı bu kadar yuksek olmaz kalp yada baska bı organıyla ılgılıdır dedı cvs onerdı ne olduğunu tam olarak anlamamız ıcın ama kurtaj olacagımda kesın yanı umutla yaptırmayın bunu dedı.allahım yıkıldım ya gozyaslarım kurudu artık akmıyo.
2.bı gebelığın olursa cvs sıze yol gosterıcı olur dedı ben daha hamıle olamam yıne aynı sey basıma gelırse kaldıramam

X