2009 Mayıs Anneleri

Koryon Vilus Numunesi - CVS

CVS hamileliğin 16. haftasına kadar tespit edilemeyecek durumları teşhis etmek için kullanılmaktadır. Bu test genellikle sadece bir kadının anormal bir bebek taşıma riski çok büyükse gerçekleştirilir. 10-14. haftalarda veya ikinci ultrasonda bir problem olabileceği görülürse 18-20. haftalarda gerçekleştirilebilir.

Bu testte tahliller için küçük bir parçası çıkarılan plasentanın konumunu göstermek için gene ultrason kullanılır. Sonuçlar nispeten daha hızlı elde edilir - 2-12 gün. İlk üç ayda CVS testi için düşük oranının ne olduğu kesin değildir, gene de amniocentesis’ten çok az daha yüksek olduğu düşünülmektedir. Ancak, CVS 18. hafta aşamasında uygulanırsa, düşük riski yaklaşık olarak amniocentesis ile aynı olur.

canım arsatırdım acaba bırebır yasayan bırebır varmı dıye dusundum allah yasatmasında.ultrason yardımıyla ığneyle gırıp bebeğimin plesantasından doku örneği alacaklar.ankaraya gidecek 1 hafta içindede sonuc gelır dedı dr.
ama ankarayla gorusecek drum.zaten bıze bunu bısey bekleyerek yaptırmayın dedı sadece nedenını oğrenmek için yaptırın dedı.gorüşecek eger oyle oluyorsa once kurtajı yapıp sonra cvs yapacaklar yanı benım tek ıslem gecırmem ıçın.ama havayla temas etmemesı gerekıyo derlerse yıne ıkı işilem gecırıcem hayırlısı dıyorum artık kımse yasamasın bunu

AYVALIK CANIMM RABBİM SABRINI VERSİN TEKRAR BÖYLE Bİ ACI YAŞATMASIN NE SANA NEDE BİR BAŞKASINI ACINI TAHMİN EDEBİLİYORUM ...

YANLIZ SANA ŞÖYLE BİŞEY ANLATMAK İSTİYORUM BENİM Bİ ARKADAŞIM VAR 2 YIL ÖNCE HAMİLE KALDI VE DR LAR % 70 ORANINDA BEBEĞİN MONGOL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER 20 .HAFTAYA KADAR BEKLE AMNİYOSENTEZ YAPACAZ KESİNLEŞECEK DEDİLER ARKADAŞIM 20.HAFTAYA GELMEDEN BAŞKA DR LAR ARAŞTIRDI HEPSİ AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ AMA HİÇ Bİ DR ALMAK İSTEMEDİ BU ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPTI BEBEK ALINSIN DÜŞSÜN DİYE AMA NAFİLE...VE EN SONUNDA AMNİYOSENTEZ YAPILDI SONUC İYİ ÇIKTI VE NUR TOPU GİBİ Bİ OĞLU OLDU ÇOK SAĞLIKLI...ALMIYAN RABBİM ALMIYORRR..

DEMEK İSTEDİĞİM HEMEN ALDIRMA YOLUNA GİTMEDEN BİRAZ DAHA ARAŞTIRSANIZ CANIM FARKLI DR LAR HASTANELER :uhm::uhm:

ANLADIĞIM KADARIYLA SENDE KOLAY HAMİLE KALAMIYORSUNN:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım arsatırdım acaba bırebır yasayan bırebır varmı dıye dusundum allah yasatmasında.ultrason yardımıyla ığneyle gırıp bebeğimin plesantasından doku örneği alacaklar.ankaraya gidecek 1 hafta içindede sonuc gelır dedı dr.
ama ankarayla gorusecek drum.zaten bıze bunu bısey bekleyerek yaptırmayın dedı sadece nedenını oğrenmek için yaptırın dedı.gorüşecek eger oyle oluyorsa once kurtajı yapıp sonra cvs yapacaklar yanı benım tek ıslem gecırmem ıçın.ama havayla temas etmemesı gerekıyo derlerse yıne ıkı işilem gecırıcem hayırlısı dıyorum artık kımse yasamasın bunu

canım doktoruna güveniyorsan eğer düşün bence ilk aşamada kürtajı çünkü bazen yanılmalarda olabiliyor arkadaşımın bebeğinede riskli demişti doktoru aldırmasını söyledi ama başka dr gitti ve riskin olmadığını öğrendi böyle şeyler olabiliyor canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun tatlım

Aynı durum değil biliyorum ama teyzemde hamile olduğunu bilmeden röntgen çektirmişti. 3 doktor alınacak sakat olur dedi ama onlar başka bir profesöre gittiler kesinlikle gerek yok gayet sağlıklı demiş. Şimdi 4,5 yaşında bi kuzumuz var. O yüzden çok iyi düşün. İmkanın varsa bikaç doktora hatta bir profa gözük...

evet canım bencede çünkü doktorlar bazen yanılabliyor.bakılan ultrason bakım şekli bunlar önemli çünkü.

AYVALIK CANIMM RABBİM SABRINI VERSİN TEKRAR BÖYLE Bİ ACI YAŞATMASIN NE SANA NEDE BİR BAŞKASINI ACINI TAHMİN EDEBİLİYORUM ...

YANLIZ SANA ŞÖYLE BİŞEY ANLATMAK İSTİYORUM BENİM Bİ ARKADAŞIM VAR 2 YIL ÖNCE HAMİLE KALDI VE DR LAR % 70 ORANINDA BEBEĞİN MONGOL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER 20 .HAFTAYA KADAR BEKLE AMNİYOSENTEZ YAPACAZ KESİNLEŞECEK DEDİLER ARKADAŞIM 20.HAFTAYA GELMEDEN BAŞKA DR LAR ARAŞTIRDI HEPSİ AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ AMA HİÇ Bİ DR ALMAK İSTEMEDİ BU ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPTI BEBEK ALINSIN DÜŞSÜN DİYE AMA NAFİLE...VE EN SONUNDA AMNİYOSENTEZ YAPILDI SONUC İYİ ÇIKTI VE NUR TOPU GİBİ Bİ OĞLU OLDU ÇOK SAĞLIKLI...ALMIYAN RABBİM ALMIYORRR..

DEMEK İSTEDİĞİM HEMEN ALDIRMA YOLUNA GİTMEDEN BİRAZ DAHA ARAŞTIRSANIZ CANIM FARKLI DR LAR HASTANELER :uhm::uhm:

ANLADIĞIM KADARIYLA SENDE KOLAY HAMİLE KALAMIYORSUNN:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bızde 3 dra gıttık.ense kalınlığı okadar fazlakı hanı en fazla 3 mm olması gerekıyoya 4 yada 5 mm falan olsa inan 30 dra gıdıcem ama gorsen 2 parmak kalınlığında gozukuyo 1,12cm karnındada odem var o bıle gozukuyor.dr dedıkı 12 haftalıktım tam ozaman 12 haftalık bı bbegı olsada sana gostersem dedı yanı daha farklı dedı yuz sıluetı bıle olması gerektığı gıbı değil dedi.yanı normal bı bebek değil bu gebelıkten hıcbırsey beklemeyın dedı.hatta onerısı once kurtajı yapıp benım cvs işlemını yasamamam.yanı kesınlıkle anomalı bı bebek dedı.sonucta cvs yaptırıcaz.Allah kımseye yasatmasın
yok canım ben düşündüğüm ilk ay hamıle kalmıstım rabbım ılk ıstediğim ay nasıp etmıstı

evet ilk bebeğim aşılamayla oldu 4.aşılamam cinsiyet önemli değil tabiki eli ayağı düzgün olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım hepimizde inşallah

kızlar benim göbişim karnım çok tüylendi ve kasık kısmın kaşınıyor sizde böle bişey varmııı

Bende tüylenme yok ama karnım kaşınıyor. Sanırım benim büyük bir göbeğim olacak. Heralde gerilmeye başladı anlamadım...

canım bızde 3 dra gıttık.ense kalınlığı okadar fazlakı hanı en fazla 3 mm olması gerekıyoya 4 yada 5 mm falan olsa inan 30 dra gıdıcem ama gorsen 2 parmak kalınlığında gozukuyo 1,12cm karnındada odem var o bıle gozukuyor.dr dedıkı 12 haftalıktım tam ozaman 12 haftalık bı bbegı olsada sana gostersem dedı yanı daha farklı dedı yuz sıluetı bıle olması gerektığı gıbı değil dedi.yanı normal bı bebek değil bu gebelıkten hıcbırsey beklemeyın dedı.hatta onerısı once kurtajı yapıp benım cvs işlemını yasamamam.yanı kesınlıkle anomalı bı bebek dedı.sonucta cvs yaptırıcaz.Allah kımseye yasatmasın
yok canım ben düşündüğüm ilk ay hamıle kalmıstım rabbım ılk ıstediğim ay nasıp etmıstı

anladım canım hakkında hayırlısı olsun doğru düşünüp doğru kararı verceğinize eminim ..ama kendini sakın yıpratma üzme rabbim tekrar yaşatmasın inşallah...
umarım bi kaç ay sonrada sağlıklı bi şekilde hamile kalırsınn allahın izniylee a.s.a.s.

arkadaşlar ben artık yavaş yavaş çatlak oluşmasın diye krem kullanmaya başlamak istiyorum.göbeğim artık büyümeye başladı kılcal damarlarımda çıkmaya başladı aranızda başlıcak olanlar varmı ve ne kullancaklar

kızlar çatlaklar için badem yağı ve kakao yağı öneriliyor..ben bunlar dışında bişi kullanmayı düşünmüyorumm

canım kakao yapını ben selülitlerim için kullanmıştım ve sonuç müthişdi ve cildi pürüzsüz çok hoş yapıyordu.ama badem yağı tüylenme yapabilir diyorlar.mustela kullanmayı düşünüyorum ben.ama kakao yağıda olabilir.

kızlar benim göbişim karnım çok tüylendi ve kasık kısmın kaşınıyor sizde böle bişey varmııı[/QUOT

canım bende de karın kısmında hafif tüylenme oldu.gebelik döneminde oluyormuş:KK43: ama kaşınma falan şu an yok.:nazar:

benim kasınıyorrr ve tüylendiii çok fena yaaa göbekden baktığında doktorun ödü patlayacak

Bende tüylenme yok ama karnım kaşınıyor. Sanırım benim büyük bir göbeğim olacak. Heralde gerilmeye başladı anlamadım...
benimki büyük bileeee yaaa

arkadaşlar ben artık yavaş yavaş çatlak oluşmasın diye krem kullanmaya başlamak istiyorum.göbeğim artık büyümeye başladı kılcal damarlarımda çıkmaya başladı aranızda başlıcak olanlar varmı ve ne kullancaklar

bende çatlak vardı ilerlemedi daha badem yağ sürünce atlete bulaşmayacakmı yaa nasıl çıkar sonra

canım kakao yapını ben selülitlerim için kullanmıştım ve sonuç müthişdi ve cildi pürüzsüz çok hoş yapıyordu.ama badem yağı tüylenme yapabilir diyorlar.mustela kullanmayı düşünüyorum ben.ama kakao yağıda olabilir.

hımm anladım canım tüylenme olayını hiç hesap etmemiştim canım ozaman kakao kullanırımm...zaten bi çok sitede araştırdım kakao yağı öneriyorlar genelde

benim kasınıyorrr ve tüylendiii çok fena yaaa göbekden baktığında doktorun ödü patlayacak

benimki büyük bileeee yaaa

bende çatlak vardı ilerlemedi daha badem yağ sürünce atlete bulaşmayacakmı yaa nasıl çıkar sonra

canım zaten vücut emiyor hemen ama ben badem yağını tüylenme yapar diye kullanmak istemiyorum kako yağınıda emdikten sonra ıslak bezle silmek lazım yoksa rengi çıkar bence.

canım zaten vücut emiyor hemen ama ben badem yağını tüylenme yapar diye kullanmak istemiyorum kako yağınıda emdikten sonra ıslak bezle silmek lazım yoksa rengi çıkar bence.

evet badem yağaaa tüy yapar yawww zaten ayuu yavrusu gibiyimm o olmazzz

canım onun leke bırakma özelliği yok diye biliyorumm benn

kako yağ yani diyorsunuz onu silersek nasıl etki edecek

X