- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
CANIM LEKE bırakma özelliği yokmuş ilgin arkadaşımız devamlı kullanıyormuş.faydasını görmüş kakao yağının.
canımm ben 13+1 oldumm ama geçen hatfa inanılmaz derecede kasık ağrım vardıı sırf bu yüzden salı gunu dr gittimm ama rahim büyüdüğünden dolayı oluyor dedi ..şüküğr bebeişim iyiyidii
saolasin canim.banada diyorlar ama insan merak ediyor işte.
bende pazartesi sorarım ikili testimiz var çok heyecanlıyım arkadaşlar.bu arada ben 12+3 üm kasıklarımda ağrılar oluyor sizde de varmı
herkes 4.aydan sonra herşey daha güzel olur diyorlar.enerji dolu oluyormuş ,insan bakalım bekleyip görcez.nasılsa geçiyor zaman ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı şimdi 12 allahım sağlıkla huzurla kavuştursun bebişlerimize.
Valla kızlar bugün 13.haftamızı bitirdik çok şükür herşey yoluna girdi. Birtek soğan kokusuna hala hassasmıyım onu test etmedim. Onu da geçersem sorun yok...
evet ben 11 gaftaya yaklaştıkca kusma işi 3-4 günde bire düşütü çok güsell ama halsizlik devam ediyorHERKES 4.Aydan sonra herşey daha güzel olur diyorlar.enerji dolu oluyormuş ,insan bakalım bekleyip görcez.nasılsa geçiyor zaman ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı şimdi 12 allahım sağlıkla huzurla kavuştursun bebişlerimize.
selam kızlar valla benım bulantılarım gecmıyor sanırım hep boyle olucak akşama randevum var ınsallah bebişlerın cınsıyetlerınıde ogrencez
HERKES 4.Aydan sonra herşey daha güzel olur diyorlar.enerji dolu oluyormuş ,insan bakalım bekleyip görcez.nasılsa geçiyor zaman ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı şimdi 12 allahım sağlıkla huzurla kavuştursun bebişlerimize.
selam kızlar valla benım bulantılarım gecmıyor sanırım hep boyle olucak akşama randevum var ınsallah bebişlerın cınsıyetlerınıde ogrencez
CANIM ALLAHA ŞÜKÜR BENİM YEMEKLERDen yana şansım iyiydi.kendim yiyemed,m ama eşime heergün yemek hazırladım.balığından etine tavuğuna kadar.yoksa adamcağız açlıktan ölürdü valla hiç anlamıyor mutfaktan.ben sadece parfüm sigara ve oda parfüm kokularından etkilendim.
ense kalınlığı cok yuksek karın kısmında bı odem var cvs yapılacak.dr down sendromunda ense kalınlığı bu kadar yuksek olmaz kalp yada baska bı organıyla ılgılıdır dedı cvs onerdı ne olduğunu tam olarak anlamamız ıcın ama kurtaj olacagımda kesın yanı umutla yaptırmayın bunu dedı.allahım yıkıldım ya gozyaslarım kurudu artık akmıyo.
2.bı gebelığın olursa cvs sıze yol gosterıcı olur dedı ben daha hamıle olamam yıne aynı sey basıma gelırse kaldıramam