- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yüzden endişelenme cnm,bu testi yaptırmaya gece 23 de gelen bile vardı,ultrason çekildikten sonra 24 satt içinde yaptırman gerekli kan tahlilini
Canım bende muz çok severim ama bu aralar attlı yediğim anda midem bulanıyor. O yüzden tatlı besinleri azcık beklemeye aldım :) Varsa yoksa ekşi, tuzlu :)
kızlar bende yarın 2li teste gidicem kendi doktorunuz değilde başka doktomu bakıyor usgde eşinin gelebiyormu benimki çatlar görmezsede birde kanın sonucunu nezaman alıyorsunuz açmı gittiniz tokmu far ediyormu
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım mide bulantıları geçtimi artık göbişler ne alemde
Senin ki ya sporcu ya da dansöz olacak anlaşılannaniknanik
Aman bu ne hareketlilik.Biz 10 dk da hallettik şkr.Benim bebişimde hareketliydi ama ölçüm yapmamıza hemen izin verdi saolsun yormadı anneciğini babacığını
ay benimde öyle:) tatlı çok severim normalde ama hamileliğimin başından beri hiç canım istemiyor. tuzlu,ekşi şeyler istiyorum. o zaman ikimizinde ekşi birer kızı olacak öyle mi?:roflol:
hani demişler ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyisırnaşık şey
günaydın kızlar ay çok mutluyum bugün dün miniğimi gördüm 2li test için gittik ense kalınlığı1.2mm çıktı doktor iyi dedi tam 2.5 saat aralıklarla bebeğime baktım çok kıpırdadı resmen şov yaptı bize doktor bir türlü ölçemedi bari arada aya kalktım dolaştım anca 2.5 saatin sonunda ölçtürdü 4.9mm olmuş bebeğim kalbini duydum 120 dedi doktor allahım koptum ya çok ağladım amaay kızlar süperdi allahım hepinize nasip etsin buarada bebşim 11hafta 5 günlük hala gerideyiz ama doktor sorun yok dedi
bende de hep tuzlu. peynir olsun çubuk kraker olsun....
ben 2li test için kan verdim sonucu pazartesi cinsiyeti içinde %95 erkek dedi biz kız istemiştik ama hayırlısı olsun[/QUOT
canım hayırlı olsun.
ben 2li test için kan verdim sonucu pazartesi cinsiyeti içinde %95 erkek dedi biz kız istemiştik ama hayırlısı olsun
ben 2li test için kan verdim sonucu pazartesi cinsiyeti içinde %95 erkek dedi biz kız istemiştik ama hayırlısı olsun
Aman ilk oğluşumuz gelliyo sonunda hıı:)Ne mutlu inş sağlıkla gelsin de inş
Yaa ben taa 22 sini nasıl bekleyeceğim..Herkes öğreniyo yavaş yavaş....Bizim babamızda gayet sakin Sonuna kadar öğrenmesem bile farketmez diyoo...Sağlıklı olsunda diyoo.Ama ben çok merak ediyorumm.Ona göre hazırlık yapmak istiyorum.Daha şimdiden odası için planlar kurmaya başladım bilee...Aman o günleri de görürüz inşşşş hepberaber:CüvCüv:
arkadaşlar çok tatli heyecanlar bunlar.
arkadaşlar çok tatli heyecanlar bunlar.
canım bu arada nasılsın ikili testine az kaldı inşallah sorunsuz çıkar sonuçları tatlım
canım evet yarın bir aksilik olmassa gidicem.inşallah iyi çıkar .aslında pek iyi değilim salı akşamı dayım vefat etti.işe bile zor geldim.dün izinliydim.üzüntüden dolayı biraz kasık ağrılarım var.sen nasılsın
8 kasımda da benim randevum var test için.inşallah bebeğimin sağlıklı olduğu haberini alırım.cinsiyetinide çok merak ediyorum.bebişlerinin cinsiyetinide teste öğrenmişsiniz inşallah benim bebişimde gösterirde meraktan kurtarır annesini.
yanlız bişey öğrenmek istiyorum arkadaşlar vajinal ultrasonlamı karından mı bakıyor doktor?
Merhaba arkadaşlar,
şu tickerları nasıl ekliyosunuz biri anlatabilir mi acaba?Çözemedim.