2009 Mayıs Anneleri

Bu yüzden endişelenme cnm,bu testi yaptırmaya gece 23 de gelen bile vardı,ultrason çekildikten sonra 24 satt içinde yaptırman gerekli kan tahlilini

Bu yüzden endişelenme cnm,bu testi yaptırmaya gece 23 de gelen bile vardı,ultrason çekildikten sonra 24 satt içinde yaptırman gerekli kan tahlilini

canım saol şimdi bende konuştum napıcam diye aç tok farketmiyormuş.doktorun bürosunun altında labaratuvar var hemen yaptırıcam kağıdı alınca.çok teşekkür ederim canım yoksa kafama epey takılmıştı.:nazar:

kızlar bende yarın 2li teste gidicem kendi doktorunuz değilde başka doktomu bakıyor usgde eşinin gelebiyormu benimki çatlar görmezsede birde kanın sonucunu nezaman alıyorsunuz açmı gittiniz tokmu far ediyormu

Valla herşeye benim doktorum bakıyor. Usg'de o bakıyor, ölçümü de o yaptı. ama bldiğim tüm kadın doğum doktorları yapamıyormuş. Uzman olmaları gerekiyormuş. Aç tok farketmiyor. Eşin gelebilir. Normal karından bakıyor çünkü...

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım mide bulantıları geçtimi artık göbişler ne alemde

Bulantılarım geçti çok şükür. Sadece tatlı yiyince oluyordu. Dün akşam tatlı yedim test ettim. Artık oda bulantı yapmıyor :) Göbişim bazen çok şişiyor eşim aşırıyor bazen de normal haline dönüyor. Ama görenler anlıyorlar yine de :)

Senin ki ya sporcu ya da dansöz olacak anlaşılannaniknanik
Aman bu ne hareketlilik.Biz 10 dk da hallettik şkr.Benim bebişimde hareketliydi ama ölçüm yapmamıza hemen izin verdi saolsun yormadı anneciğini babacığını:emir_bebek:

Aaaa siz bilmiyosunuz :) Benim prenses bize kıyak geçti. Uzun uzun onu izleyebilelim diye yaptırmadı ölçümü :) Seninde inşallah sonuçların iyi çıkar canım...

ay benimde öyle:) tatlı çok severim normalde ama hamileliğimin başından beri hiç canım istemiyor. tuzlu,ekşi şeyler istiyorum. o zaman ikimizinde ekşi birer kızı olacak öyle mi?:roflol:
hani demişler ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyisırnaşık şey

Benim %90 Ayşe olduğunu söyledi doktorum. Yani bu sözü test ettim onayladım :)

günaydın kızlar ay çok mutluyum bugün dün miniğimi gördüm 2li test için gittik ense kalınlığı1.2mm çıktı doktor iyi dedi tam 2.5 saat aralıklarla bebeğime baktım çok kıpırdadı resmen şov yaptı bize doktor bir türlü ölçemedi bari arada aya kalktım dolaştım anca 2.5 saatin sonunda ölçtürdü 4.9mm olmuş bebeğim kalbini duydum 120 dedi doktor allahım koptum ya çok ağladım amaay kızlar süperdi allahım hepinize nasip etsin buarada bebşim 11hafta 5 günlük hala gerideyiz ama doktor sorun yok dedi

Canım inşallah test sonuçlarında güzel çıkar. Bende yarın alıcam sonuçları. Seninki 2,5 saat benimki tam 4 saat sürdü :) Sonunda yatmayınca doktor en uygun pozisyonda ölçtü :)

ben 2li test için kan verdim sonucu pazartesi cinsiyeti içinde %95 erkek dedi biz kız istemiştik ama hayırlısı olsun

ben 2li test için kan verdim sonucu pazartesi cinsiyeti içinde %95 erkek dedi biz kız istemiştik ama hayırlısı olsun

Hayırlı olsun canım. İnşallah sonuçların iyi çıkar... Eli ayağı düzgün olsun da cinsiyet önemli değil boşver. İlk bebeğin mi senin?

Aman ilk oğluşumuz gelliyo sonunda hıı:)Ne mutlu inş sağlıkla gelsin de inş:nazar:

Yaa ben taa 22 sini nasıl bekleyeceğim..Herkes öğreniyo yavaş yavaş....Bizim babamızda gayet sakin Sonuna kadar öğrenmesem bile farketmez diyoo...Sağlıklı olsunda diyoo.Ama ben çok merak ediyorumm.Ona göre hazırlık yapmak istiyorum.Daha şimdiden odası için planlar kurmaya başladım bilee...Aman o günleri de görürüz inşşşş hepberaber:CüvCüv:

Aman ilk oğluşumuz gelliyo sonunda hıı:)Ne mutlu inş sağlıkla gelsin de inş:nazar:

Yaa ben taa 22 sini nasıl bekleyeceğim..Herkes öğreniyo yavaş yavaş....Bizim babamızda gayet sakin Sonuna kadar öğrenmesem bile farketmez diyoo...Sağlıklı olsunda diyoo.Ama ben çok merak ediyorumm.Ona göre hazırlık yapmak istiyorum.Daha şimdiden odası için planlar kurmaya başladım bilee...Aman o günleri de görürüz inşşşş hepberaber:CüvCüv:

Ay o vakitler hiç geçmiyo zaten :) Bizim babamızda benden heyecanlı. Öğrenmese çatlardı kesin. Bende şimdiden bebek odalarına bakıyorum. Perdeleri nasıl olur, nasıl halı alırım, oraya bi raf koyalık oyuncaklar için diye diye odada dolanıyorum :)

Son düzenleme:
arkadaşlar çok tatli heyecanlar bunlar.

kesinlikle katılıyorum hele ki doğuma az kala yapılan hazırlıklar koşuşturmalar bebişlerimizin minicik kıyafetlerinin yıkanması ütülenmesi dolaplara yerleştirilmesi kesinlikle çok heyecan verici
Allah o günleri hayırlısıyla tüm anne adaylarına yaşatmayı nasip eder inşallaha.s.:nazar:

canım bu arada nasılsın ikili testine az kaldı inşallah sorunsuz çıkar sonuçları tatlım:nazar:

canım evet yarın bir aksilik olmassa gidicem.inşallah iyi çıkar .aslında pek iyi değilim salı akşamı dayım vefat etti.işe bile zor geldim.dün izinliydim.üzüntüden dolayı biraz kasık ağrılarım var.sen nasılsın :nazar:

8 kasımda da benim randevum var test için.inşallah bebeğimin sağlıklı olduğu haberini alırım.cinsiyetinide çok merak ediyorum.bebişlerinin cinsiyetinide teste öğrenmişsiniz inşallah benim bebişimde gösterirde meraktan kurtarır annesini.
yanlız bişey öğrenmek istiyorum arkadaşlar vajinal ultrasonlamı karından mı bakıyor doktor?

canım evet yarın bir aksilik olmassa gidicem.inşallah iyi çıkar .aslında pek iyi değilim salı akşamı dayım vefat etti.işe bile zor geldim.dün izinliydim.üzüntüden dolayı biraz kasık ağrılarım var.sen nasılsın :nazar:

Canım başın sağolsun... Allah rahmet eylesin... Ama kendini fazla üzmemeye çalış. Stres bebişlere hiç iyi değil biliyorsun...

8 kasımda da benim randevum var test için.inşallah bebeğimin sağlıklı olduğu haberini alırım.cinsiyetinide çok merak ediyorum.bebişlerinin cinsiyetinide teste öğrenmişsiniz inşallah benim bebişimde gösterirde meraktan kurtarır annesini.
yanlız bişey öğrenmek istiyorum arkadaşlar vajinal ultrasonlamı karından mı bakıyor doktor?

Canım inşallah sonuçların iyi çıkar... Benim ilk 3,5 saat karından bakıldı. Ama asi prenses bir türlü yerinde durmayınca mecbur olarak vajinal yoldan en uygun pozisyonu yakalanarak bakıldı... Ama genelde karından bakılıyor...

arkadaşlar herkese merhaba
umarım herkes iyidir ben daha iyiiyim yarın ikilitest kan sonuçlarımı almaya gideceğim hayırlı sonuç alıırm inş
bu arda benim bebişiminde ense kalınlığı allaha şükür 1.3 çıktı
yüce rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi nasip etsin inş

Merhaba arkadaşlar,
şu tickerları nasıl ekliyosunuz biri anlatabilir mi acaba?Çözemedim.

Canım öncelikle Lilypie : Free Baby Birthday Card bu adrese giriyorsun. Full size ticker kısmını tıklıyorsun... Step 1'den istediğin şekli seçip step 2'ye geçiyorsun. Ordan istediğin bebişi seçip step 3'e geçiyorsun. Ordan üst tarafa son regli tarihini yazıyorsun. Set wording yazan yere istediğin mesajı yazıyorsun. Text above the ticker (optional):
yazan yere istersen ikinci bir cümle yazıyorsun. Create ticker'ı tıklayınca altta ticker kısmında yazan linki kopyalıyosun. Sonra kullanıcı panelinden profil düzenle diyorsun. En altta kilo doğum takip bölümü var. Oraya kopyaladığın linki yapıştırıyorsun... Kolay gelsin...

X