2009 Mayıs Anneleri

MERHABA 2009 YILININ EN GUZEL ANNERİ!!!!!:lepi::lepi::lepi:

BUGÜN KİMSE GÖRÜNMÜYORR NERDESİNİZ KIZLARRR :eek:klava::eek:klava:

bu arada diş etleri kanıyanınız varmı yaa ...ben fırçalarkenn acayip kanıyorr önceden hiç olmazdı hatta şimdi bazen konuşurken bile kendi kendine kanadığı oluyorr :çok üzgünüm:

mutahhara ikisinide aynı gün yapıyorlar dimi canım kan tahlilinide dimi

evet canim ayni gün yapiliyor :) gerci ben cevap verene kadar sen gidip yaptirmişindir bile :) dün aksam acilmadi bi türlü site..oyuzden cevap veremedim..inşaAllah güzel sonuclar alirsin canim :)

bu arada diş etleri kanıyanınız varmı yaa ...ben fırçalarkenn acayip kanıyorr önceden hiç olmazdı hatta şimdi bazen konuşurken bile kendi kendine kanadığı oluyorr :çok üzgünüm:

aman amannn havaya girdim bu şişko halimle sengözlerimebaksanab hihoyyyt

diş etlerim bazen kaniyor canim..ama dikkat et eger cok kaniyorsa..annem bana hamileyken dişetleri hastalanmiş..bazi bayanlarda olabiliyor :KK66:

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım mide bulantıları geçtimi artık göbişler ne alemde

evet canim ayni gün yapiliyor :) gerci ben cevap verene kadar sen gidip yaptirmişindir bile :) dün aksam acilmadi bi türlü site..oyuzden cevap veremedim..inşaAllah güzel sonuclar alirsin canim :)

aman amannn havaya girdim bu şişko halimle sengözlerimebaksanab hihoyyyt

diş etlerim bazen kaniyor canim..ama dikkat et eger cok kaniyorsa..annem bana hamileyken dişetleri hastalanmiş..bazi bayanlarda olabiliyor :KK66:

boşverr canımm şişkoluğuu hamişliğinn tadını çıkarrrrr :sm_cool::sm_cool:

nasıl olsa doğumdan sonra bebiş sana verdirecekk o kilolarıı ...hihoyyythihoyyyt

canım dişlerimm çok kanaması artarsa gitmeyi düşünüyorum zaten dr a ama umarım artmazz :KK43:

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım mide bulantıları geçtimi artık göbişler ne alemde

saol tatlımm sen nasılsın bebiş nasıl ??kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ayy benimm göbişşş büyüyorr şükürr sırnaşık şeysırnaşık şey

Ay herkes kilo alıyor ben 5 kilo vermişim hamişliğimin başından beri.Halbuki göbişim çıktı göğüslerim şiş.Ben kilo aldığımı düşünüyordum.Tahminimce 65 olmuşumdur herhalde diyordum.(hamişliğimin başında 65 ie başladım sonra az bişe vermiştim yine çıktığımı düşünüyordum)Ama sabah bi tartılayım dedim ve ne göreyim 60 kiloyum inanamadım.Kendimi şişko hissediyorum ama kilo vermişim epey.Aslında zorlada olsa yiyorum.Meyve ağırlıklı yediğim ve bol su içtiğimden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Bi de artık megadiyn vİtamin hapına başladım bulantılarımda hafifledi.Bundan sonra alacağım inş.Artık haftada bi takip etsem ii olacak gibi..450 _500 g almamız gerekiyomuş artık bu haftadan sonra.13 olduk çok şkr:nazar::nazar:

Benimki ilk baktığımızda kafa üstüydü :) Amuda kalkmış şekilde. Sonra 4 saat boyunca sık sık aralıklarla baktık hiç durmadı. Ya sırtını dönüyor, ya ayağa kalkıyor, ya kafa üstü, ya ayaklarını gösteriyor :) Doktor "annesine her yerini göstermek için yapmadığı şebeklik kalmadı" dedi en sonunda. Cidden de her yerini gördük yani :) Karnıma bastırmadı hiç. Arada bir rahim kasılsın oda hissetsin şekil değiştirsin diye öksürttü beni. Ama bizimkine ne fayda. Aynen dönmeye devam etti. En sonunda alttan bakıcam dedi. Vajinal yolla bakıp en uygun pozisyonda ölçüm yaptı canım...

Senin ki ya sporcu ya da dansöz olacak anlaşılannaniknanik
Aman bu ne hareketlilik.Biz 10 dk da hallettik şkr.Benim bebişimde hareketliydi ama ölçüm yapmamıza hemen izin verdi saolsun yormadı anneciğini babacığını:emir_bebek:

güzel mayıs anneleri nasılsınız bugün umarım herşey yolundadır bugün ilk defa kahvaltımı rahat yaptım bulantım çok olmadı ama öğleden sonra yine başladı

Canım bende muz çok severim ama bu aralar attlı yediğim anda midem bulanıyor. O yüzden tatlı besinleri azcık beklemeye aldım :) Varsa yoksa ekşi, tuzlu :)
ay benimde öyle:) tatlı çok severim normalde ama hamileliğimin başından beri hiç canım istemiyor. tuzlu,ekşi şeyler istiyorum. o zaman ikimizinde ekşi birer kızı olacak öyle mi?:roflol:
hani demişler ya ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyisırnaşık şey

EE BENİM NE OLACAKK PEKİİ NE BULSAMM YİYİYORUMM TATLI EKŞİ HİÇ FARK ETMİYORR fisfisfisfisfisfisfisfisfis

DÜNDE DR A GİTTİM BANA 14 HAFTALIK DİYOR AMA NEDENSE BENİM YARAMAZ HALA GÖSTERMİYOO KESİN UTANGAÇ BİŞİ OLCAKK BU :))

günaydın kızlar ay çok mutluyum bugün dün miniğimi gördüm 2li test için gittik ense kalınlığı1.2mm çıktı doktor iyi dedi tam 2.5 saat aralıklarla bebeğime baktım çok kıpırdadı resmen şov yaptı bize doktor bir türlü ölçemedi bari arada aya kalktım dolaştım anca 2.5 saatin sonunda ölçtürdü 4.9mm olmuş bebeğim kalbini duydum 120 dedi doktor allahım koptum ya çok ağladım amaay kızlar süperdi allahım hepinize nasip etsin buarada bebşim 11hafta 5 günlük hala gerideyiz ama doktor sorun yok dedi

evet canım benim felaket kanıyor.arkdaşım hamileyken demişti diş doktoru da dedi.hamilelikteki hormon değişimleriyle alakalıymış.

günaydın kızlar ay çok mutluyum bugün dün miniğimi gördüm 2li test için gittik ense kalınlığı1.2mm çıktı doktor iyi dedi tam 2.5 saat aralıklarla bebeğime baktım çok kıpırdadı resmen şov yaptı bize doktor bir türlü ölçemedi bari arada aya kalktım dolaştım anca 2.5 saatin sonunda ölçtürdü 4.9mm olmuş bebeğim kalbini duydum 120 dedi doktor allahım koptum ya çok ağladım amaay kızlar süperdi allahım hepinize nasip etsin buarada bebşim 11hafta 5 günlük hala gerideyiz ama doktor sorun yok dedi

canım kan tahlilinidemi aynı gün yaptırdın.ben ikili test için pazartesi gidip salıda kan tahlili vericem. ama herkes aynı gün diyor kafam karıştı.

merhaba kızlar site bozuktu ...ben bozuktum ancak gelebildim 3 gündür kusma olayım yoktu dün aksam arka arkaya yaşadım .....halsizleşitm ......

herkes ikiliye gidip bebeğini görmüş yawww ben daha bekliyorum bekliyorum
off geçmiyor günler yaaaaaaaaaaaaa.....13 kasım gelmez bana .......inş.iyidir bebeklerimmm

canım kalp atışımı 120 bana dr. söylemesine göre erkek olucak demekki bakalım doğru tutucakmı çok sevindim senin adına

merhaba kızlar site bozuktu ...ben bozuktum ancak gelebildim 3 gündür kusma olayım yoktu dün aksam arka arkaya yaşadım .....halsizleşitm ......

herkes ikiliye gidip bebeğini görmüş yawww ben daha bekliyorum bekliyorum
off geçmiyor günler yaaaaaaaaaaaaa.....13 kasım gelmez bana .......inş.iyidir bebeklerimmm

aynen canım ya daha 2 hafta var dr. gitmeme bende 15 kasımda gidicem günler geçmiyor

canım kan tahlilinidemi aynı gün yaptırdın.ben ikili test için pazartesi gidip salıda kan tahlili vericem. ama herkes aynı gün diyor kafam karıştı.

cnm ultrason tarihi ile kan alma tarihi aynı gün olmalı,2li test için çünkü ultrasonda bebeğinin crl değeri falan ölçülüyor ya,senden alınan kanda da herşey yolunda mı diye kontrol edilmesi için aynı gün olmalı,bu arada laboratuar teknisyeniyim ,ordan biliyorum için rahat olsun güzelim.

cnm ultrason tarihi ile kan alma tarihi aynı gün olmalı,2li test için çünkü ultrasonda bebeğinin crl değeri falan ölçülüyor ya,senden alınan kanda da herşey yolunda mı diye kontrol edilmesi için aynı gün olmalı,bu arada laboratuar teknisyeniyim ,ordan biliyorum için rahat olsun güzelim.[/QUOTE

canım teşekkür ederim.ama benim doktorum öğleden sonra bürosunda oluyor.ve aç karna yapılıyor dediler bu test için.tok karna olsa hemen yaptırım öğleden sonra nasıl oclak acaba ya off:KK43::KK43:

cnm test için aç tok farketmez ,bende haftaya gidicem 2li test için hatta saat:16 dan sonra,ordan çıkıncada özelde testi yaptırıcam senden sadece kan alacaklar,birde dr.un verdiği kağıdı isteyecekler,bebğinin ve senin bilgilerinin olduğu formu.

X