2009 Mayıs Anneleri

bişey daha soracağım kızlar heryerimde sivilce çıktı sizdede varmı kızlar bu durummmmm

ben de bu gebeliğimde sivilcelendim, yüzümdeki sivilcelerden biri inmeden biri çıkıyor, kız olacakmış bebeğim ondandır belki, çirkinleşiyorum şimdiden :KK70:

Bende de normalde hç sivilce çıkmazken şimdi alnımda minik minik sivilceler var. Geçen gün kolumda kocaman bitane çıkmıştı çok şaşırdırm :)

Bende de normalde hç sivilce çıkmazken şimdi alnımda minik minik sivilceler var. Geçen gün kolumda kocaman bitane çıkmıştı çok şaşırdırm :)

benim yüzümde kollarımda boynumda gerdanımda oooo almış başını gitmiş durumda yaww
saçımda çok yağlanıyor cildimde ayyy bir pasaklı oldum inş.eski enerjime kavuşurum yawww

çok kokoşdum şimdi pasaklı oldumm

canım sıvılce ve kasık agrısı benımde fazla bırde ıkız olunca daha cok hıssedılıyor dırımkızı sen hala progestan kullanıyormusun oda sıvılce yapıyor benım bıraktırdı doktor ama sıvılcelerım var hala

evet canım bendede 2 günüdr sivilceler var sebamed sabun kullanıyorum bugün azaldı gibiler.saçımda pek yağlanma yok.bebişlerimiz için katlancaz artık:)

canım sıvılce ve kasık agrısı benımde fazla bırde ıkız olunca daha cok hıssedılıyor dırımkızı sen hala progestan kullanıyormusun oda sıvılce yapıyor benım bıraktırdı doktor ama sıvılcelerım var hala

cnm sen 3 aya girdin ben daha girmedim gittiğimde sanırım bıraktırır hala kullanıyorum o jel bide o kadar akıntı yapıyorki görmeee gitsin 3 kere çamaşır çıkarıyorum yetişmiyor yaaa....allahtan eşimim iççamaşırcıı hahhaaaa
çok sivilcem var cnm hergün kalktığımda başka yerde çıkıyor kocama diyorum
eeee poponda bile çıkacak adettimi görüyorsun diyor alem adam yaaa

evet canım bendede 2 günüdr sivilceler var sebamed sabun kullanıyorum bugün azaldı gibiler.saçımda pek yağlanma yok.bebişlerimiz için katlancaz artık:)

ben bişey kullanmıyorum ama doktora gittiğimde sorarım yinede kullanayımmı diyee
saçımda yağlanıyorrr bakalım belki şampuan değiştirecem

günaydın mayıs anneleri
hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler inş ben cum agümnü ikili test sonucunu almaya gideceğim doktor banada erkeğe benziyor dedi ama şua nda erken sanırım değişebilir bebişleirmizn cinsiyetleri
kızlar benimde bulantılarım durdu gibi daha az kusuyorum günde 1 falan
ama benim gıcık bir sorunum var çok fazla tükürük salgım var aşırı derecede
doktoruma sordum ve maalesef bazı hamilelerde böyle oluyor dedi merak ediyorum böyle bir sorunu olan varmı

bendede çok tükrük salgısı var ama özellikle midem bulandığı zaman. bulantım geçince oda geçiyor. bence bulantın azalınca seninde azalacaktır. bu arada beni karnımda iğne batmaları çok bugün. inşallah normaldir

Amannn boşverin gitsin :) Kızım güzelliğimi alıyo diyorum bende her aynaya bakışımda :)

Ya valla 83 aralık doğumluyum. Heralde 25 sayılıyorum. 25'e göre erkek çıkıyor yani yanlış canım... Tabi doktor %90 dedi. Yine de yanılma payı var. Bakarsın bidahaki kontrole erkek oluverir bizimki :)

kızlar benim de çin takvimine göre kız ama doktor erkeğe benziyor dedi
bakalım belki benimde kıza dönüşüverir.

merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı huzurlu ve mutlu bır hafta dılıyorum .. herkes mutlu ne guzel !! allah bozmasın .. tam ikili test zamanları inşallah herkesın test sonucu sorunsuz güzel çıkar...ben de bu perşembe yaptıracağım nasıpse ..ama ben ikinci bır doktora daha gıtmeyı dusunuyorum farklı bır goz daha baksın ıstıyorum .. inşallah hayırlı sonuçlar alırız ...

X