Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim bu dönemde kasık ağrım oluyor çok şiddetli değil normalmi kızlar
Bende de normalde hç sivilce çıkmazken şimdi alnımda minik minik sivilceler var. Geçen gün kolumda kocaman bitane çıkmıştı çok şaşırdırm :)
canım sıvılce ve kasık agrısı benımde fazla bırde ıkız olunca daha cok hıssedılıyor dırımkızı sen hala progestan kullanıyormusun oda sıvılce yapıyor benım bıraktırdı doktor ama sıvılcelerım var hala
evet canım bendede 2 günüdr sivilceler var sebamed sabun kullanıyorum bugün azaldı gibiler.saçımda pek yağlanma yok.bebişlerimiz için katlancaz artık:)
günaydın mayıs anneleri
hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler inş ben cum agümnü ikili test sonucunu almaya gideceğim doktor banada erkeğe benziyor dedi ama şua nda erken sanırım değişebilir bebişleirmizn cinsiyetleri
kızlar benimde bulantılarım durdu gibi daha az kusuyorum günde 1 falan
ama benim gıcık bir sorunum var çok fazla tükürük salgım var aşırı derecede
doktoruma sordum ve maalesef bazı hamilelerde böyle oluyor dedi merak ediyorum böyle bir sorunu olan varmı
Amannn boşverin gitsin :) Kızım güzelliğimi alıyo diyorum bende her aynaya bakışımda :)
Amannn boşverin gitsin :) Kızım güzelliğimi alıyo diyorum bende her aynaya bakışımda :)
BENİM İKİSİDEMİ KIZ OLUYOR O ZAMAN ÇİRKİNLEŞİYORUM YAAA
:roflol:
Alemsin ya :) Sağlıklı olsunlar da gerisi boş