2009 Mayıs Anneleri

günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz bakim bebişlerimizle yeni bi güne merhaba diyelimm

merhaba kızlar
herkesin günü aydın olsun
benim yarın 12 haftam doluyor inşallah
sizlere şunu soracaktım, siz karnınızı hissetmeye başladınızmı, bende biraz şişlik ve sertlik var
bi de şu linea nigra diye çizgi yavaş yavaş gözükmeye başladı
sizlerde nasıl
sevgiler

merhaba kızlar. ben dün çok iyiydim akşam 8 e kadar sonra yin bulantı- halsizlik. bugün sabah bulantı ile kalktım. şimdi bulantı yok ama sanırsın 1 kamyon taş taşıdım. kolumu kaldıramıyorum. sık sık neffes alıyorum çoook yorgubnum. ama şu bulantı ve mide kazınması olmasında azıyım.
bu arada ben 11+5 oldum. karnım dümdüz hiç bişi yok. bende bekliyorum çıkmasını. hadi bakalım hayırlısı

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR HERKEZ NASIL BAKALIM BUGUN KİMSELER GÖRÜNMÜYOR??

BENİM BULANTIM FALAN YOK ŞÜKÜR AMA DÜNDEN BERİ SOL TARAFIMDA KASIK AĞRISINA BENZER Bİ AĞRI VAR SANKİ BİŞİLER BATIYORR SİZDEDE OLUYOR MU :uhm::uhm: BEN 12+3 OLDUM
HEPİNİZE SAĞLIKLI HAMİLELİK DİLERİMM...a.s.a.s.

anaaaaaaaaaa bende koca göbiş varrr 6 aylık gibiyimmm dobişim bennnnnnnn

benimde karnım büyük amaaa bebişten diil, göbişten-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile2 kociş dalga geçiyo hep benlemirmirmirmir

benimde karnım büyük amaaa bebişten diil, göbişten-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile2 kociş dalga geçiyo hep benlemirmirmirmir

şimdi ben kilo almadım ama karnım şiş kasık kısmım sert anlamadım gitti
kocamda artık sana hamiş kıyafeti lazım diyor .....utanıyorum 2,5 aylık hamişim demeye
allahtan iki bebek var yırttımoradan

ahh canımm ne utanıyosunn yahuu gurur duy bencee...
KEŞKE BENİMM GÖBİŞŞ KOCAMANNN OLSAAA :))

merhaba arkadaşlar :)

biz de 13 haftalık olduk artık :)

ikili testimiz yapılacak, aç karınla mı gitmem gerekiyor benim test için ?

bu arada bebişim kız :)

bu arada bebişim kız :)[/Q

:sm_cool::sm_cool:OHH NE GÜSEL CİNSİYETLER TEK TEK ÇIKIYOR ORTAYA ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN CANIMM ..NE ZAMAN ÖĞRENDİN??

BU ARADA İKİLİ TEST İÇİN AÇ YADA YADA TOK KARIN FARK ETMİYORR..AMA BEN YİNE NE OLUR OLMAZ DİYE AÇ GİTMİŞTİM ...

gurur duymazmıyımmmmmmmmmmmmmmm ama göbiş çok büyük

yoksaa 100 kiloda olsam hiç umrumda değil herşey onlar için

BİLİYORUMM CANIMMM TABİKİİ ÖYLEDİR AMA OLSUNN KIS NE GUSEL ERKENDEN TADINI ÇIKAR BENİM KİMSE ANLAMIYORR SADECE BEN DAR KAZAKLAR GİYİNCE VE GÖBİŞİMİ AÇINCA BAYA FARK EDİYOR..ASLINDA Bİ ARA GÖBİŞLERİMİZİN RESMİNİ ÇEKİP KOYSAK NE GUSEL OLURR :kahve::kahve:

merhaba hanimlar a.s.
yarin ikili testimi yaptircam inşaAllah..şimdiden gerginim nedense..heycanlandim sanirim :) sonuc ne kadar zamanda aliniyor bilen varmi? gerçi yarin ögrenirim ama şimdi merak ettim birden :) bu arada hanimlar nette ikili test hakkindaki yazilari okuyorum da bu cok cetrefilli bi işmiş..muhakkak sizde okumussunuzdur..ayni cocuk,ayni zaman içinde cok farkli ölçüler verebiliyormus..mm'lik farklar cok önemli bu ölçümlerde..ama işte bu ölçümü yapan kişi gerçekten iyi ölçmeli..aman ya okudukca,bildikçe gerginligim artiyor,panikliyorum :)

inşaAllah hepimiz saglikla atlatiriz ve güzel,olumlu sonuclar aliriz tez zamanda..

bu arada bebişim kız :)

aman da amannnn kiz yegenimiz geliyor kaydirigubbakcemile2 bakalim diger yegenlerimizin cinsiyetleri ne olcak :) ya ama cok erken degilmi cinsiyet için?

bu arada ikili test için tatli bişeyler yiyip git canim..yani bana öyle dediler :) bende yarin yaptircam inşaAllah :KK66: he bide tuvalete sıkışmış ol dedi..ultrasondan daha iyi görüntü aliniyormus mesane dolu olunca :)

dr ense kalınlığını ölçtü dünkü kontrolde, yarın sanırım sadece kan alınacak benden, tam da bilgim yok aslında sadece kan alırlar heralde tekrar ultrasına almazlar beni

merhaba hanimlar a.s.
yarin ikili testimi yaptircam inşaAllah..şimdiden gerginim nedense..heycanlandim sanirim :) sonuc ne kadar zamanda aliniyor bilen varmi? gerçi yarin ögrenirim ama şimdi merak ettim birden :) bu arada hanimlar nette ikili test hakkindaki yazilari okuyorum da bu cok cetrefilli bi işmiş..muhakkak sizde okumussunuzdur..ayni cocuk,ayni zaman içinde cok farkli ölçüler verebiliyormus..mm'lik farklar cok önemli bu ölçümlerde..ama işte bu ölçümü yapan kişi gerçekten iyi ölçmeli..aman ya okudukca,bildikçe gerginligim artiyor,panikliyorum :)

inşaAllah hepimiz saglikla atlatiriz ve güzel,olumlu sonuclar aliriz tez zamanda..

canım ense kalınlığını <zaten hemen söylüyor ama kan 1 haftada cıkıyor sonuç...
dr ların tecrübeli olması çok önemli tabi benim bebeiş biraz harekliydi o durana kadar dr bekledi tabi benim işime geldi çünkü o süre içinde sürekli bebeişimi bekledimm..en sonunda dr bu yaramaz dursada ölçsek dedi o an akıllı bebişim:nazar: durdu ve ölçü hemen ama ölçüm yapıldığı günün kanın verilmesi önem taşıyor benim bildiğim kadarıyla bende nette cok araştirmıştım

X