2009 Mayıs Anneleri

10 Haftalık hamileyim inşallah mayısta anne olucam.Ben size şunu sormak istiyorum.Malesef ben günde 2 tane sigara içiyorum böyle birşey yapan varmı

bende günde bir pakete yakın içiyodum arkadaşım ama yavrumun varlığını öğrendiğim andan itibaren bi tane bile içmedim çok şükür bıraktım sende yapabilirsin lütfen içme yazık o minicik kalbe

aynen bende 1 paket içiyordum ama şimdi hiç canım istemiyor zaten istesede içmem allah korusun bebeğinde bi problem olsa kendini suçlu hissetmez misin? böle düşün

işte o çok güzel birşey değilmi.çok heyecan verici..

süperrrrrrrrr bi duygu hihoyyyt

aynıymışız. ne güzel. benim de bugün 8 hafta 5 gün ve ve ben de bugün gittimdoktora kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Canım ben senin yazını kopyalayıp çok güzel bir duygu değilmi dedim :)
ben dün 9+1 idim.gerçi aramızda fazla fark yok.bende geçtiğimiz c.tesi gitmiştim..

canım benim bildiğim kadarıylada bütün dr lar ikili testi öneriyor ...eger ikili testte sorun cıkarsa üçlü yapılıyor diye biliyorummm

evet banada doktorum dedi.eğer ikili testte sorun çıkmazsa isterseniz yaptırırsınız ama biz gerek görmüyoruz 3 lü teste dedi.

kızlar ben yaklasık 3 haftadır ilaçlarımı alamıyorum cok şiddetli mide bulantım var hala azalmadı bile

günaydın kızlar çok güsel bir hafta geçirdim ama dün aksam kusma şovu yaptım ne yedim ne içtim kustum 3 gündür baş ağrım 2 gündür şiddetlendi .....sanırım kusmalarımız 3 ayı doldurunca geçecek inş......allah herkesin yardımcısı olsunn

günaydın kızlar çok güsel bir hafta geçirdim ama dün aksam kusma şovu yaptım ne yedim ne içtim kustum 3 gündür baş ağrım 2 gündür şiddetlendi .....sanırım kusmalarımız 3 ayı doldurunca geçecek inş......allah herkesin yardımcısı olsunn

canım bende a.s.a.s. sürekli çıkarıyorum üç ay bitince kesilir dedi doktorum hayırlı hamilelikler dilerim

10 Haftalık hamileyim inşallah mayısta anne olucam.Ben size şunu sormak istiyorum.Malesef ben günde 2 tane sigara içiyorum böyle birşey yapan varmı

canım bebeğini düşün minik bedenine zarar veriyorsun sigara içerek benim arkadaşım hamileliğinde içti ve 7 aylık erken doğum yaptı ve bebekte yeterince gelişmediği için 2 ay küvezde kaldı bence içindeki küçük meleği düşün annesi:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

kızlarr nihayet haftalar sonra iştahla bişeyler yiyebildim valla özlemişim bulantısız tiksintisiz yemek yemeyi bu arada aşerme durumları ne vaziyette ben mısır istemiştim annecim almış saolsun

canım çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına sevgilerrra.s.

canım bende a.s.a.s. sürekli çıkarıyorum üç ay bitince kesilir dedi doktorum hayırlı hamilelikler dilerim

cnm yaa inş... o kadar fena bir durumki dün boğazım ağrıyordu artık şaşırdım kavun istedim gitti aldı eşim ama ben onu yerken bile fana oluyorumm............

allah kimseye çok kusmuklu hamiş yasatmasın acaba ikizler ondanmı böle diyorum amaa herkes aynı hemen hemenn

merhabalar bende 11 haftalık hamileyim. Dün akam dişim çok ağrıdı. Doktoruma danışdım. Diş hekimine gideblirsin dedi ama bebişime zarar gelir mi diye kokuyorum. Aranızda diş ağrısı çeken var mı?

merhabalar bende 11 haftalık hamileyim. Dün akam dişim çok ağrıdı. Doktoruma danışdım. Diş hekimine gideblirsin dedi ama bebişime zarar gelir mi diye kokuyorum. Aranızda diş ağrısı çeken var mı?

geçmiş olsun cnm bende öle bir sorun yok aman allah korusun olmasında

sende git cnm diş doktoru ona göre bişey yapar hamişken zaten çok çözüm üretemiyolar ama git korkma hekim bilir ne yapacağını

geçmiş olsun cnm bende öle bir sorun yok aman allah korusun olmasında

sende git cnm diş doktoru ona göre bişey yapar hamişken zaten çok çözüm üretemiyolar ama git korkma hekim bilir ne yapacağını
Çok teşekkür ederim canım inşallah kolayca bir doktorum, dişlerize iyi bakın gerçekten hamileyken çok zor oluyor diş ağrısı

Çok teşekkür ederim canım inşallah kolayca bir doktorum, dişlerize iyi bakın gerçekten hamileyken çok zor oluyor diş ağrısı

evet çok zor diş bakımı hamişken yaa mesela ben dişlerimi fırçalamakta zorluk çekiyorum aşırı bulantım kusmam var nasıl fırçalıyacam?
ve kusuyorum sürekli kustukdan sonrada fırça lazım ama yapamıyorum

bende dişçimi arayıp sormam lazım yoksa zorlanacak gibiyiz

evet çok zor diş bakımı hamişken yaa mesela ben dişlerimi fırçalamakta zorluk çekiyorum aşırı bulantım kusmam var nasıl fırçalıyacam?
ve kusuyorum sürekli kustukdan sonrada fırça lazım ama yapamıyorum

bende dişçimi arayıp sormam lazım yoksa zorlanacak gibiyiz

Evet evet ihmal etme mutlaka ara ve önereceği bir diş macunu kullanmaya başla...

slm kıslarr...
Bugün dr a dittimm.İkili testimiz yapıldı..haftaya sonuç alacağız inş..
bebişim 6 cm boyuna ulaşmış..cinsiyet konusunda henüz bi fikir yoktu ..Maalesef 22 kasımı bekleyeceğim.Yeni randevu tarihim bu çünkü..
Ama bebişimi sağlıklı görmek onun hareketlerini izlemek yine çok mutlu etti beni:nazar:
12 haftamızı doldurduk 13 e devam ediyoruz bakalım..Allahım sağlıkla bu mutluluğumuzu devam ettirsin inş...Hepimizinnn inş:CüvCüv:

:nazar:
slm kıslarr...
bebişim 6 cm boyuna ulaşmış..cinsiyet konusunda henüz bi fikir yoktu ..Maalesef 22 kasımı bekleyeceğim.Yeni randevu tarihim bu çünkü..
Ama bebişimi sağlıklı görmek onun hareketlerini izlemek yine çok mutlu etti beni:nazar:
12 haftamızı doldurduk 13 e devam ediyoruz bakalım..Allahım sağlıkla bu mutluluğumuzu devam ettirsin inş...Hepimizinnn inş:CüvCüv:

canım çok sevındım senın adına maşallah dıyelım.Bak 1 ay sonrada cınsıyetını oğrenırsın..
Hepimiz hayırlı haberlerle çıkarız ,inşallah bu testlerden :nazar: :nazar:

slm kıslarr...

canım hayırlısıyla inşallah temiz çıkar testin sonucu
benimde 20 kasımda ikili testim var Allahım hepimizi sorunsuz sağlıklı hamilelikler nasip eder inşallah canıma.s.:nazar:

:nazar:

canım çok sevındım senın adına maşallah dıyelım.Bak 1 ay sonrada cınsıyetını oğrenırsın..
Hepimiz hayırlı haberlerle çıkarız ,inşallah bu testlerden :nazar: :nazar:

inş cnm...Senin için de dua ediyorum.Herşey yolunda olacak inş...Sakın kötü düşünme...
Cici bebişlerimizin heyecanını hep paylaşacağız inş:1hug:

merhaba kızlar benimde ikili testtim 13 kasım iple çekiyorum ikisinide net göreceğim için
13 ekimde gittik en son merakla bekliyorum günler geçmiyor bana ......

inş.güsel haberlerle geliriz.....

bende kusma işi ful devam ediyor inş.en yakın zamanda geçer

X