2009 Mayıs Anneleri

BİLİYORUMM CANIMMM TABİKİİ ÖYLEDİR AMA OLSUNN KIS NE GUSEL ERKENDEN TADINI ÇIKAR BENİM KİMSE ANLAMIYORR SADECE BEN DAR KAZAKLAR GİYİNCE VE GÖBİŞİMİ AÇINCA BAYA FARK EDİYOR..ASLINDA Bİ ARA GÖBİŞLERİMİZİN RESMİNİ ÇEKİP KOYSAK NE GUSEL OLURR :kahve::kahve:

ayyy göbişimi koymam hehehehehe :eek:utanırım yinede koca göbeğim bennn 3 ayımıza girelim o zaman gere gere dolaşacam

arkadaşım bebeğin kızmış çokkkk sevindim sağlıcakla kucağına all ne güsel yaa erkenden öğrenmişsin bide kızlar kendini çabuk göstermez derler acaba bizde öğrenebilirmiyiz yawww ikitaneye hiçbişey diyemiyorum ....ama çok özledim bebeklerimi iyilermi acaba içerde yaaa

ayyy göbişimi koymam hehehehehe :eek:utanırım yinede koca göbeğim bennn 3 ayımıza girelim o zaman gere gere dolaşacam

arkadaşım bebeğin kızmış çokkkk sevindim sağlıcakla kucağına all ne güsel yaa erkenden öğrenmişsin bide kızlar kendini çabuk göstermez derler acaba bizde öğrenebilirmiyiz yawww ikitaneye hiçbişey diyemiyorum ....ama çok özledim bebeklerimi iyilermi acaba içerde yaaa

bende çokkk çokk özledimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: en son geçen hafta gördüm ve anca allah kısmet ederse 15 gun sonra göricem ama günler hiç geçmiyorrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende çokkk çokk özledimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: en son geçen hafta gördüm ve anca allah kısmet ederse 15 gun sonra göricem ama günler hiç geçmiyorrr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Günaydın kızlar !!!
o günler banada hiç geçmiyor.bende çok özlüyorum bebişimi.ben şuanda 9+4 üm daha.ikili testime çok var.3 hafta.. ama ben 2 hafta sonra gideceğim.bebeğin gelişme takibi için.bu arada karın derseniz benimkini görün.dirimkızı snein yine ikiz hiç utanma .bei görseniz 5 6 aylık va gibi.bazen iniyor ama genelde şişik dolaşıyorum.ben 1 aydır hamile kıyafetlerimi giyiyorum kendi pantolonlarım olmuyor.zaten biraz göbiş vardı bende.ama şimdi gören anlar hemen.:))) benim hiç kusmam olmadı.ama miğde bulşantım çok oluyor v miğde ekşimem.acıkınca çok miğdem yanıyor ve sürekli bieşyler yiyiyorum.toplam 4 kilo aldım..vah halime.

günaydın mayıs anneleri
hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler inş ben cum agümnü ikili test sonucunu almaya gideceğim doktor banada erkeğe benziyor dedi ama şua nda erken sanırım değişebilir bebişleirmizn cinsiyetleri
kızlar benimde bulantılarım durdu gibi daha az kusuyorum günde 1 falan
ama benim gıcık bir sorunum var çok fazla tükürük salgım var aşırı derecede
doktoruma sordum ve maalesef bazı hamilelerde böyle oluyor dedi merak ediyorum böyle bir sorunu olan varmı

Günaydın kızlar !!!
o günler banada hiç geçmiyor.bende çok özlüyorum bebişimi.ben şuanda 9+4 üm daha.ikili testime çok var.3 hafta.. ama ben 2 hafta sonra gideceğim.bebeğin gelişme takibi için.bu arada karın derseniz benimkini görün.dirimkızı snein yine ikiz hiç utanma .bei görseniz 5 6 aylık va gibi.bazen iniyor ama genelde şişik dolaşıyorum.ben 1 aydır hamile kıyafetlerimi giyiyorum kendi pantolonlarım olmuyor.zaten biraz göbiş vardı bende.ama şimdi gören anlar hemen.:))) benim hiç kusmam olmadı.ama miğde bulşantım çok oluyor v miğde ekşimem.acıkınca çok miğdem yanıyor ve sürekli bieşyler yiyiyorum.toplam 4 kilo aldım..vah halime.

Günaydın kızlar,
bendede mide bulantısı oluyor nedense akşamları oluyor ama hiç kusmadım ,belki kussam rahatlıycam çünkü çok rahatsızlık veriyor,son 1 haftadır akşamları devamlı olmaya başladım herkesin düzeliyor şimdi bizmmi başlıycak yaww anlamadım gitti,bende bebişimi çok özledim daha 3hafta var görmeme.

Efenüm yağmurlu bir İstanbul sabahından size kociminnnnnn günaydınlar, mutluluklar, iyi bir hafta dilekleri hihoyyyt

Mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular hihoyyyt

Malum cumartesi kuzumuzu görmeye ve ikili testini yaptırmaya gittik teyzeleriiiii...

Kuzum 7cm olmuş, bir görseniz. Keyfi yerinde sürekli dönüyor. Test için 4 saat boyunca yatsın da bir ense kalınlığı ölçümü yapılsın diye bekledik. Ama ne hikmet. Bizimki bir amuda kalkıyor, bir ayağa kalkıyor, bir sırtını dönüyor, bir parmağını emiyor, hatta hıçkırıyor :) Şaka gibiydi. Doktor bile şok oldu. Hiç durmuyor yerinde. Bu doğunca yandın sen bununla dedi :) Eşimde "Anası sincap gibi ordan oraya zıplıyor çocuk içerde ne yapsın" diyo :) 4. saatin sonunda baktık bunun yatacağı yok en uygun pozisyonda ölçüm yaptı doktor. Kalınlık 1,8 çıktı. Normal dedi doktor. Kan sonuçlarını da kısmetse cuma günü alacağız... Hepinize selamı var hihoyyyt

Bu arada bizimki %90 prensesmiş :) Alın size amuda kalkmış resmi hihoyyyt

image131tq6.jpg

sen yine 15 gün sonra görecekmişsin cnm ben en son 13 ekimde gördüm ve 13 kasımda görecem tam 1 ay birçok arkadaşım normal merak etme diyor
başka hastaneye gidip bakem dedim güvenemedim zırt pırt ultrasonda iyi değil dediler öle bekliyorum iştee

Günaydın kızlar !!!
bende 6 aylık gibiyim merak etme midemdende hertürlü şikayetim var yanma ekşime
kusma bulantı ne ararsan

günaydın mayıs anneleri
hepimize sağlıklı sıhhatli hamilelikler inş ben cum agümnü ikili test sonucunu almaya gideceğim doktor banada erkeğe benziyor dedi ama şua nda erken sanırım değişebilir bebişleirmizn cinsiyetleri
kızlar benimde bulantılarım durdu gibi daha az kusuyorum günde 1 falan
ama benim gıcık bir sorunum var çok fazla tükürük salgım var aşırı derecede
doktoruma sordum ve maalesef bazı hamilelerde böyle oluyor dedi merak ediyorum böyle bir sorunu olan varmı

cnm bendede var hatta boğulcak gibi oluyorum tükürüktennn hahahaakaydirigubbakcemile3

Efenüm yağmurlu bir İstanbul sabahından size kociminnnnnn günaydınlar, mutluluklar, iyi bir hafta dilekleri hihoyyyt

Malum cumartesi kuzumuzu görmeye ve ikili testini yaptırmaya gittik teyzeleriiiii...

Kuzum 7cm olmuş, bir görseniz. Keyfi yerinde sürekli dönüyor. Test için 4 saat boyunca yatsın da bir ense kalınlığı ölçümü yapılsın diye bekledik. Ama ne hikmet. Bizimki bir amuda kalkıyor, bir ayağa kalkıyor, bir sırtını dönüyor, bir parmağını emiyor, hatta hıçkırıyor :) Şaka gibiydi. Doktor bile şok oldu. Hiç durmuyor yerinde. Bu doğunca yandın sen bununla dedi :) Eşimde "Anası sincap gibi ordan oraya zıplıyor çocuk içerde ne yapsın" diyo :) 4. saatin sonunda baktık bunun yatacağı yok en uygun pozisyonda ölçüm yaptı doktor. Kalınlık 1,8 çıktı. Normal dedi doktor. Kan sonuçlarını da kısmetse cuma günü alacağız... Hepinize selamı var hihoyyyt

image131tq6.jpg

aman aman bu ne keyiffff günaydın efendim deme gördün demek prenses olacak heee hadi gözün aydın cnm çok güsel yaaa bu arada kaç haftalıksın cnm ?

ben bu gece rüyamda kızlar bebeklerimi gördüm topaç gibi sarısın beyaz tenli(anasıda babasıda sarısın ) bebekler gördüm biri kesin erkekdi altını temizliyordum ikiside erkeğe benziyordu ama birinin altını temizlerken diyordumki oğlum neden altını açınca çiş yapıyorsun diğeride eşimdeymiş düzgün tumuyor diye içim gidiyordu ...

allahım rüyası bile beni mest etti gerçeği nasıl olur bilmem

image131tq6.jpg
[/QUOTE

canım allah herkese nasip etsin inşallah.bende yarın gitcektim ama 1 hafta sonraya kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorum.sende bebişine selam seöyle bizden:):nazar:

aman aman bu ne keyiffff günaydın efendim deme gördün demek prenses olacak heee hadi gözün aydın cnm çok güsel yaaa bu arada kaç haftalıksın cnm ?

Sağolasın canım benim. Evet pek bir keyifliydi. Yeirnde duramadı bizimki :) 13+3 olduk canım...

ben bu gece rüyamda kızlar bebeklerimi gördüm topaç gibi sarısın beyaz tenli(anasıda babasıda sarısın ) bebekler gördüm biri kesin erkekdi altını temizliyordum ikiside erkeğe benziyordu ama birinin altını temizlerken diyordumki oğlum neden altını açınca çiş yapıyorsun diğeride eşimdeymiş düzgün tumuyor diye içim gidiyordu ...

allahım rüyası bile beni mest etti gerçeği nasıl olur bilmem

Ayyy Allah hepimize sağlıkla o günleri görmeyi nasip etsin inşallah... Ekranda görmek bile bu kadar heyecanlandırırken kucağımda düşünemiyorum :)

Canım allah herkese nasip etsin inşallah.bende yarın gitcektim ama 1 hafta sonraya kaldı bende sabırsızlıkla bekliyorum.sende bebişine selam seöyle bizden:):nazar:

Amin canım benim sağolasın. Hepinizin selamını ilettim :) Hadi bakalım sıra sende. İnşallah sonuçlarımızda tertemiz çıkar hepimizin. Bakarsın sende öğrenirsin cinsiyetini belli mi olur :)

Son düzenleme:
bende ikili için gittiğimde 12artı 2 olacağım çok heycanlıyım çokkkkkkkk

inş. büyümüşlerdir cnm seninki çok hareketli dedin
hissediyormusun peki ?

bende ikili için gittiğimde 12artı 2 olacağım çok heycanlıyım çokkkkkkkk

inş. büyümüşlerdir cnm seninki çok hareketli dedin
hissediyormusun peki ?

İnşallah canım benim. Sende gör bak hareketlerini nasıl güzel :) hemde seninki çifte sevinç :)

Ben henüz hissetmiyorum ama doktorumun söylediğine göre bu hareketliliği en fazla 1 aya kalmaz hissedersin dedi :)

günaydın mayıs anneleri bebişlerimiz büyüyor hayırlısıyla ohh ne güzel

Günaydın canım. Evet vakit geçiyor vallahi... Sen nasılsın bakalım?

günaydın arkadaşlar bende cumartesi günü ikili test için gittim.Herşey cok güzeldi cok heceyanlandım ben ya ense kalınlığını ölçtü doktor normal cok iyi dedi.kan sonuşlarınıda yarın vericek ama %1000 güzel olucak dedi.Artık tehlikeyi atlamışız teyzeleri darısı başınıza
bebeğim ultrasonda hiç hareket etmedi başta doktor bak şimdi zıplamaya başlıycak dedi ve taklalar atmaya başladı gerçekten meğerse içeriye ses veriyorlarmış rahatsız oluyormuş minikler

ama cinsiyet için hiçbirşey söylemedi 3 hafta sonra söylerim yanılırım henüz dedi cok merak ediyorum ama ben

işte bizim son maceramız bunlar canların allah hepinizin iyi sonuçlarını duyursun inşallah.

gunaydın kızlar nasılsınız benımde kontrole gıttıgımde doktor bırı kıza benzıyor ama kesın bırşey dıyemem dedı dıgerı bacaklarını bıle acmadı bu hafta sonu tekrar kontrolum var bu sfer ogrenırım sanırım
benım bulantılar aynen devam edıyor yerımden kalkamaz oldum cok kotuuyum bebişlerım ıcın deger tabıkı ama insallah gecer artık ya

günaydınlarrr mayıs anneleri
ben en son 17gün önce gördüm bebeğimi ve kalp atışlarını ama o zaman hareket etmiyordu
şimdi ediyormudur acaba çok merak ettim ama doktora gitmemize daha çok var

günaydın arkadaşlar bende cumartesi günü ikili test için gittim.Herşey cok güzeldi cok heceyanlandım ben ya ense kalınlığını ölçtü doktor normal cok iyi dedi.kan sonuşlarınıda yarın vericek ama %1000 güzel olucak dedi.Artık tehlikeyi atlamışız teyzeleri darısı başınıza
bebeğim ultrasonda hiç hareket etmedi başta doktor bak şimdi zıplamaya başlıycak dedi ve taklalar atmaya başladı gerçekten meğerse içeriye ses veriyorlarmış rahatsız oluyormuş minikler

ama cinsiyet için hiçbirşey söylemedi 3 hafta sonra söylerim yanılırım henüz dedi cok merak ediyorum ama ben

işte bizim son maceramız bunlar canların allah hepinizin iyi sonuçlarını duyursun inşallah.

Ayy canım benim çok sevindim. İnşallah hepimizin test sonuçları sorunsuz çıkar...

Hadi bakalım miniğin cinsiyetine az kaldı desene :) Bana %90 kız dedi ama yinede kendimi kaptırmıyorum :) Arkadaşımın 7.ayda doktor yanıldığını anlamıştı. Ne olur ne olmaz :)

gunaydın kızlar nasılsınız benımde kontrole gıttıgımde doktor bırı kıza benzıyor ama kesın bırşey dıyemem dedı dıgerı bacaklarını bıle acmadı bu hafta sonu tekrar kontrolum var bu sfer ogrenırım sanırım
benım bulantılar aynen devam edıyor yerımden kalkamaz oldum cok kotuuyum bebişlerım ıcın deger tabıkı ama insallah gecer artık ya

Hadi bakalım. Ne ara vakit geçtide cinsiyetlere geldik yahu dimi :) Hamile olduğumu öğrendiğimde daha kese bile yoktur ortalıkta :) Vakit çok hızlı geçiyor. Allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

günaydınlarrr mayıs anneleri
ben en son 17gün önce gördüm bebeğimi ve kalp atışlarını ama o zaman hareket etmiyordu
şimdi ediyormudur acaba çok merak ettim ama doktora gitmemize daha çok var

Benimde 8 haftalıkken kontrolümüzde sadece kalp atışı görülmüştü. Oynamıyordu. Bildiğim kadarıyla 10.haftadan sonra başlıyor oynamaya...

kızlar benim bu dönemde kasık ağrım oluyor çok şiddetli değil normalmi kızlar

Evet evet bende de ara ara oluyor. rahim büyüdükçe rahmi taşıyan bağlar gerildiği için normalmiş...

X