2009 Mayıs Anneleri

gunaydin seherim valla darisi basima bu bulantin ya. hic birseyden midem bulanmiyor acim arkadaslar ac, ne bulsam yiyorum her saniye herdakika yiyorum. gece uyaniyorum yemek yiyorum dusn yani o sekide. kusmak mide bulantisi en iyisi. neden derseniz kilo almiyorsunuz bebek zaten sizin kanizdan besleniyor. ne kadar guzel dogumdada zaten 12 kiloyu birden veriyorsun. tertemiz incecik olursunzu iste bir aya kalmaz dogumdan sonra ama ben oylemi.
dun bir komsumu gordum 30kilo almis hamileginde. kiz incecikti dogum yapmis benim simdiki halim gibi dusun yani. o cunki incecikti simdi kilolu ama ben zaten 62 ile 64 kilo arasinda oynuyoirdum tupbege basladigimda. eh simdi 2 ayda 6ti kilo aldim iyi gene ay basina 3kilo ehueheu. bu sabah uyandim tartildim 71re dogru gidyor ibre.
benim diyet yapmam lazim aslinda. ama bu begbegimin once ogrenmem lazimki saglikli.kalbi iyi atiyor herseyi iyi. bende soyle bir derin nefes almalyim vede diyete baslamaliyim. diyette gunde 6ti kez olsulu yemek bu yani.

valla canım bende hep oyle dıyordum ınsallah kusarımda almam ama şimdi pışmanım zaten ıkızler normalden fazla alıcam bırde kusma cekıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun :Saruboceq:

günaydın kızlar. ben bugün yine çok kötüyüm. ayağa kalkınca acaip bir çarpıntı oluyor. iki büklüm geziyorum o yüzden o da 1-2 dk. mide bulantım hat safhada. bugün belki serum takılacak eğer akşama kadar bişi yiyemezsem. benim son troid testim sınırda idi. haftaya onuda kontrol edicez. umarım ondan değildir çarpıntım

2009 Mayıs Muhtemel Doğum Tarihi ve Bebişlerimizin Cinsiyetleri... Başlığına kaç kiloyla başladığınızı ve şuanda kaç kilo olduğunuzu yazarsanız herkesinkini takip etmiş oluruz. Burada mesaj sayısı yoğun olduğundan aralardan takip etmem zor olur. Diğer başlığa yazın ordan ekleyeyim...

arkadaşlar neyseki sıkıntılı günlerin bitmesine az kaldı.bende 53.8 di hamileliğimin başlangıcında kilom şu an 11.haftama girdim.54.9 ama kusmalardan dolayı kilo alamadım allaha şükür azaldı galiba bundan sonra kilo alırım galiba ama benim tek problemim et yumurta yiyemiyorum yesemde çok az.inşallah hepimimz hayırlısıylşa bebişlerimizi alıcaz.

arkadaşlar doktorum zofran zydis önerdi. ama netten baktığımda hamilelerde denenmemiştir diyor. kullanmak istemedim. sizler ilaç kullandınızmı hiç kusma için

Senin kilonu ekliyorum listeye. Ama diğer arkadaşlar lütfen kaçla başladığımızı ve kaçıncı haftamızda olduğumuzu ve şuanda kaç kilo olduğumuzu 2009 Mayıs Muhtemel Doğum Tarihi ve Bebişlerimizin Cinsiyetleri... başlığına yazalım. Ordan sürekli güncelliyorum...

arkadaşlar doktorum zofran zydis önerdi. ama netten baktığımda hamilelerde denenmemiştir diyor. kullanmak istemedim. sizler ilaç kullandınızmı hiç kusma için

canım benimde şiddetli kusmalrım varken doktora gittim.doktor çok zor durumlarda olanlara veriyorum ama pek tavsiye etmiyorum dedi.bende kullanmak istemedim zaten.ye ye kus bebek beslenir bunları kafana takma dedi.

Sagol canim aynen bede oluyor nefesler ve kalbim zorluyor bazende. sukur iste yemekten once gecirdgim o kahve rengi leke bizi baya derinden uzduydu ama sabahda uyandik oyle yok birsey sevindik. insan korkuyor bebegini kucagina almak ona niler soylemek onunla agulasmak istiyor.
ben toplam 2 ayda 6ti kilo aldim su anda 70kiloyum. benim rekoru kimsenin kiracagini sanmiyorum:)

bizde 8haftalik gitigimizde bebegimiz gorundu altan muaynede fakat daha kalbini goremedi ultrasonda. yanan ve sonen bir olay olunca o kalp oluyormus. doktor dediki soyle bakarsam bu bege ben 5haftalik derim dedi. kalbinide gormem lazimdi goremedim ama pazartesi gelin tekrar bakalim ozaman kesin birseyler derim dedi.
eh hafta sonuda geldi zaten. az kaldi yani budefa cok sorular soracagim doktoraa. ama ben hep korkarak gitigimden doktora herseyi unutuyorum. acaba yasiyormu? acaba gelistimi? diye ama son gitigimizde buyordu tegzeleri.

semra seninde hayirli haberlerini bekliyorum. umarim hersey istedginden daha guzel olur.
bak bakalim. sen kalbini gormusymuydun ultrasonda?
bizim bebek ultrasonda ayni solucangibiydi upuzun bir ipgibi birde kafagibi birsey vardi hay allahim ne evreler gecirek insan oluyoruz oyle degilmi?

1 kilo 2 kilo okuyunca bende sadece ben bu kadar kilo aldım harhalde diye üzülüyordum.ben şuanda 59 kiloym 3 kilo aldım.karnım bazen sanki 5 ylık hamileymişim gibi çıkıyor bazen iniyo.aşırı gaz oluyor bende ve çok rahatsı ediyor.doktra söylemiştim normal dedi.ilaca karşıyım gaz da olsa dedi.karnım çıktığı zaman biri ne kadarlık hamilesin diye soracak diye ödüm kopuyor.o karınla 2 aylık desem çok komik olucak.benim bugün 2.ay adet günüm.sanırım o yüzden bugün sancı var kasıklarımda 8+1 im şuanda..

merhaba mayıs anneleri nasılsınız dün doktor kontrolümüz vardı bebişimin kesesini kalbini ve kendini gördüm doktorum herşey olması gerektiği gibi dedi çok şükür çok mutluyum arkadaşlar dr ilk üç ayda sucuk salam sosis ve fast food türü yiyecekleri kesinlikle önermediğini ve sabah galeta beyaz peynir yersem bulantılarımız biraz azalacağını akşamlarıda salatayı yağsız yememi önerdi zaten bu aylarda hiç iştahımız olmuyor birşey yemek çok zor geliyor 59 kiloyum şuanda daha almadım hiç bulantılarım çok fazla keyifli hamilelikler canım arkadaşlarım

Ilgıncım çok sevindim canım. Hadi bakalım gözün aydın. Bebişler sağlıkla büyüsün...

merhaba mayıs anneleri nasılsınız dün doktor kontrolümüz vardı bebişimin kesesini kalbini ve kendini gördüm doktorum herşey olması gerektiği gibi dedi çok şükür çok mutluyum arkadaşlar dr ilk üç ayda sucuk salam sosis ve fast food türü yiyecekleri kesinlikle önermediğini ve sabah galeta beyaz peynir yersem bulantılarımız biraz azalacağını akşamlarıda salatayı yağsız yememi önerdi zaten bu aylarda hiç iştahımız olmuyor birşey yemek çok zor geliyor 59 kiloyum şuanda daha almadım hiç bulantılarım çok fazla keyifli hamilelikler canım arkadaşlarım

canım hadi ahyırlısı sevindim.inşallah herşey iyi gider hepimiz için bulantılarda ne yapalım geçer zamanla maden suyuda iyi geliyor bulantıya ama sade olanı:CüvCüv:

canım hadi ahyırlısı sevindim.inşallah herşey iyi gider hepimiz için bulantılarda ne yapalım geçer zamanla maden suyuda iyi geliyor bulantıya ama sade olanı:CüvCüv:

canım teşekkür ederim devlet hastanesinden bir doktorunun özeline gittim çok memnun kaldım cnm pazarteside testlerim var :CüvCüv::nazar:a.s.

merhaba arkadaşlar öncelikle hepimizin bebeği hayırlı uğurlu olsun ben doktora gittim fakat ondan önce hastanede idrar testi için gittiğimde kan testi yapılmıştı kadın doğumcum başka test yapmadı size doktorunuz kalp atışını dinlettimi bana dinletmedi ve size başka test yaptımı doktorunuz

dilis merhaba. Hayırlı olsun. Kaçıncı haftandasın? Son regli tarihin ne?

merhaba arkadaşlar herkese mutlu ve sağlıklı bır gun dılerım.. ağrısı ve rahatsızlığı olan tum arkadaşlara geçmiş olsun ... ben de evde dinleniyorum aslında evde sureklı yatmak insanı çok sıkıyor..ben çalışmak sağa sola koşturmak ıstıyorum ... pazartesı başlayacagım bakalım inşallah bır sorun çıkmaz... hepınızı öpuyorum

merhaba mayıs anneleri......
aslında kısa ama bana gore cok uzun bı bekleyişin ardından,bebişimide kesesinide o minnacık kalbinide,kalbinin sesınide gorduk duyduk Rabbime sukurler olsunki....:emir_bebek:
Allah hepimize yardım etsin.bu bulantılar beni bitirecek ne yazıkki..ozellikle sabahları,mutfak kokusu,iğğrençççç falla.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız:Saruboceq:.suan 8+4 hamişim:CüvCüv:ikili test var onumuzde değilmi,baska test falan ıstedımı dr unuz sızden?benden baska bişi istemedi.

En son 8 haftalıkken gittim. 9 tane test istedi. HIV,troit,idrar vb. Sorun çıkmadı çok şükür. Haftaya 12.haftamız bitiyor. O zamnada ikili tarama testi yapılacak...

merhaba mayıs anneleri......
aslında kısa ama bana gore cok uzun bı bekleyişin ardından,bebişimide kesesinide o minnacık kalbinide,kalbinin sesınide gorduk duyduk Rabbime sukurler olsunki....:emir_bebek:
Allah hepimize yardım etsin.bu bulantılar beni bitirecek ne yazıkki..ozellikle sabahları,mutfak kokusu,iğğrençççç falla.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız:Saruboceq:.suan 8+4 hamişim:CüvCüv:ikili test var onumuzde değilmi,baska test falan ıstedımı dr unuz sızden?benden baska bişi istemedi.

canım zaten kese ve bebek göründükten sonra kan ve idrar tahlili istiyorlar.daha sonra ikili test başka bişey tabi ilerleyen zamanlarda var ama şimdilik b:nazar:a.s.unlar.

X